Προς το περιεχόμενο

Παει το Laptop μου!!!

elsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα!! Μου 'χει τύχει και εμένα αλλά στο desktop μου και απλά την γλύτωσα με σπασμένο πληκτρολόγιο.

@elsa: Χωρίς πλάκα, πήγαινε στο service και αυτοί θα έχουν τρόπο να σώσουν την εργασία σε 1 δισκέτα, CD κάτι τέλος πάντων! Εξάλλου απότι κατάλαβα το λάπτοπ είναι μόνο 6 μηνών, άρα είναι στην εγγύηση, μην του κάνεις καμιά επιπλέον ζημιά πάνω στα δικαιολογημένα νεύρα σου και μετά σου πουν ότι όντως δεν σε καλύπτουν και τους κυνηγάς με το δίκανο.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι ρε να σκαω τοσα λεφτα και να χαλαει μετα απο 6 μηνες

afou to exeis 6 mines paei na pei oti einai entos tis eggyhsis.

gia ena xrono den parexoun texniki ypostiriksi sto plaisio?

pigene to loipon ekei.

Δημοσ.

laptopmaniac εσκασα τοσα λεφτα και το λιγοτερο που απαιτω απο το laptop μου ειναι να λειτουργει καλα. Ενταξει ξερω οτι μηχανηματα ειναι και χαλανε καποιες φορες αλλα τουλαχιστον σε αυτη την περιπτωση πρεπει να κανουν οσο πιο γρηγορα γινεται να το φτιαξουν. Εγω θα το παω Πλαισιο και ευγενικα θα τους πω τι εχει συμβει και θα τους πω να το πανε στην αντιπροσωπεια. Αν ομως μου αρχισουν τα περιεργα και τις αντιρησεις τοτε ναι, θα γινει πανικος εκει μεσα και καλυτερα εκεινη την ωρα να μην εχει πελατες (για κεινους)..

gdevil πανω στα νευρα μου εσκασα μια μπουνια στο πληκτρολογιο και εφυγαν 2 κουμπια, ευτηχως ενα φιλαρακι τα τοποθετησε παλι. Γενικως δεν μπορω ευκολα να συγκρατησω τα νευρα μου

Δημοσ.

Προσπάθησες να το συνδέσεις σε κανονική οθόνη και δεν έδειχνε τίποτα;Μη ακούς βιαστικά συμπεράσματα τύπου κάηκε και θα βγάλει κάπνους και συ επίσης και με το δίκιο σου.Πες τους να το δοκιμάσουν σε μια οθόνη Crt και οψόμεθα.

Δημοσ.
Νευρικη γυναικα... γουσταρω... ;-)

Παρα πολυ και αυτο δεν ειναι τιποτα.

Λοιπον, πηγα στο Πλαισιο και τους ειπα το και το. Μου ειπαν στην αρχη οτι καλυτερα να το παω εγω στην αντιπροσωπεια στην mdi και τους λεω πως εφοσον το αγορασα απο εδω να το πανε εκεινοι. Συγκεκριμενα τους ειπα : "Ξερετε, δεν το αγορασα απο την mdi, απο εδω το πηρα", και μου ειπε "Ναι, αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα να το πατε η ιδια", τους απανταω "Κοιταχτε, σας λεω ηρεμα να το πατε εσεις, δεν ευθυνομαι εγω ουτε εγω το χαλασα, λοιπον, για να μην εχουμε φωνες φασαρια και αλλα τετοια σας λεω ηρεμα να το πατε εσεις", μου λεει "Οκ, μισο λεπτο να μιλησω με τον υπευθυνο" και αφου περιμενα κανα δεκαλεπτο μου ειπε να τους το αφησω μου κρατησαν τα στοιχεια μου και τωρα περιμενω..Με αλλα λογια αρχισαν τα μα μου ευτυχως δεν χρειαστηκε να γινει πανικος γιατι ημουν και μεσα στα νευρα και θα γινοταν της τρελης εκει περα. και τωρα πρεπει να περιμενω δεν ξερω κι εγω ποσο.................

Δημοσ.

apla na ksereis oti twra to laptop sou tha akolouthisei tin eksis diadromi

plaisio-->MDI kai meta MDI-->plaisio-->elsa

kai mporei (kai anamenwmeno einai) na kathisterisei perissotero apo to na to pigaines esy kateythian stin antiproswpia.

Nomizeis oti apo to plaisio tha kanoun extra diadromi (i tha plirwsoun courier) gia na paei amesws stina antiproswpia?egw den to nomizw.

enimerwse mas me tin ekseliksi

Δημοσ.

Το μονο που ευχομαι ειναι να μην αργησει πολυ γιατι το επειγομαι.............Και κυριως να μην μου πουν δικιολογιες για να το καθυστερησουν κανα μηνα

Δημοσ.

tous eipes na sou kanoun back up to skliro me tin ergasia sou????

pantws egw eimai tis apopsis oti einai kalytero na exei o pelatis amesi epikoinwnia me tin antiproswpia kai oxi me ton metapwliti.......

kaly tyxi!!!

