Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την ενεργοποίηση των Windows XP

Green Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μετά από το νιοστό format που έχω κάνει τα τελευταία 3 χρόνια και την καινούργια κάθε φορά εγκατάσταση των Windows XP Home Edision, όταν προσπάθησα να τα ενεργοποιήσω μου έβγαλε μύνημα ότι έχω υπερβεί τις προβλεπόμενες ενεργοποιήσεις και ότι χρειάζεται να βάλω καινούργιο product key...................γμτ.....

Ρε παιδιά τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί;

Δημοσ.

Αυτη την φορα,αμα τα ενεργοποιησεις,θα τα στησεις,θα τα ρυθμισεις,θα βαλεις ολους τουs drivers,και αμα τα ετοιμασεις,οπως θα ειναι ετσι καθαρα, χωρις ΚΑΝΕΝΑ προγραμμα επανω,θα τα κανεις images σε αλλο partition, η δισκο,με το Ghost η το Acronis, και θα τα εχεις παντα ετοιμα και καθαρα για return, οποτε υπαρξει αναγκη.Ειναι η καλυτερη μεθοδος.Ουτε τον δισκο ταλαιπωρεις με τα συνεχομενα formats,αλλα το κυριοτερο να μην ταλαιπωρησαι εσυ ο ιδιος.Και αφου τα φορτωσεις προγραμματα, κανεις αλλο ενα Ghosting,και τα εχεις δυο φορες.Και παρθενα ρυθμισμενα κλπ,και ετοιμα με τα προγραμματα.Μετα διαλεγεις και παιρνεις. Η καλυτερη λυση!!!

Δημοσ.

Παιδιά είχατε δίκιο,

billpeppas ξεκίνησα να κάνω ενεργοποίση μέσω τηλεφώνου αλλά και εκεί με μπλόκαρε το σύστημα και μου ζήτησε να με συνδέσει με κάποιο υπάλληλο της Microsoft Hellas.

Εκεί ένα ευγενέστατο παλληκάρι με ρώτησε άν έχω ενεργοποιήσει το προιόν και σε άλλα pc και όταν του εξήγησα ότι μόνο στο δικό μου μηχάνημα είναι εγκαταστημένο μου το ενεργοποίησε αμέσως. Να είναι καλά το παλληκάρι.

Αλέξη τώρα ετοιμάζω ένα image του δίσκου για να μην μπω ξανά στη ταλαιπωρία αυτή.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τη βοήθεια!

Δημοσ.
Ξεχασα να σου πω,οχι συνεχεια return,γιατι στο τελος θα ξεχασεις πως γινεται το format!!!!.Το εχω παθει εγω,οσο κι αν φαινεται απιθανο.

Μα πως να ξεχάσεις, αφού οταν κανεις εγκατάσταση σε ΧΡ κάνει απο μόνο του αν του ζητησεις να σβήσει ότι υπάρχει στο δισκο με το λειτουργικό!! :D:D:D

Και εμενα το ιδιο πραγμα ειχαν κανει τα XP μου, αλλα πηρα τηλεφωνο την MS και μου δωσανε νεο κλειδί και όλα οκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...