yannis27gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά, έχεις κανείς το cd αυτού του καταπληκτικού ανθρώπου; Αν το έχει, θα ήθελα να μου κάνει ένα image και να μου το στείλει. Ας μου στείλει πμ να κανονίσουμε πώς! Και μη μου πεις κανείς γιατί δεν το αγοράζω. Έχω φάει όλη τη Σαλονίκη εδώ κι 6 μήνες και δεν υπάρχει πουθενά. Έχει εξαντληθεί και δεν υπάρχει περίπτωση να ξανατυπωθεί. Κι είναι αδικία γιατί η μουσική του είναι καταπληκτική!! Αν το έχει κάποιος, ας βοηθήσει αν θέλει και μπορεί. Ευχαριστώ.
blueviper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Η τελευταία φορά που θυμάμαι την αναφορά του ονόματος του Λαδά στη μουσική μου ζωή ήταν όταν αποφάνθηκε ένας φίλος μου "τι μάπα είναι αυτό" μετά την ακρόασή του (του το είχα πάρει δώρο)...δε συμφωνώ φυσικά μαζί του. Δεν περίμενα πάντως να ξανα-άκουγα γι' αυτόν.
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 @dim_b Να σαι καλά φίλε μου, αλλά το κόστος, στην φθηνότερη του εκδοχη, φτάνει τα 25 Ευρώ... @blueviper Άσε το φίλο σου να ακούει Βίσση, μην τον παιδεύεις άδικα... Κανένας άλλος; Κάποιο δισκοπωλείο στη Θεσσαλονίκη;
blueviper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Χεχε...ο φίλος απεχθάνεται τη λαϊκο-ποπ σκηνή. Είναι της κλασσικής παιδείας και του Χατζιδάκι.
Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 [...] Κανένας άλλος; Κάποιο δισκοπωλείο στη Θεσσαλονίκη; Αν και με ένα search δεν είδα να υπάρχει' date=' δοκίμασε το Studio52. Είναι ένα μικρό δισκοπωλείο, αλλά έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Ίσως να μπορούν να στο φέρουν. Είναι στη Δημητρίου Γούναρη (απέναντι από το cinema «Anatolia»). Επίσης δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την δισκογραφική. LAZY DOG Ιωάννου Μιχαήλ 6, 54622 Θεσσαλονίκη τηλ 2310 229032, fax 2310 239540
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Να' σαι καλα Χριστίνα! Edit: Η Lazy Dog μάλλον έχει κλείσει... @#@$!!!
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Up για να ρωτήσω αν έχεις κανείς νέα του Δημήτρη Λαδά. Έχει κάνει τπτ άλλο μουσικά; Εμφανίζεται πουθενά; Ζει;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.