greekparot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αγορασα ενα m/b ASROCK (http://www.asrock.com/product/K8NF4G-SATA2.htm). Τα συνδεσα ολα κανονικα, εκ το οποιον εχε και on-board VGA. Συνδεω την TFT με την onboard VGA με σκοπο να μπω στο BIOS να την κανω disable για να βαλω μετα την κανονικη καρτα γραφικων που εχω (PCI-E). Παταω το power, δουλευουν τα παντα εσωτερικα του κουτιου (επεξεργαστες,δισκοι,fan κλπ) αλλα στην οθονη δεν δινει σημα και ειναι πορτοκαλι το λαμπακι της (stand-by). Ξανα βγαζω - βαζω το καλωδιο τιποτα. Συνδεω επανω την καρτα γραφικων που εχω, κουμπωνω στην καρτα το καλωδιο τιποτα. Παλι πορτοκαλι το λαμπακι της οθονης. Βγαζω το αναλογικο καλωδιο απο την καρτα βαζω το DVI παλι τιποτα. Μα τι μπορει να φταει; Λετε να ειναι καμμενη η μητρικη; Την αγορασα εχθες
PaniC_GR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 to pithanotero file greekparot...etsi tin epatha k egw me to diko mou mobo...albatron 865pe pro II...
JIMBREED Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 simvenoun afta...den tha einai h prwth fora!!! alla dokimase na valeis kai thn karta grafikwn apo thn arxh xwris na allakseis tipota apo bios...
tsathoguah Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Και σε μένα μια chaintech λίγο πριν τα φτύσει δεν άνοιγε (μόνο ανεμιστήρια έπερναν ρεύμα). Μάλλον πας για επιστροφή!
greekparot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Γαμ@@@το! Κριμα. Παει το Σαβ/Κυρ. Να δουμε θα μου την κανουν αντικατασταση ή θα μου πουν στειλτην πισω και θα την στειλουμε στην εταιρια να σου την κανε αντ/ση. Εκει θα φαμε κανενα 10ημερο. Και την αγορασα εχθες!!!
damiano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Γίνεται disable η on board vga?? εγώ νόμιζα οτι το γίνεται μόνο του όταν χρησιμοποιείς την pci-e θύρα, δεν έχει επιλογή στο bios...
johnnieB Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 mipws lew mipws den exeis valei to 4pino tou reymatos???
stranger_77x Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 gia na katalabw o ypologistis sou boutarei me tin onboard karta grafikwn? an oxi dokimase na afiseis stin mytriki panw mono epeksergasti kai mnime kai karta grafikwn na deis ti tha ginei...epeisis paizei na braxikiklwnei i mobo apo kamia bida pou tin syndei sto kouti sou dokimase na tin syndeseis kapou prosektika ektos koutiou na deis an tha sou doulepsei tote! an nai meta ksanabaltein sto kouti kai dokimaze bima bima na deis an sou boutarei kanonika mexri na breis to problima!
greekparot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Εχο βαλει το 4pino του ρευματος (12v). stranger_77x Ο Η/Υ ανοιγει μεν (γυρνανε ολα τα fan κλπ) αλλα η οθονη παραμενει STAND BY (πορτοκαλι χρωμα το led). Συνδεδεμενη με την onboard vga. Αλλα βαζοντας και την vga card pci-e που εχω παλι δεν εχω αποτελεσμα. Αυτο με τις βιδες καλη ιδεα... αλλα πριν διαβασω το ποστ σου πριν απο 15 λεπτα ξυλωσα τελειως τη μητρικη και την εβαλα στο κουτι της παλι για να την στειλω τη Δευτερα με courier πισω. Ευχαριστω πολυ παντως για τη συμβουλη σου.
greekparot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 stranger_77x τελικα δεν αντεξα να αφησω το m/b ολοκληρο Σαβ/Κυρ μεσα στο κουτι το ξανα εβγαλα και το συνδεσα. Χωρις να το βιδωσω κρατωντας το απο πισω με το χερι σταθερο. Δυστυχως δεν αναψε παλι η οθονη! Παντως εξαλειψα και αυτο το φαινομενο περι βραχυκλωματος οποτε κατα 99,9% το m/b ειναι ΚΑΜΜΕΝΟ!!
Αλέξης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Η οθονη ειναι ενταξει?.Για ελεγξε το κι αυτο.
Αλέξης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Πισω απο το κουτι δεν εχει διαγνωστικα Leds?.Εαν εχει ,κοιταξε τα manual της m/b,για την συμπεριφορα των Leds.Ισως βρεις εκει την λυση.
mcnick50 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 kane ena bios reset kai dokimase me tin pci-e karta na bootareis xwris na kaneis disable tin alli.kai mesa sto bios prepei na exei epilogi karta bootarismatos dld pci-e i onboard i auto vale ena ena kai dokimaze.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.