the_maniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Καλημερα σας.Θα θελα καποια βοηθεια σχετικα με την καρτα γραφικων μου. Εχω μια Ti4200 και απο χτες οταν παω να παιξω dvd ειτε με το powerdvd ειτε με το media player η οθονη βγαζει μηνυμα no signal και οπως καταλαβαινετε βλεπω μονο μαυριλα Οι τελευταιοι drivers της nvidia δεν μου παιζουν........οπως επισης και κατι Xtreme που δοκιμασα. Ετσι αυτη τη στιγμη εχω τους 66.93 της nvidia. To περιεργο ειναι οτι ο υπολογιστης οταν βγαζει μαυρη οθονη μοιαζει να δουλευει κανονικα και με bsplayer παιζει κανονικα video. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;:-?
doc1000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 τα φαγε τα ψωμιά της φίλε μου... Κι εμένα μια GF2 titanium άναβε όποτε ήθελε... Πέτα την και πάρε μια οποιαδήποτε σύγχρονη καρτούλα...
the_maniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Το σκεφτηκα και γω αυτο αλλα μου φαινεται οτι αλλου ειναι το προβλημα. Για παραδειγμα το NFS most wanted το παιζει μια χαρα.....ή αφηνω το pc ανοικτο το βραδυ και δεν τρωει κανενα κολλημα. Ολα γινονται μολις παω να παιξω video ή dvd. Υποψην οτι εχω win xp sp2 με τα τελευταια updates. Καποιος που να χει την ιδια καρτα μπορει να μου πει εναν σχετικα νεο driver της nvidia που να δουλευει σωστα ωστε να αποκλεισω το θεμα driver;
neperios_1984 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Φίλε εγω έχω την ίδια ακριβώς κάρτα, οι ιδανικοί drivers για αυτή τη κάρτα είναι αυτοί που ήδη έχεις πάνω, είχα βάλει πιο πρόσφατους απο τους 66.93 και είχα προβλήματα.. Έχεις πρόβλημα αποκλειστικά με ταινίες DVD? Δηλαδή βιντεάκια mpeg, οι αρχεία avi, dvix, xvid στα παίζει; Μήπως έχει φάει σκάλωμα και το drive που χρησιμοποιείς για να δεις τις ταινίες; Check & report!
the_maniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μπα δεν ειναι ουτε το drive γιατι το κανει και σε βιντεο που εχω στον σκληρο. Τουλαχιστον ξερω οτι δεν φταινε οι drivers. To μονο που αλλαξα τελευταιες μερες ειναι οτι εκανα εγκατασταση το roxio το οποιο εχει ενα προγραμμα για ταινιες. Ισως δοκιμασω να το βγαλω
Ailuros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μήπως κάτα λάθος έγινε καμιά πατάτα με τα codecs για αναπαραγωγή video;
Ailuros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Aν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει γιατί δεν ξέρω την πηγή του προβλήματος: 1. Πήγαινε http://download.microsoft.com/download/a/0/3/a0398036-25b9-410c-b371-c59957c1b0f4/WM9Codecs.exe κατέβασε τα codecs και εγκατέστησέ τα. Αν και πάλι τσίφος, εναλλακτική λύση... 2. Βάλε το CD των ΧP και πήγαινε start--->run και βάλε sfc /scannow. ΄Αφησέ το να ελέγξει το λειτουργικό και δώσε επανεκκίνηση όταν ολοκληρώσει.
the_maniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστω ολους σας για τον χρονο σας. Ailuros θα τα δοκιμασω τωρα αυτα που λες.
Pink_Panther Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Akoma kai an trexeis ton Windows Media Player se para8iro sto kanei? H mono se full screen?
the_maniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Σε full screen κυριως. Ailuros μολις εκανα αυτα που ειπες αλλα τζιφος. 2 φορες κατα την δειαρκεια του sfc /scannow μου εβγαλε παλι no signal. Οποτε να υποθεσω οτι τα φτυνει η καρτα μου; Παρατηρησα βεβαια οτι οσο ετρεχε αυτο το scan ειχα cpu use 100%. Δεν ξερω αν εφταιγε αυτο για το κολλημα. Σημασια εχει οτι το scan δεν καταφερα να το τελειωσω
Ailuros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Aν είχες εγκαταστήσει καμιά άλλη εφαρμογή για DivX ή Xvid μπορεί να στο έκανε λίγο σαλάτα το σύστημα. Αφού παίζει παιχνίδια δεν βλέπω τον λόγο να υποθέσω ότι τα έφτυσε η κάρτα. Υποψιάζομαι κάτι σχετικό με τα codecs αλλά δεν είμαι σίγουρος. Διαγνωστικό για αυτές τις περιπτώσεις επίσης είναι: http://www.kcsoftwares.com/index.php?vtb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.