memos31 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα.Λοιπον ALBATRON PX865PE PRO.Κατεβαζω απο το σαιτ τα update τα κανω εξτρακ σε δισκετα αφου πρωτα της κανω διαμορφωση.Οταν παω μεσα στα bios για να δηλωσω την first boot device δεν μου βγαζει το floppy disk.Μου εχει τα:Removable,Cd rom,hard disk,Lan,Disabled.Ξεχασα να πω οτι στα advanced εχει μια επιλογη που λεει Removable Device Priority και αν πατησω εντερ μου βγαζει Floppy disks.Eπιλεγω first Boot Device>Removable κανω save>exit.Οταν bootari απο την δισκετα που εχω το bios update μου βγαζει αυτο το μηνυμα:Remove disks or other media.Press any key to restart.Bαζω και εγω μια δισκετα με τα 98 να μπουταρω απο εκει και τα ιδια.Τωρα τι κανω? :(
palawiaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Είσαι σίγουρος ότι οι 2 δισκέττες σου είναι εκινήσιμες;Ότι δεν είναι χαλασμένες κτλ.;Για δες το λίγο
memos31 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Χαλασμενες δεν ειναι σιγουρα.Τωρα αν ειναι εκινησιμες πως θα το δω?
palawiaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μια γρήγορη ματιά που είδα στην σελίδα της μητρικής σου,για να αναβαθμίσεις το bios σου πρέπει να κάνεις εκινήσημη δισκέττα και εκεί να αποσυμπιέσεις το αρχείο που κατέβασες από την σελίδα της albatron.Οδηγίες αναβάθμισεις εδώ.Για να κάνεις εκινήσημη δισκέττα απλά πατάς διαμόρφωση και τσεκάρεις το MS-DOS startdiskette... δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει αλλά θα το δεις
memos31 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Aυτο ητανε φιλε.Επρεπε οταν εκανα διαμορφωση στην δισκετα να εχω τσεκαρισμενο το Δημιουργια μιας δισκετας εκκινησης του MS-DOS και μετα να κανω εξτρακ τα bios update μεσα στην δισκετα.Μολις το εκανα το update.Σε ευχαριστω παρα πολυ.
nikoskourtis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παντως τα bios update θελουν τεραστια προσοχη. Το παραμικρο λαθος κατα τη διαρκεια του update σημαινει συνηθως νεκρη μητρικη. Καποτε ειχα βαλει στην Gigabyte GA-7ZX-1 το bios της GA-7ZX κατα λαθος και εχασα μια μιτρικη. Τωρα πηρα μητρικη με dual bios για να εχω το κεφαλι μου υσηχο στα update.
spkr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Παντως τα bios update θελουν τεραστια προσοχη. Το παραμικρο λαθος κατα τη διαρκεια του update σημαινει συνηθως νεκρη μητρικη. Καποτε ειχα βαλει στην Gigabyte GA-7ZX-1 το bios της GA-7ZX κατα λαθος και εχασα μια μιτρικη. Τωρα πηρα μητρικη με dual bios για να εχω το κεφαλι μου υσηχο στα update. den xerw pws ta kateferes alla ta perissotera update utilities elegxoun an exeis katebasei to swsto bios update gia thn mhtrhkh sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.