elsa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Χαιρεται! Μολις γραφτηκα στο forum, καλως οριστε με Για να μπω απευθειας στην ουσια του θεματος χθες ενω εγραφα στο laptopaki μου, ενα acer 1682 ξαφνικα κλεινει η οθονη αλλα τα λαμπακια εμεναν ανοιχτα. Δεν ανυσηχησα λεω ενταξει καμμια βλακεια θα εγινε, το εκλεισα με τον διακοπτη, παω να το ξανανοιξω αλλα τιποτα. Νεκρα. Το βαλα και στο ρευμα τιποτα, του βγαλα την μπαταρια, τιποτα. Μα τι μπορει να εγινε, πες τε μου ρε παιδια γιατι ειμαι και νευρικη και θα το κανω 1000 κομματια το #$^%$#:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
AfterForever Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα Έλσα. Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες ο δικός μου Acer μου έκανε τα ίδια (να υποθέσω ότι δε δουλεύουν τα ανεμιστηράκια, η ένδειξη της μπαταρίας δε φεύγει ποτέ κτλ το πήγα για service στην Alman και έσκασε η μπόμπα (?467) και παραλίγο να το πάθω το έμφραγμα. Κάηκε η μητρική λέει. Τώρα λογικά πάω για καινούργιο... Καλή τύχη
elsa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ωχουυυ μη μου λες τετοια τωρα, στα καλα καθουμενα πως χαλασε?Θα του ριξω καμμια μπουνια και θα διαλυθει μια και καλη το γ#%#@ εχω μεσα και μια εργασια που εκανα και τωρα ειμαι μες τα νευρα, αν ειναι δυνατον
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 kouragio elsa....... epeidi exoun akoustei diafora "kala" gia tin alman edw mesa tha sou elega kalytera na to pas tin MDI.isws einai kalutera ekei pou ksereis... AfterForever pws kai to piges stin alman????
elsa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ti ειναι η alman? η αντιπροσωπεια?αν ειναι εκει οκ, θα το παω αλλα το επειγομαι βλεπετε,ποσο καιρο θα κανουν να το φτιαξουν?γιατι αν μου αρχισουν τα μα και μου και μου πουν κανα μηνα θα τους παρει και θα τους σηκωσει!!!!!
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 SERVICE ACER HELLAS apla lew min pas stin alman giati exoun pratirithei polles kathisteriseis (kai terasteies,pollwn minwn) kai lew na dokimaseis tin mdi. kane ena search sto forum an thes na psyxoplakwtheis me tis empeiries paidiwn apo tin alman......
deepdish Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 γιατι παιρνεται acer βρε παιδια??τοσα προβληματα βγαζουν.και η αντιπροσωπεια ειναι για τα μπαζα!anyway καλη τυχη κοπελια...
elsa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 γιατι παιρνεται acer βρε παιδια?? Δεν ξερω πολλα απο δαυτα, μου το συστησανε, και πηγα και το πηρα απο Πλαισιο, οταν συναντηθω με αυτον που μου το συστησε να το παρω θα του το φερω καπελο :twisted: Πρεπει να παω σε αυτη την mdi εγω η ιδια?Δεν μπορω να το παω στο πλαισιο που το πηρα να το πανε εκεινοι? Γιατι να ταλαιπωρηθω εγω εφοσον δεν φταιω σε κατι? Θα παω και θα γινει πανικος αν μου πουν οτι δεν το αναλαμβανουν αυτοι, τεσπα thanx για τις συμβουλες
elsa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Mωρε κατσε να μου πουν τιποτα οτι το κανα εγω και οτι τωρα να το παω εγω στην αντιπροσωπεια και αλλα τετοια ομορφα και τοτε θα με γνωρισουν απ'την αναποδη, θα γινει το ελα να δεις εκει μεσα.οχι ρε να σκαω τοσα λεφτα και να χαλαει μετα απο 6 μηνες, στο κατω κατω δεν τα βρισκω στο δρομο σιγα σιγα να μαζευα να το παρω το ρημαδι.
sno0py Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 den exw laptop k oute prokeite gia diaforous logous...alla mia sumvoulh makria apo alman service meta apo mhnes tha exeis pali pisw to laptop sou sumfwnw me ta paidia:)
Donacgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 an to viazese pantos prin to stiloun gia servece pestous na sou kratisoun ena backup apo ton skjliro me tin ergasia sou as poume gia na kaneis tin douleia sou se kanena filo/fili h se net cafe giati me tis adiprosopoies tha perimeneis polyyyy kairo!
laptopmaniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Κατ'αρχήν ηρεμία ! θα πρέπει πρώτα να πάρεις ένα τηλ. στην αντιπροσωπεία και να τους δηλώσεις το πρόβλημα σου. Μετά θα σου πουν αυτοί τι πρέπει να κάνεις. Λύσεις του τύπου θα τους το φέρω καπέλο, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει κ.α δεν είναι οι καλύτερες ούτε εξηπηρετούν. Προσπάθησε να είσαι ευγενική μαζί τους αν θέλεις να κάνεις την δουλειά σου καλύτερα. Δεν σου φταίει κανείς απο τους υπαλλήλους ούτε καν η εταιρεία. Το φορητό το διάλεξες εσύ και όταν το πήρες κανείς δεν θα σου πούλησε το Acer για το καλύτερο φορητό της αγοράς αλλά σίγουρα σαν '' για τα λεφτά του είναι το καλύτερο '' . Αν ήθελες κάτι ποιοτικότερο ( το οποίο θα είχε απλά μικρότερη πιθανότητα να πάθει βλάβη ) ας έπαιρνες IBM ή ας πλήρωνες την επέκταση εγγύσης της Acer η οποία και δεσμεύει την εταιρεία για επισκευή εντός εβδοαμάδας. Δεν είμαι αρνητικός απέναντι σου απλά πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι όλα τα laptops χαλάνε και τίποτα δεν πρόκειτε να το αλλάξει αυτό. Αν είσαι ερριστική απέναντι τους το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περιμένεις για ποοοολύυυυυυ καιρό. Τα σέβη μου
gdevil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Απότι έχω ακούσει από φίλο που έστειλε το δικό του Acer στην MDI, ότι το είχε πίσω σε 3 εβδομάδες. Σημειωτέον ότι το έστειλε με κούριερ από Ιγουμενίτσα στην Θεσσαλονίκη. Όντως αν έχεις την 3-ετή επέκταση της εγγύησης τότε το έχεις πίσω σε 5 μέρες το πολύ. Κάνε 1 backup τον σκληρό και πήγαινε στο service και υπομονή.......
panagiotis1976 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 το 'χα πάθει κι εγώ ενώ έκανα εργασία για την σχολή μου στο εαπ , άστα να πάνε πακετοφάση... έχασα τον ιρμό μου, έχασα και την μπάλα..φρίκη.. μετά από δυό τρείς Σφαλιάρες το έβαλα στο ρεύμα χωρίς μπαταρία, και του ανάψαν τα φωτάκια, έπειτα πάταγα συνεχώς το f8 (για να μπώ σε safe mode). Τελικά όταν μπήκε έβαλα μια δισκέτα και αντέγραψα την εργασία κι την συνέχισα στο άλλο pc, για να με σίγουρος ότι δεν θα μου το ξανακάνει. Όταν βρήκα χρόνο του έκανα φορμάτ, από τότε δουλεύει μια χαρά, δεν ξέρω τι το είχε βασικά επηρρεάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.