airborne Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 exeis apolito dikio file, an kai to eipa pio prin oti to katevasma den axizi gia backup giati den exeis tin kaliteri piotita kai vasika 2kanalo ixo ara pas sto videoclub nikiazis oti sou aresi kai to grafis
nautilus7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 εγω εδώ και αρκετούς μήνες εχω σταματήσει τα DivX' date=' Xvid κτλ.νοικιάζω ταινίες και τις αντιγράφω, τυπώνω και εξώφυλλα και εχω και καλη ποιότητα εικόνας, ήχου , εχτρας κτλ σε DivX μόνο σειρές επειδή αργούνε να βγούν σε DVD[/quote']Αυτό δεν είναι παράνομο;
didymos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Den xero paidia apo pou katevazete tainies alla apo oso matheno oi tainies pou katevazoume oloi einai stereofonikes....kai ti enoo..... Oreo to tryp tou psaxe vres to mpeg i to avi kai kanto rip se dvd' date=' ante psaxe meta subs ante encoder kai polla alla.....Emena vasika mou aresei alla xerete ti katalava oti... allo einai na pernis etoimh thn tainia apo to video club me ta menu tis , to on hxo 5.1 me ta extra kai me kapia alla stixia... kai to vasikotero i poiotita...ego ftaxno me to TFM kai cce. Eimai euxaristimenos alla i diafora me tainies pou exo grapsi katefthian apo to authentiko dvd se diko mou diskaki einai safos poli kalitero se ola ta parapano themeta pou anefera. ti gnomi exete pano se auto ??....[/quote'] Φίλε μου είναι απλό: μεγάλωσες και βαρέθηκες! Κι εγώ πλέον, στα 30 πια, βαριέμαι να δυσκολεύω τη ζωή μου για τέτοια πράγματα. Άσε τους νεότερους να πρωτοπορούν και να κοπιάζονται (καλά κάνουν βέβαια, κι εγώ πριν λίγα χρόνια τα ίδια έκανα).
airborne Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 simfono giati auta pou katevazoume den exoun kali piotita kai exoun 2kanalo ixo ara.....nikiazeis se videoclub kai exeis ena poli kalo dvd backup
Sadako Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Για τον ήχο, αν ψάχνεις ταινίες σε 2CD, δηλαδή 1,4GB το πιο πιθανό είναι να είναι με 5.1 AC3 ήχο. Και είναι πολλές σε πραγματικά πολύ καλή ποιότητα όσον αφορά το βίντεο.. Αν έχεις δυνατή σύνδεση (και μιλάω για Mbit, όχι Gbit όπως μου ξέφυγε πριν ), στα ίδια απαίσια μέρη που βρίσκεις τα DivX/XviD, μπορείς να βρεις και DVD iso.. Εγώ προσωπικά έχει κάποιο καιρό, που δύσκολα κάθομαι να δω ολόκληρη ταινία, δηλαδή να "δεσμεύσω" ένα 2ωρο συνεχόμενο, και "καταφεύγω" σε σειρές, που είναι είτε 20λεπτες, είτε 40λεπτες.. Την έχω καταβρεί, άσχετα αν πολλές φορές καταλήγω να δω 2 και 3 επεισόδια το ένα μετά το άλλο, δηλαδή πάνω απο 2ωρο
-NetHawk- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ρε airborne ενταξει το εμπεδωσαμε,ΕΧΕΙ 2-καναλο ηχο και οχι τοσο ΚΑΛΗ ποιοτητα....Το θεμα ειναι τι τυπος εισαι...Εαν εισαι movie maniac και εχεις πορωση με τις κινηματογραφικες ταινιες τοτε σιγουρα δεν μπορεις να τις δεις ολες και σιγουρα δεν μπορεις να περιμενεις να βγουν σε δβδ.(6-12 μηνες μετα).Εγω εχω κατεβασει παρα πολλες ταινιες,πολλες απο αυτες δεν τις εχω δει καν αλλα μ'αρεσει εστω σαν μια "συλλογη".Απλα δεν μπορω να καταλαβω το θεμα μας ποιο ειναι???Το οτι το DVDRip ειναι καλυτερο απο ενα screener αυτο ειναι φως φαναρι δεν χρειαζεται νομιζω περαιτερω αναλυση. Υ.Γ.1:Εαν βεβαια αποφασισει καποιος να εχει συλλογη ταινιων σε .iso(rip απο dvd)τοτε θα πρεπει να εχει υποψη του οτι ΜΙΑ ταινια θα καταλαβει περιπου 4,24gb ενω η ΙΔΙΑ ταινια με ενα σκοντο στην αναλυση θα καταλαμβανε 800mb-1,5gb εαν ηταν xvid,dvix,κτλπ. Υ.Γ.2:@ nautilus7:Τι σε εχει πιασει ρε συ με την παρανομια??? Ολα παρανομα τα βλεπεις......
polaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά νομίζω οτι το κατεβασμα ταινιων αξίζει μονο αν εισαι φοιτητής. Τωρα αν εχεις μια δουλίτσα, δεν νομιζω οτι ειναι και ιδιαίτερα ακραίο να δωσεις 10 ευρω το μηνα για 5 ταινίες απτο videoclub (και μη μου πειτε οτι παραπανω απο 5 ταινίες αξίζουν..) και να τις γράψεις να τις έχεις. 5 ταινίες x 5 DVD=2.5€ για τα δισκάκια, δηλαδή με 12.5 τις έχεις. Τωρα αν εισαι συλλέκτης, ή αναγκάζεσαι να εισαι με χειρότερη ποιότητα (ότι ποιότητα και να ειναι το avi, αν ειναι συμπιεσμενο και μετα το κανεις παλι encode σε DVD format εχεις πάλι απωλειες) ή τα ακουμπάς για ενοικίαση DVD.. Εγω κατεβάζω και ολοκληρες ταινίες (DVD ετοιμο δηλαδη) απτα ίδια υποπτα site, αλλά δεν το συνιστω σε οσους δεν ξερουν καλά αγγλικά γιατι δεν εχουν ελληνικούς υπότιτλους, μονο αγγλικούς.
dim_b Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 '']...Εαν εισαι movie maniac και εχεις πορωση με τις κινηματογραφικες ταινιες τοτε σιγουρα δεν μπορεις να τις δεις ολες και σιγουρα δεν μπορεις να περιμενεις να βγουν σε δβδ.(6-12 μηνες μετα)...... Σε αυτή την περίπτωση (αν είσαι πραγματικός movie maniac) πηγαίνεις στον κινηματογράφο και τις βλέπεις. Και αν σου αρέσουν και θέλεις να τις έχεις στη συλλογή σου, αγοράζεις τα DVD. Συλλέκτης δεν γίνεσαι με κατεβασμένα xvid, αντιγραμμένα DVD από το video club και άθλια DVD από εφημερίδες.
airborne Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Για τον ήχο' date=' αν ψάχνεις ταινίες σε 2CD, δηλαδή 1,4GB το πιο πιθανό είναι να είναι με 5.1 AC3 ήχο. Και είναι πολλές σε πραγματικά πολύ καλή ποιότητα όσον αφορά το βίντεο.. Αν έχεις δυνατή σύνδεση (και μιλάω για Mbit, όχι Gbit όπως μου ξέφυγε πριν ), στα ίδια απαίσια μέρη που βρίσκεις τα DivX/XviD, μπορείς να βρεις και DVD iso.. Εγώ προσωπικά έχει κάποιο καιρό, που δύσκολα κάθομαι να δω ολόκληρη ταινία, δηλαδή να "δεσμεύσω" ένα 2ωρο συνεχόμενο, και "καταφεύγω" σε σειρές, που είναι είτε 20λεπτες, είτε 40λεπτες.. Την έχω καταβρεί, άσχετα αν πολλές φορές καταλήγω να δω 2 και 3 επεισόδια το ένα μετά το άλλο, δηλαδή πάνω απο 2ωρο [/quote'] me 1,4gb katevazo alla den exei kamia, i moni pou ixe itan to war of the worlds
marios1957 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 [b']Σε αυτή την περίπτωση (αν είσαι πραγματικός movie maniac) πηγαίνεις στον κινηματογράφο και τις βλέπεις. Και αν σου αρέσουν και θέλεις να τις έχεις στη συλλογή σου, αγοράζεις τα DVD. Συλλέκτης δεν γίνεσαι με κατεβασμένα xvid, αντιγραμμένα DVD από το video club και άθλια DVD από εφημερίδες.[/b] Να κι ένας που μίλησε στην καρδιά μου απόψε...
