Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά, ας μην γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως. Το topic βαίνει καλώς και δείχνει τις "τάσεις" που κυκλοφορούν στους ταινιόφιλους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλειδωθεί, αρκεί να μην αναφέρονται links για αντιγραμμένες ταινίες ούτε αναζήτηση τέτοιων links παρακαλώ. Προσωπικά: - Αγοράζω αρκετές ταινίες σε αυθεντικά DVD (φυσικά Criterion και όσες άλλες θέλω να έχω). - Κατεβάζω σε XViD αρκετές που δεν θα πήγαινα ποτέ να δω στον κινηματογράφο ούτε θα νοίκιαζα σε DVD. - Κατεβάζω και κάποιες που έχω χάσει (παλιές συνήθως, που δεν ευελπιστώ ότι θα προβληθούν σε κινηματογράφο ή τηλεόραση - πχ κατέβασα μία παλιά ταινία του John Waters, το Desperate Living, δεν νομίζω να έχει κυκλοφορήσει καν σε αυθεντικό DVD αλλιώς θα το αγόραζα). - Κατεβάζω επίσης κάποια out of print DVD (4.33 GB), όπως το Criterion Edition του Silence of the Lambs ή το Criterion Edition του This Is Spinal Tap. Μακάρι να τα έβρισκα σε αυθεντικό DVD να τα αγοράσω αλλά έχει διακοπεί η κυκλοφορία τους. - Κατεβάζω τέλος σειρές που με ενδιαφέρουν (Lost Season 2, My Name Is Earl, Prison Break) γιατί θέλω να τα βλέπω τώρα κι όχι όταν έρθει το DVD, σε ενάμιση χρόνο και γιατί μάλλον δεν θα τα φέρει ποτέ η τηλεόραση (ή θα τα φέρει συνδρομητική, όπως το Lost στο Nova - δεν θα βάλω Nova μόνο για το Lost). Αλλά όταν έρθει το DVD (όπως με το Lost Season 1), τις αγοράζω. - Δεν αντιγράφω σχεδόν ποτέ από videoclub. - Δεν με ενδιαφέρουν συνήθως οι ταινίες που μοιράζουν τα διάφορα έντυπα, είναι ως επί το πλείστον: α) κακές ταινίες ή β) καλές ταινίες με κακή ποιότητα. Δεν το πολυψάχνω.
Sadako Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Καλά μεταξύ μας, τα screeners και cam τέτοια είναι ανυπόφορα.. Έχει τύχει σε ταινία, να βλέπω, και στη μέση της ταινίας, βράδυ, με κλειστά τα φώτα, 0τρόμου, σηκώνεται ένας τυπάς στο σινεμά και περνάει μπροστά απο την τον προτζέκτορα. Να πω την αλήθεια, τα χρειάστηκα λίγο.. Άσε που η ποιότητα είναι άθλια.. Πάντως σε κάτι θα διαφωνήσω. Κατα τη γνώμη μου, άλλο ο movie-maniac, και άλλο ο συλλέκτης (τουλάχιστον όπως το εννοώ εγώ). Εγώ πχ παρόλο που μ'αρέσει γενικά το σινεμά, σπάνια βλέπω την ίδια ταινία και δεύτερη φορά. Αν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, χάνω το ενδιαφέρον μου στο να τη ξαναδώ. Παρόλα αυτά, μου αρέσει να έχω ταινίες στη συλλογή μου, αν χρειαστεί να θυμηθώ ένα σημείο να το ξαναβάλω. Στην περίπτωση αυτή, είναι όχι μόνο πολυέξοδο, αλλά και εντελώς περιττό έξοδο το να μάζευα όλες τις ταινίες σε DVD format..
nektarios1973 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 προτείνω να κλεδωθεί το post, μονο για backup ταινιων μιλαμε - αν θέλουμε να εχουμε forum... be cool brother
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.