elteo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Την εργασία σου μπορείς να την σώσεις. Βγάζεις τον δίσκο (λογικά με βιδούλα από κάτω, έτσι είναι στο δικό μου Toshiba Qosmio) και τον δίνεις να σου σώσουν τα δεδομένα σου ή τους λες να στο κάνουν αυτοί. Αυτό στην περίπτωση που δεν έχει βλάβη ο δίσκος. Κακά τα ψέμματα value μηχανάκια τα Acer αλλά αναξιόπιστα. Εχω διαβάσει καμιά 20ρια βλάβες μέχρι στιγμής για αυτά. Πάντως είμαι κι εγώ της άποψης ότι καλύτερα να το πήγαινες εσύ στην MDI. Τώρα σίγουρα θα καθυστερήσει περισσότερο. Και τι θα έχανες...ένα 2ωρο βαριά από την δουλειά σου το πρώι.
getty Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάλι του acer μου του έχω πιεί το αίμα 2 χρόνια τώρα (μιλάμε για καταστάσεις όπου δούλευε συνέχεια στο 100% η cpu για εβδομάδες κατακαλόκαιρο κάνοντας simulation ) και μέχρι σήμερα έχει βγεί παλικάρι. Αντίθετα από φίλους έχω ακούσει για ζημιές από επώνυμα laptops. Είναι καθαρά πως θα σου κάτσει η φάση.
elteo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Σίγουρα αλλά η εξαίρεση (εσύ) δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το ότι είναι φτηνά και προσφέρουν πολλά το καταλαβαίνω ότι τα κάνει ελκυστικά στην αγορά τους. Αλλά στο θέμα της αξιοπιστίας τους πολλές ιστορίες υπάρχουν στα φόρα και ακόμα περισσότερες που δεν τις έχουν γράψει οι χρήστες. Anyway ότι μπορεί παίρνει ο καθένας, δεν κατηγορώ την επιλογή του.
AlienHack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εγω εχω εναν παπου compaq απο το 1999 και ακομα σκυλι, αν εξερεσεται οτι εσπασε η βαση της οθωνης και τωρα παιζει ελευθερα.. Οσο για το TurboX που πηρα τωρα τελευταια, μαμαει, και ειμαι ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστιμενος, σε βαθος χρονου θα δουμε αν αντεξει βεβαια...
kakli Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Symfono me oti plirosis pernis kata 99% yparchoun bebaia kai oi exeresis kai ego echo ena fujitsu siemens laptop apo 1998 kai akoma douleyei aproblimatista.Alla den simeni pos otan paris kati poio ftino prepi meta na kremastis stin megalofcichia tou kathenous ean prokifci problima na sto epidiorthosi grigora alla opos simbeni stin ellada se grafoun kanonika.den ine kati kainourgio.Emena pou mou kaike o exoterikos skliros otan ton epesrefca piso ean mou elege stile ton stin maxtor to ligotero pou tha ekana tha ton spousa sto kefali tou ,den mporoun na mas pernoun ta lefta mas pou den ta briskome sto dromo kai meta na mas parapempoun stin antiprosopia
telcomfreak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξερω πολλα απο δαυτα, μου το συστησανε, και πηγα και το πηρα απο Πλαισιο, οταν συναντηθω με αυτον που μου το συστησε να το παρω θα του το φερω καπελο :twisted: Πρεπει να παω σε αυτη την mdi εγω η ιδια?Δεν μπορω να το παω στο πλαισιο που το πηρα να το πανε εκεινοι? Γιατι να ταλαιπωρηθω εγω εφοσον δεν φταιω σε κατι? Θα παω και θα γινει πανικος αν μου πουν οτι δεν το αναλαμβανουν αυτοι, τεσπα thanx για τις συμβουλες Πηγαινε το κατευθείαν στο Πλαίσιο !
elsa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Με πηρανε σημερα το μεσημερι τηλεφωνο και ενας ευγενικος κυριος μου ειπε πως εχει προβλημα λεει η μητρικη και οτι θα παει Ιταλια, ευελπιστει λεει να μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας να ειναι ετοιμο. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
deathlok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Με πηρανε σημερα το μεσημερι τηλεφωνο και ενας ευγενικος κυριος μου ειπε πως εχει προβλημα λεει η μητρικη και οτι θα παει Ιταλια, ευελπιστει λεει να μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας να ειναι ετοιμο. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ καλά ότι και να πάθει ένα λαπτοπ μητρική λένε!!! (έλεος πια) off topic λέτε ότι τα acer είναι αναξιόπιστα γιατί βλέπετε συνέχεια να ποστάρονται πρβοβλήματα κτλ. θα συμφωνήσω εν μέρει όμως μόνο για δύο λόγους 1)πήρα λαπτοπ toshiba και χάλασε στους 6 μήνες 2)έχετε δει ποτέ τις πωλήσης της acer στην Ελλάδα; ε λοιπόν τις πέτυχα εγώ σε μια εφημερίδα, Πουλάει τα τριπλάσια από ότι όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Οπότε σε μεγάλο ποσοστό εκεί οφείλετε ότι τα περισότερα ποστ είναι για acer αφού είναι πιο πολλά. Είναι όπως έχουμαι περισότερα ποστ για desktop αντι για λαπτοπ. (και μην μου πει πως τα desktop είναι πιο ευαίσθητα απο τα λαπτοπ) και πάλι στο θέμα: την εργασία από ότι κατάλαβα δεν την πήρες πριν φύγει για ιταλία;(έπρεπε να βγάλεις τον δίσκο μόνη σου όπως πρότεινες κάποιος φίλος πιο πάνω)
gorgio1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 exw tin entipwsi oti an ektimithei apo tin antiproswpeia oti xreiazetai panw apo ena orismeno diastima na ftiaxtei (eftixws sou eipan oti tha kanei kamia vdomada) sou dinoun ena stixiwdes laptop na kaneis ti doulia sou.Twra den xerw pies eteries kai ipo pies sinthikes to kanoun afto.Pantws ipomoni kai se kamia periptwsi nevra.
dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Πίεσέ τους, αλλιώς δεν βγάζεις άκρη.Κάθε τόσο τηλέφωνο Τηλέφωνο σε ποιόν;;;;;;;; :confused: Στο Πλαίσιο που απλά θα της λένε περιμένετε να πάρουμε εμείς τηλέφωνο να ρωτήσουμε και θα σας ενημερώσουμε εφόσον και όταν ή κατευθείαν στην αντιπροσωπεία που θα της λένε ότι εμείς λάβαμε ένα laptop από το Πλαίσιο και ποιά είστε εσείς;;;;;;; Για αυτό έπρεπε να το πας εσύ η ίδια όπως σε είχαν συμβουλέψει από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.