Προς το περιεχόμενο

Δινεται πουθενα modem/Router?

NickTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τωρα που αποφασισα να βαλώ DSL με τον απο κατω ανακαλυψα οτι στο πλαισιο αποσυρανε (τουλ απο την σελιδα τους) την προσφορα Ondslkit+ NETAGER modem/router.Υπαρχει κανενα αλλο καταστημα που να δινει router?

Warning!Ακολουθει ερωτηση αρχαριου:

Επειδη οπως ειπα to DSL θα το μοιραστω με τον απο κατω,οποτε το modem θα πρεπει να ειναι ανοιχτο ακομα κι οταν εγω δεν ειμαι σπιτι,μπορει να παιχτει κατι,καποιο κολημα του modem η οτιδηποτε αλλο και να χρειαστει να γινει rebοοt ή τελοσπαντων να πρεπει καποιος να το πειραξει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη οπως ειπα to DSL θα το μοιραστω με τον απο κατω' date='οποτε το modem θα πρεπει να ειναι ανοιχτο ακομα κι οταν εγω δεν ειμαι σπιτι,μπορει να παιχτει κατι,καποιο κολημα του modem η οτιδηποτε αλλο και να χρειαστει να γινει rebοοt ή τελοσπαντων να πρεπει καποιος να το πειραξει?[/quote']

Φυσικα πρεπει να ειναι ανοιχτο...Εγω το εχω 24/24 ωρες ανοιχτο (Zyxel modem router) με 3 pc πανω του και μου εχει κολλησει 2-3 φορες σε ενα σχεδον χρονο.:) :) :)

Ψαξε πoιά router υποστηρίζουν - εύκολα και κατανοητά, το τονίζω, και οχι μονο στα χαρτιά - QOS.

Πολυ χρήσιμο στην καλή μοιρασιά και αποφυγή παραξηγήσεων, οταν παίζουν p2p.

Ρε παιδιά μιας και το αναφέρατε ξέρει κανείς αν το USR9107 υποστηρίζει QOS?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Όταν ανοίγω το modem/router μου το εμφανίζει σαν GATEWAY και όλα είναι μια χαρά. Το modem/router παραμένει ανοιχτό για παρα μα παρα πολλές μέρες συνεχόμενα. Ο υπολογιστής όμως ανα μία μέρα του κάνω μια επανεκίνηση ή ένα shutdown για κανα 5λεπτο και όταν ξαναμπαίνω στα windows δεν μου εμφανίζει πλέον το GATEWAY!!!!Πρέπει να κλείσω το modem/router και να το ξανανοίξω!

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Βασικα σκεφτομαι να παρω το Usr 9105 που ειναι πολυ φτηνο (60ε) κι απο οσο διαβασα υποστηριζει Qos.Ελπιζω οι διαφορες του με τα καινουρια να ειναι αμελητεες.

Α και κατεληξα στο DLSCube σε γραμμη του πΟΤΕ.Ελπιζω να μην το μετανιώσω.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το usr9107 το οποίο έχει 70Ε και έχει και 4 θέσεις για να συνδέσεις ισάριθμους υπολογιστές. Είναι για PSTN γραμμή.

Όσο αναφορά το DSLCube (αν δεν κάνω λάθος είναι της Vivodi) αν είσαι σε περιοχή όπου καλύπτεσαι απο το δίκτυο της Vivodi προχώρα και μην το σκέφτεσαι, αν όμως είσαι σε άλλη περιοχή πιστεύω οτι ένας παροχέας όπως Forthnet - Tellas - HOL είναι καλύτερη επιλογή. Εγώ προσωπικά έχω Tellas και βρίσκομαι Κοζάνη και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Να φανταστείς κατεβάζω με ταχύτητες 42Kbps. Επίσης η Tellas αυτή τη στιγμή είναι η πιο οικονομική σε μηνιαία βάση, δηλαδή το πόσο θα πληρώνεις κάθε μήνα.

Απο την άλλη πολύ καλή προσφορά έχει και η HOL η οποία νομίζω οτι στους 6 μήνες σου δίνει άλλους 6 ή κάτι τέτοιο.Αυτό κοίταξέ το γιατί σε συμφέρει να έχεις δωρεάν μήνες.

Ελπίζω να βοήθησα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...