-NetHawk- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Σωστος ο ντιμ_μπι.Σιγουρα ομως δεν εχουμε ολοι το χρονο και την ανεση να δουμε ολες τις ταινιες που θεωρουμε οτι θα μας αρεσουν...Γι'αυτο τις κατεβαζεις τις βλεπεις οταν ευκαιρεις και οποια σου αρεσει πας και την αγοραζεις.....Παντως εχεις 100% δικιο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ταινίες xvid σε 2 cd έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας που πλησιάζουν τα dvd. Επίσης για μένα ποιο σημαντικό είναι το σενάριο μια ταινίας και μετά η ποιότητα ήχου και εικόνας. Έτσι προτιμώ το downloading παρά την ενοικίαση Το μόνο πρόβλημα είναι οι subs που δεν τους βρίσκεις πάντα στα ελληνικά.
petesoulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Η δική μου αντιμετώπιση όσον αφορά το θέμα "ταινίες-κατέβασμα-συλλογή-προβολή" είναι η εξής και εξαρτάται από το πόσο σημαντική είναι η ταινία: -Ταινίες που θέλω να τις έχω στη συλλογή μου τις αγοράζω (π.χ. οι εκδόσεις της Criterion και διάφορα άλλα Special και Limited Editions, καθώς και κλασικές ταινίες γενικά) -Ταινίες που θέλω να τις έχω αλλά δεν είναι και τόσο σπουδαίες (99% καινούργιες παραγωγές) τις νοικιάζω και τις γράφω -Ταινίες High Definition τις κατεβάζω (το μόνο που κατεβάζω τον τελευταίο καιρό) -Σειρές (το 24 και το Joey δηλαδή) τις κατεβάζω Λόγω της προβολής με projector, divx, xvid και λοιπά απωλεστικά format έχουν πάψει να με απασχολούν. Η μόνη παραχώρηση που έκανα ήταν με την 4η season του 24, λόγω ανυπομονησίας... Επίσης κινηματογράφο δεν πηγαίνω λόγω projector, περιμένω να βγει η ταινία σε DVD. Καμμία ταινία δεν είναι τόσο σημαντική για να αφήσω το σπιτάκι μου με το ποτό και τα τσιγάρα μου και να υποστώ όλα τα τραγικά του σινεμά. ΥΓ. Δεν πρόκειται για σνομπ αντιμετώπιση, απλά τα έχω απλοποιήσει τα πράγματα.
cybereddie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 προτείνω να κλεδωθεί το post, μονο για backup ταινιων μιλαμε - αν θέλουμε να εχουμε forum...
polaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 προτείνω να κλεδωθεί το post, μονο για backup ταινιων μιλαμε - αν θέλουμε να εχουμε forum... Mα δεν εχει κατι να κάνει, και ούτε αν συζητάμε για το αν κατεβάζουμε ή οχι ταινίες υπάρχει περίπτωση κάποιος να μας κλείσει.. Απτη στιγμή που δεν μιλάμε για το που παμε και κατεβάζουμε το οτιδήποτε, δεν ειμαστε εναντίων των κανονισμών. Απο κει και πέρα πιστεύω οτι όντως εχουμε εξαντλήσει το θέμα, και ήδη μιλάμε για ασχετα πραγματα. Για να ανακεφαλαιόσουμε, σιγουρα το να κατεβάζεις ή εν πάσει περιπτώσει να ξανα-μετατρέπεις μια ταινία από avi σε DVD format εχει επίπτωση στην ποιότητα, κυρίως της εικόνας μιας και ο ήχος μπορεί να μείνει ανέπαφος (5.1) με σωστή δουλειά. Τωρα όποιος θέλει και εχει το μεράκι να μετατρέπει τις ταινίες που κατεβάζει σε DVD ειναι δικό του θέμα, εγω προσωπικά πιστεύω οτι η ταλαιπωρία δεν αξίζει, παρα μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Και μιας και το συζητάμε και ειμαι αρρωστος και θα κάτσω μέσα, πάω να δω το screener του Constant Gardener που κατέβασα! :D:D LOL!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.