Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν δουλεύει το νέο μου PC;

George!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο μου σύστημα αποτελείται από:

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ EZ COOL 550Watt

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS A8N-E

CPU ATHLON 64 3200 Venice

MEMORY 1x G. SKIL 1GB DDR 400Mhz

HDD WESTERN DIGITAL 250GB 16MB CACHE SATA II

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ XFX 6800GS 256MB XXX Edition PCI-E

ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE AYDIGY 1 PLAYER

DVD-RW NEC 4550

ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE AYDIGY 1 PLAYER

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το PC λειτουργούν ανεμιστήρες και λαμπάκια μέσα στο pc, αλλά δεν δίνει σήμα στη οθόνη και εμφανίζει το γνωστό μήνυμα no signal (γυρίζει το ανεμιστηράκι της κάρτα γραφικών). Η κάρτα γραφικών έχει ένα καλώδιο που συνδέεται σ' αυτήν και βγάζει δύο ίδια αρσενικά 4πινα βύσματα(τα βύσματα έχουν 3 διδεράκια: κίτρινο,καφέ,μαύρο και η τέταρτη τρύπα είναι κενή). Την δοκίμασα συνδέοντας την στην αρχή με το ένα και στη συνέχεια και με τα δύο βύσματα ταυτόχρονα αλλά τίποτα. Και στις δύο περιπτώσεις γύριζε το ανεμιστηράκι της.

Eυχαριστώ.

Δημοσ.

Το ότι βγάζει no signal δεν σημαίνει και ότι δεν φορτώνει. Έχω κάνει στο παρελθόν την απίστευτη λ@λ@κία να βάλω στραβά το βύσμα της οθόνης και να στραβώσω 2 πινάκια του τόσο πολύ που έσπασαν

:shock:. Έφαγα στην μάπα το γνωστό no signal και έτρεχα σε ηλεκτρονικό να μου αλλάξει το καλώδιο.

Αν έχεις ηχεία άνοιξέ τα και αν ακούσεις το γνωστο tada των win τότε το σύστημα δουλεύει μια χαρά και απλά κάτι τρέχει με την οθόνη. Αν η κάρτα οθόνης είχε τέτοιο πρόβλημα που να μην στέλνει σήμα στην οθόνη δεν θα εκκινούσε καθόλου και θα σε τρέλαινε στο μπιπ!

Δημοσ.

Η οθόνη και το βύσμα της δεν έχουν πρόβλημα, αυτή χρησιμοποιώ τώρα που γράφω. Ο σκληρός είναι άδειος και θέλω να δουλέψει ο υπολογιστής για να εγκαταστήσω τα windows.

Αν υποθέσω οτι ειναι προβληματικός ο δίσκος θα είχα σήμα στην οθόνη;

Δημοσ.

Αν είναι προβληματικός ο σκληρός θα έβλεπες τουλάχιστον την αρχική οθόνη που μετρα μνήμη και μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του bios και μετά θα έβγαζε μήνυμα λάθους..

Δημοσ.

Ξαναέλεξε αν η G.C τροφοδοτήται με extra ρευμα από το τροφοδοτικό και αν ''κάθεται'' καλά στο PCI-E !!

Συναρμολόγησες μόνος σου το νέο PC σου????????????

Δημοσ.

elekse ola ta kalwdia mesa sto kouti an einai sti thesi tous kai kouna ta na eisai sigouros(merika einai axrisimopoiita alla elpizw na ksereis poia prepei na einai kai poia oxi)!klasiko provlima neou ypologisti pou exw synantisei 2 fores!twra an ftaiei kati allo tha fanei...

Δημοσ.

emena ston propolemiko PII 350 to ekane auto epeidi den ekane kali epafi o epeksergastis..

Ego leo na ta kouniseis ola ligo...ligo sproksimo sta vasika (cpu kartes grafikon ram) kai ta vismata mesa ekso

Δημοσ.

Μετα από πολύ ψάξιμο και αφου έβγαλα σχεδόν τα πάντα το πρόβλημα βρέθηκε. Έβγαλα την AUDIGY και ο υπολογιστής ξεκίνησε. Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω και σε άλλη θύρα pci για να δω τι γίνεται. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Οπως ηδη ειπαν τα παιδια απο πανω, μαλλον κατι δεν κανει καλη επαφη.Διαβασε το manual της mobo σου και δες αν εχεις συνδεσει ολα τα απαραιτητα καλωδια πανω σε αυτη.

Δημοσ.

καλά η audigy 1 είναι επική κάρτα!! είναι ίσως από τις πλέον δύστροπες που έχει βγάλει η creative μέχρι τώρα.. δοκίμασε να της αλλάξεις θέση (να την βάλεις σε άλλο pci bus από αυτό που ήταν..) αν και όπως είπαν τα παιδιά έχει και το mobo σου μια χαρά υποσύστημα ήχου..

Δημοσ.
καλά η audigy 1 είναι επική κάρτα!! είναι ίσως από τις πλέον δύστροπες που έχει βγάλει η creative μέχρι τώρα.. δοκίμασε να της αλλάξεις θέση (να την βάλεις σε άλλο pci bus από αυτό που ήταν..) αν και όπως είπαν τα παιδιά έχει και το mobo σου μια χαρά υποσύστημα ήχου..

Θα την δοκιμάσω και σε άλλη θέση. Η audigy που την είχα πάρει 130ευρώ δεν είναι καλύτερη από την onboard κάρτα ήχου; Τα ηχεία που έχω είναι τα logitech z-680(σαν τα z5500) και όχι τίποτα απλά, γι' αυτό και με απασχολεί σε πια κάρτα ήχου να τα συνδέσω.

Δημοσ.
Θα την δοκιμάσω και σε άλλη θέση. Η audigy που την είχα πάρει 130ευρώ δεν είναι καλύτερη από την onboard κάρτα ήχου; Τα ηχεία που έχω είναι τα logitech z-680(σαν τα z5500) και όχι τίποτα απλά, γι' αυτό και με απασχολεί σε πια κάρτα ήχου να τα συνδέσω.

Αν οντως ελυσες το προβλημα με αυτο, δοκιμασε να την ξαναβαλεις σε αλλο PCI να δεις αν παίζει. Η audigy που πήρες πριν 3 χρόνια 130? δεν εχει τωρα την ίδια αξία φυσικά, καινούρια η Audigy 2 κανει 40 ευρω οπότε φαντάσου..

Απλά εγω πιστεύω οτι ειναι καλύτερη απτην onboard κυρίως επειδή αναλαμβάνει τα πάντα η κάρτα και δεν επιρρεάζει το συστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...