Προς το περιεχόμενο

Internet Cafe η OnlineGaming Cafe?

bloodraven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν νομίζετε ότι το Download από ένα Internet Caf? είναι απλή υπόθεση διαβάστε παρακάτω και μάθετε ότι κάνετε μεγάλο λάθος.

Όχι πολλές μέρες πριν αποφασίζω να επισκεφτώ ένα γνωστό internet caf? της Πάτρας για να περάσω ευχάριστα την ώρα μου.

Μπαίνοντας λοιπόν στο κατάστημα βλέπω την γνώριμη φιγούρα του ιδιοκτήτη πίσω από έναν υπολογιστή, να έχει πέσει μα τα μούτρα στο World Of Warcraft και να εξασκείται με μανία στις διαδικτυακές μάχες.

Για το επόμενο λεπτό βλέπω τον εν λόγω κύριο να κατεβάζει εκκλησιαστικά σκευή, θεούς και δαίμονες, και να χτυπά επίμονα πληκτρολόγια και ποντίκια φωνάζοντας κάτι για κόκκινα ανθρωπάκια spells κλπ κλπ.

Μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να με εξυπηρετήσει σκέφτομαι ,και γυρίζω για να φύγω ,πριν λοιπόν προλάβω να δω την έξοδο με ρωτά ο εν λόγω κύριος, τι θα θέλατε internet, Download ή Gaming ?

Οπα σκέπτομαι καινούριο φρούτο είναι αυτό?

Αφού δεν βγάζω συμπέρασμα προσπαθώντας να καταλάβω πια η διαφορά σε internet ,Download και on line gaming, και αφού ο υπολογιστής που θα μου διατεθεί έχει εγκατεστημένα ΚΑΙ παιχνίδια ΚΑΙ σύνδεση στο internet ΚΑΙ μισθώνεται με την ώρα χρήσης ΚΑΙ ΟΧΙ με το πώς θα χρησιμοποιηθεί , απαντώ internet.

Όλα καλά ως εδώ λοιπόν , κάθομαι σε έναν υπολογιστή και ξεκινάω να επισκέπτομαι αγαπημένες σελίδες.Με το ένα με το άλλο (παιδί είμαι και εγώ παρασύρομαι) λέω δεν κατεβάζω και τα updates του kaspersky ,και η γραμμή εδώ πάει σφαίρα , ε δεν κατεβάζω και το NERO 7 να δω τι νέα καλούδια σκεφτήκαν να βάλουν πάλι ,..Την στιγμή λοιπόν που η γνωστή μπάρα download του firefox εχει αρχίσει να γεμίζει , ακούω μια φωνή πίσω μου,

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ?

ΚΑΝΕΤΕ DOWNLOAD και ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ και πρόγραμμα στον υπολογιστή μου το οποίο δεν έχω ξαναδεί ( προφανώς αναφέρονταν στον FireFox),

(Μετά πετάει και την ατάκα της ημέρας)

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ DOWNLOAD ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!!

(Τι έγινε ρε παιδιά έχασα επεισόδια , απαγορεύτηκε δια νόμου το Download? Και δεν το έχω μάθει ακόμη?)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ,

(Πάνω από όλα ευγενικό το παλικάρι είπε και παρακαλώ)

Άντε τώρα να εξηγήσεις σκέφτομαι πια η διαφορά του κατεβάζω πχ. Τραγούδια από P2P και κατεβάζω το νέο demo του Nero.

Δεν πτοούμαι όμως η δίψα για internet νικά και έτσι κατευθύνομαι σε άλλο κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, εμ’ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Στο δεύτερο κατάστημα λοιπόν η ευγενική υπάλληλος μου εξηγεί ότι πρέπει να προπληρώσω το ελάχιστο 2 ώρες χρήσης και ότι σώνει και καλά πρέπει να επιλέξω ένα παιχνίδι για να παίξω, αααα ξέχασα να σας πω ότι εάν μείνει υπόλοιπο χρόνου μπορώ εάν θέλω να το χρησιμοποιήσω την επόμενη ημέρα. :-/, (αν φυσικά επιλέξω να γίνω μέλος.)

Στο τρίτο κατάστημα επιτέλους βρήκα τα πάντα όπως τα θυμόμουν, μόνο λίγο τσουχτερές τιμές, (άκου μια ώρα 3 euro.)

Τελικά αναρωτιέμαι τι δικαιώματα έχω όταν μισθώνω έναν υπολογιστή για παροχή Internet σε κάποιο κατάστημα?

Οι όποιοι κανόνες στην χρήση του υπολογιστή θα πρέπει να εφαρμόζονται μέσω Limited Accounts και Firewalls ή με την χρήση μπράβων που θα κάθονται σαν τον χάρο πάνω απ’ την οθόνη σου και θα ‘πράττουν τα δέοντα’ όταν κατά την κρίση τους κάνεις μερικά παραπάνω κλικ.

(Όχι ακόμη δεν το έχω δει αυτό αλλα θα το δω που θα πάει.)

Σας εχει τυχει κατι τετοιο η μονο στην πατρα συμβαινουν αυτά

Δημοσ.

ναι, λες και εχουν τοσα αυθεντικα xp όσα pc εχουν....λιγο χλωμο...το ιδιο και για τα παιχνιδια...τσπ..τι να πεις και τι να κανεις...οπως ειπες υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ;)

αυτος χανει και αλλος κερδιζει ;)

Δημοσ.

Tο πρώτο post προσπαθησα το γράψω λιγες ωρες αργότερα του σημβάντος που αναφέρω, αλλα λογω καποιου προβλήματος στην συνδεση η οποια εκκίνη την ωρα κοπικε... :Ο πιστεψα πως ειχε χαθεί καπου στις γραμμες του ΟΤΕ ή πριν καν φύγει για να συναντίσει τον server του insomnia, ετσι με την πρώτη ευκαιρία το εγραψα ξανα.

Παντος αν σας βγάλει ο δρομος κατα το Cafe του κυρίου και τον βρείτε εκει δεν υπάρχει περίπτωση, θα τον γνωρίσετε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...