grain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν, έχω το παρακάτω πρόβλημα που πρέπει να λύσω μέχρι την Κυειακή το βράδυ αλλιώς θα με απολύσουν (τα ζώα) από την δουλειά μου... Πρέπει να κάνω ένα βίντεο στον υπολογιστή μιας ιπτάμενης "κάμερας" η οποία θα περιφέρετε σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, και σε κάποιες από αυτές θα κάνει και κάποιες βουτιές... Για παράδειγμα, "σηκώνεται" η κάμερα από την Κρήτη, πάει πάνω από την Αθήνα, κάνει μια βουτιά, ξανασηκώνεται και πάει στην Κέρκυρα και κάνει κι άλλη βουτιά (zoom), κ.τ.λ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ πως να το κάνω και έχω πήξει όσο δεν πάει... Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα, ας επικοινωνήσει με PM, ας ποστάρει εδώ, ας στείλει mail, ας στείλει ακόμα και ταχυδρομικό περιστέρι.! ΚΑΙΓΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Καμμιά ιδέα??? P.S.: Αν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι την Κυριακή το βράδυ, θα μετακομίσω από τον 3ο όροφο στο εισόγειο. απλά θα το κάνω λίγο γρήγορα. ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!
vazelo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δωσε μερικες πληροφοριες... Σε τι προγραμα δουλευεις,τι γνωσεις εχεις πανω σε αυτο κλπ κλπ και γιατι πηρες αυτο το project βρε αδερφε αφου δεν το κατεχεις??
freakystyley Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Φιλε, υπαρχει ακριβώς αυτο που θες!!! με το google earth μπορεις να το πετυχεις πανευκολα!!! επισης, το animation απο μερος σε μερος μπορεις να το κανεις ειτε εσυ χειροκινητα, ή ακομη καλυτερα βαζοντας pins( placemarks) στα διαφορα μερη και κανοντας τα "κλικ" απο την λιστα αριστερα σου, κανει ακριβως αυτο το πραγμα, ξε-ζουμαρει, "πεταει" και ξανα ζουμαρει στο επομενο μερος... Επειτα με καποιο προγραμμα που θα σου κανει capture το παραθυρο σε video (το snagIt κανει κατι τετοιο), θα εχεις και το video σου( και την δουλεια σου )!!
grain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Φίλε vazelo, μου το ανάθεσαν. Αν μπορούσα δεν θα το έπερνα (εδώ βρίζω ). Φίλε freakystyley, στείλε μου το τηλέφωνο σου να σε κεράσω ένα καφέ! ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ! Το κατέβασα μόλις και όπως όλα δείχνουν, θα γίνει η δουλειά! Και πάλι ευχαριστώ! Αλήθεια, υπάρχει τρόπος να βελτιώσουμε την ποιότητα απεικόνησης του google earth? Χωρίς να πληρώσουμε φυσικά για το Plus!
vazelo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ποιοτητα απεικονησης μονο στην Αθηνα θα εχεις καλη διστυχως κ σε καποια αλλα σημεια σποραδικα στην Ελλαδα οπως αν θυμαμαι καλα Χαλκιδα κλπ... Ουτε το plus παντως θα βοηθαγε σε κατι τετοιο νομιζω
migel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Φίλε vazelo' date=' μου το ανάθεσαν. Αν μπορούσα δεν θα το έπερνα (εδώ βρίζω ).Φίλε freakystyley, στείλε μου το τηλέφωνο σου να σε κεράσω ένα καφέ! ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ! Το κατέβασα μόλις και όπως όλα δείχνουν, θα γίνει η δουλειά! Και πάλι ευχαριστώ! Αλήθεια, υπάρχει τρόπος να βελτιώσουμε την ποιότητα απεικόνησης του google earth? Χωρίς να πληρώσουμε φυσικά για το Plus![/quote'] Καλησπέρα . Έχεις PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.