Δημοσ.

μια συμβουλή και απο μένα....πινε λιγοτερους φραπέδες!!!!!

όσο για το laptop τους είπες να σου πάρουν backup τα data σου?Γιατί μάλλον θα πάρει 3-4 εβδομάδες η υπόθεση.....

Δημοσ.
μια συμβουλή και απο μένα....πινε λιγοτερους φραπέδες!!!!!

Δεν φταινε οι φραπεδες lefkas, ειμαι πολυ νευρικη απο τοτε που γεννηθηκα :mrgreen: Ναι, τους ειπα να μου αντιγραψουν την εργασια

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι έχετε με την ACER, αλλά εγώ το έχω ενάμιση χρόνο και τον έχω ξεσκίσει και δεν έπαθε τίποτα, όσο για το παλικάρι που είπε για τους επώνυμους Laptop και την αγορά τους, εγώ απλά θα ξαναπώ αυτό που λέω πάντα, μηχάνημα είναι και θα χαλάσει, είχα και εγώ κάποτε μια εμπειρία με γνωστό που του χάλασε η BMW που μόλις είχε πρωτοβάλει μπροστά για να φύγει απο την αντιπροσωπεία, τι να του έλεγα να πάει να πάρει ferrari για να είναι σίγουρος ότι δεν θα χαλάσει? Τέλος πάντων elsa να ακούσεις το παλικάρι που σου λέει ήρεμα, να κάνεις ότι χρειάζεται να κάνεις και θα γίνει η δουλειά σου.

Δημοσ.

Μία παρατήρηση:

Σε πολλά προϊόντα, η εγγύηση παρέχεται άμεσα από την αντιπροσωπεία και όχι από τον Χ ή Υ μεταπολητή (Πλαίσιο, e-shop, multirama κ.λπ). Σ'αυτήν την περίπτωση και δεδομένου ότι το αν η εγγύηση παρέχεται από την αντιπροσωπεία ή όχι, συνήθως αναφέρεται στα sites, δεν πιστεύω ότι βοηθά η αντιμετώπιση "Από εσάς το πήρα, όχι από την αντιπροσωπεία". Είναι πολύ πιθανό με αυτόν τον τρόπο κάποιος υπάλληλος, προκειμένου να αποφύγει την αντιπαράθεση με τον πελάτη, να πληρώσει την αποστολή προς την αντιπροσωπεία από την τσέπη του (ναι, το έχω δει να συμβαίνει, όταν η "μαμά" εταιρεία του δήλωσε ότι δεν καλύπτει τη μεταφορά), οπότε, με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά περνάς το "φορτίο" σε ένα πιόνι και όχι στους λαμβάνοντες τις αποφάσεις. Το ζήτημα απλά είναι ότι ο παρέχων την εγγύηση, ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία και αν αυτός είναι η εκάστοτε αντιπροσωπεία και την παρέχει άμεσα (δηλ. χωρίς τη χρήση ενδιαμέσων), τότε το όποιο κατάστημα δεν υποχρεούται να καλύψει τη μεταφορά. Λάθος του οποιουδήποτε καταστήματος υπάρχει μόνο εφ'όσον δεν ενημέρωσε ότι η εγγύηση παρέχεται από την αντιπροσωπεία (όπως τουλάχιστον έχω δει να κάνουν τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα).

Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν ξέρω τι έχετε με την ACER, αλλά εγώ το έχω ενάμιση χρόνο και τον έχω ξεσκίσει και δεν έπαθε τίποτα...

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι ένα fiat θα χαλάσει οπωσδήποτε ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για κάποιο γερμανικό αυτοκίνητο. Δικαίωμα τους. Εκεί που συμφωνώ μαζί τους είναι η σημασία της εξυπηρέτησης του service. Ωστόσο η MDI της Acer στη Θεσσαλονίκη την οποία χρειάστηκε ένας φίλος ήταν παραπάνω από εξυπηρετική.

Έλσα είτε από laptop είτε απλά από ένα σκληρό σε ένα PC, όλοι την έχουμε πατήσει κάπως στο παρελθόν. Μηχανήματα είναι και κάνουν τα κουλά τους. Δεν αξίζει να χαλιέσαι για πάρτυ τους κι ας πάνε όλα λίγο πιο πίσω. :)

Δημοσ.
Δεν φταινε οι φραπεδες lefkas, ειμαι πολυ νευρικη απο τοτε που γεννηθηκα :mrgreen: Ναι, τους ειπα να μου αντιγραψουν την εργασια

Πίεσέ τους, αλλιώς δεν βγάζεις άκρη.Κάθε τόσο τηλέφωνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...