Προς το περιεχόμενο

Καινουριο m/b δεν ανοιγει η οθονη!-SOS-

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεγξε το jumper tou clear cmos ean einai sti sosti thesi tou. Ean einai sti thesi tou kane ena clear cmos kai ksananoikse to komputer. 2on. To trofodotiko pou exeis posa watt einai, posa Amper dinei se kathe grami (stin +12v, +3,3V &+5V Auto to diavazeis pano apo to trofodotiko) kai ti marka einai. Yparxei periptosi to trofodotiko na min sikonei to sistima (exei akrivos ta idia simptomata). Grapse ta stoixeia tou systimatos soy

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file mia fora thn eixa pathei etsi...auto pou eftaige htan oti den eixe kathisei kala o epeksergasths kai eixe strabwsei kapoio pin tou.eutyxws omws den espase tpt..dokimase na deis mipws exeis to idio problhma kai let us know an to ftiakseis...:)

Δημοσ.

Εμένα πάντως τώρα τελευταία δεν μου άνοιγε ο Η/Υ παρα μόνο άν έκανα τα εξής: Καθάρισμα του CMOS, αλλά με τον διακόπτη του τροφοδοτικού στο off. Είναι λίγο περίεργο αλλά δούλεψε. Ήμουν έτοιμος να αλλάξω μητρική και το έκανα κατα τύχη.

Τα προβλήματα βέβαια άρχισαν μετά απο υψηλό overcloacking, οπότε δεν μιάζει πολύ με την διακιάσου περίπτωση.

Δημοσ.

Το καταστημα παρελαβε την μητρικη που τους εστειλα και αφου την ελεγξαν και αυτοι με επιβεβαιωσαν οτι οντως ηταν προβληματικη και την εστειλαν στον προμηθευτη τους για αντικατασταση. Αναμενω προς το παρον...

Δημοσ.

Ειμαι στην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ θεση να σας ανακοινωσω οτι παρελαβα σημερα καινουρια m/b (απο αντικατασταση) την κουμπωσα επανω και δουλεψε μια χαρα!

Ηταν καθαρα 100% προβλημα της m/b τελικα και φυσικα 100% γκαντεμης που ειχα παρει την συγκεκριμενη εγω.

Τελος καλα.. ολα καλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...