notikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Γεια σας. θελω(οπως πολλοι απο οτι είδα) να καταγράφω τις συνομιλιές στο σταθερό τηλεφωνο μου. υπαρχει κάτι που να συνεργάζετε με το netmod η με το ρουτερ και να καταγραφει ολες τις συνομιλίες? οχι όπως το modempy με voice modem και καρτες ήχου. η γραμμή ειναι isdn me adsl 1000 me to netmod kai router ena fritz! eyxaristo!
kifinas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Το αν έχεις ADSL ή όχι είναι άσχετο. Για να κάνεις εγγραφή στο pc τις συνομιλίες που γίνονται σε μια τηλεφωνική συσκευή χρειάζεσαι ένα μηχανάκι που μπαίνει σε σειρά με την τηλεφωνική γραμμή και συνδέεται στο pc με usb. Θα βρεις πληροφορίες για αυτό σε ένα κατάστημα με συστήματα ασφαλείας. δεν ξέρω αν το fritz έχει την δυνατότητα να το κάνει κατευθείαν. Μην ξεχνάς ότι η ηχογράφιση του άλλου χωρίς να το γνωρίζει είναι παράνομη
notikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 υπάρχει βεβαια και η αλλή λυση που δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα πρεπει να δουλευει. βαζοντας ενα μετσχηματιστη (δεν ξερω πως λεγεται ,(παντως βρισκεται με σα σε μοντεμ και παλια τηλεφωνα)παραληλα πανω στο καλωδιο που πάει προς το τηλ.και απο την εξοδο του παρουμε ενα καλώδιο-καρφάκι στην καρτα ηχου(line-in) θα ακουμε-ηχογραφουμε τα παντα. εαν τωρα μετα εγκαταστησουμε ενα προγραμμα οπως το isound που κανει real time εγγραφη σε mp3 με εντολή vox, θα κανουμε την δουλεια μας αφου μολις το vox λαβει σταθμη ήχου πανω απο οτι του εχουμε ορίσει θα ηχογράφει. πως ακουγεται? θα το κάνω, μαλον ειναι η πιο απλη συγουρη και ενεξοδη λύση
tegias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 dokimase ayto...kai steile to line out sto line in tou ypologisti sou... http://www.pixmania.com/gr/gr/85099/art/neonumeric/oceaouieeu-adapter-aea-mp.html
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 http://www.matelcom.gr/recorder.htm
iforbet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 αντίστοιχα με αυτό που πόσταρε ο φίλος, και διάφορα άλλα, έχει το radio shack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.