Προς το περιεχόμενο

Καινουριο m/b δεν ανοιγει η οθονη!-SOS-

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα m/b ASROCK (http://www.asrock.com/product/K8NF4G-SATA2.htm). Τα συνδεσα ολα κανονικα, εκ το οποιον εχε και on-board VGA. Συνδεω την TFT με την onboard VGA με σκοπο να μπω στο BIOS να την κανω disable για να βαλω μετα την κανονικη καρτα γραφικων που εχω (PCI-E).

Παταω το power, δουλευουν τα παντα εσωτερικα του κουτιου (επεξεργαστες,δισκοι,fan κλπ) αλλα στην οθονη δεν δινει σημα και ειναι πορτοκαλι το λαμπακι της (stand-by).

Ξανα βγαζω - βαζω το καλωδιο τιποτα. Συνδεω επανω την καρτα γραφικων που εχω, κουμπωνω στην καρτα το καλωδιο τιποτα. Παλι πορτοκαλι το λαμπακι της οθονης. Βγαζω το αναλογικο καλωδιο απο την καρτα βαζω το DVI παλι τιποτα.

Μα τι μπορει να φταει; Λετε να ειναι καμμενη η μητρικη;

Την αγορασα εχθες :(

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γαμ@@@το! Κριμα. Παει το Σαβ/Κυρ. Να δουμε θα μου την κανουν αντικατασταση ή θα μου πουν στειλτην πισω και θα την στειλουμε στην εταιρια να σου την κανε αντ/ση. Εκει θα φαμε κανενα 10ημερο. Και την αγορασα εχθες!!!

Δημοσ.

Γίνεται disable η on board vga?? εγώ νόμιζα οτι το γίνεται μόνο του όταν χρησιμοποιείς την pci-e θύρα, δεν έχει επιλογή στο bios...

Δημοσ.

gia na katalabw o ypologistis sou boutarei me tin onboard karta grafikwn? an oxi dokimase na afiseis stin mytriki panw mono epeksergasti kai mnime kai karta grafikwn na deis ti tha ginei...epeisis paizei na braxikiklwnei i mobo apo kamia bida pou tin syndei sto kouti sou dokimase na tin syndeseis kapou prosektika ektos koutiou na deis an tha sou doulepsei tote! an nai meta ksanabaltein sto kouti kai dokimaze bima bima na deis an sou boutarei kanonika mexri na breis to problima!

Δημοσ.

Εχο βαλει το 4pino του ρευματος (12v).

stranger_77x Ο Η/Υ ανοιγει μεν (γυρνανε ολα τα fan κλπ) αλλα η οθονη παραμενει STAND BY (πορτοκαλι χρωμα το led). Συνδεδεμενη με την onboard vga. Αλλα βαζοντας και την vga card pci-e που εχω παλι δεν εχω αποτελεσμα.

Αυτο με τις βιδες καλη ιδεα... αλλα πριν διαβασω το ποστ σου πριν απο 15 λεπτα ξυλωσα τελειως τη μητρικη και την εβαλα στο κουτι της παλι για να την στειλω τη Δευτερα με courier πισω.

Ευχαριστω πολυ παντως για τη συμβουλη σου.

Δημοσ.

stranger_77x τελικα δεν αντεξα να αφησω το m/b ολοκληρο Σαβ/Κυρ μεσα στο κουτι το ξανα εβγαλα και το συνδεσα. Χωρις να το βιδωσω κρατωντας το απο πισω με το χερι σταθερο.

Δυστυχως δεν αναψε παλι η οθονη! :(

Παντως εξαλειψα και αυτο το φαινομενο περι βραχυκλωματος οποτε κατα 99,9% το m/b ειναι ΚΑΜΜΕΝΟ!!

Δημοσ.

kane ena bios reset kai dokimase me tin pci-e karta na bootareis xwris na kaneis disable tin alli.kai mesa sto bios prepei na exei epilogi karta bootarismatos dld pci-e i onboard i auto vale ena ena kai dokimaze.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...