Προς το περιεχόμενο

Dark Water


Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0382628/

Μόλις το είδα...Μόνος μου...Απίστευτη ατμόσφαιρα, στο τέλος είδα πως έχει βασιστεί σε νουβέλα και έτσι δικαιολογήθηκε και μέσα μου για το αν είχε νόημα η ταινία.Στην αρχή έλεγα πως έχει, κάπου στην μέση κάτι μου έλεγε πως δεν έπρεπε να ψάξω για νόημα...Και έτσι έκανα!!!

 

Με άγγιξε αρκετά η μελαγχολία που εκπέμπει το πρόσωπο και το παίξιμο της Jenifer Connelly (και η ομορφιά της :-P ) και γενικά όλο το story...Δεν την έχει δεί κανένας σας?Πείτε εντυπώσεις.

 

(Πάει λίγο αργά το site σήμερα ή μου φαίνεται?)

Δημοσ.

Την είχα δει και γω όταν πρωτοβγήκε στις αίθουσες.Καλή ταινιούλα του είδους αλλά δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε κιόλας.Ανατρεπτικό τέλος btw!

Δημοσ.

Πόσο παλιό είναι το αρχικό έργο?

 

Όταν λές έχεις επιφυλάξεις εννοείς πως δεν το έχεις δεί γιατί διατηρείς επιφυλάξεις ή οτι το είδες και δεν σου είπε τίποτα?

 

(Η αρχική έχει τον ίδιο τίτλο?)

Δημοσ.

Απέφυγα να το δω σε κινηματογραφική αίθουσα επειδή είχα διαβάσει μερικά όχι και τόσο ενθουσιώδη σχόλια. Συν του ότι ήταν ή αυτή ή μια άλλη που τώρα δεν θυμάμαι και επέλεξα την άλλη.

 

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε οτι η ταινία δεν είναι θρίλερ, άσχετα αν η κοπέλα στον τηλεφωνητή λέει (κάθε φορά όμως;!!) άλλα ντ'άλλων. Θα το χαρακτήριζα ως ένα ατμοσφαιρικό δράμα μυστηρίου, άντε να το πεις αυτό στον τηλεφωνητή, ε;

 

Μου άρεσε τρομερά ή όλη ατμόσφαιρα που σου έδινε η ταινία, πολύ κλειστοφοβική, παρόλο που το μανχάταν είναι μόλις 10 λεπτά μακριά! Την ταινία την σώζει η τρομερή (πες-μου-μια-ταινία-που-δεν-είναι) Τζένιφερ, που αντί να αρκεστεί σε μερικά ουρλιαχτά, το πήρε αλλιώς το πράμα και έδωσε μια πολύ πειστική και ανθρώπινη ερμηνεία. Όσο αναφορά το τέλος, δεν το περίμενα και μπορώ να πω οτι περισσότερο λυπήθηκα παρά ξαφνιάστηκα..

 

Eν κατακλείδι, μια πολύ αξιοπρεπής ταινία, που καταφέρνει να πει πράγματα χωρίς να φωνάζει. Κατά τη γνώμη μου, πολύ καλύτερο από άλλα (και καλά) καθαρόαιμα θριλερ, τύπου ρινκγ2.

Δημοσ.

την είδα προχθές σε dvd και μου άρεσε πολύ.

όχι κάτι που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη αλλά πολύ αξιόλογη κατά τη γνώμη μου

η Κόννελυ όλα τα λεφτά στo acting. και η μικρή μάρεσε σε πολλές στιγμές όπως έκανε κάτι γκριμάτσες ειδικά στην αρχή.

να την δείτε με ήρεμη παρέα ή και μόνοι σε καλή ήρεμη ατμόσφαιρα.

  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απαράδεκτη!!!! Την είδα σήμερα και ξενέρωσα. Σενάριο........? Ανατροπή......? Ατμόσφαιρα.......? Απορώ πως δεν κοιμήθηκα............Παίρνουμε ένα χιλιοπαιγμενο play (το μικρό αθώο παραμελημένο αδικοσκοτωμένο κοριστάκι που κάνει την παρουσία του αισθητή μέσω imaginary friend ενός γλυκού ζωντανού κοριτσιού.....lol) βάζουμε στο casting ένα όνομα/κουκλάρα που θα προσελκύσει τα θύματα (γιατί έτσι νιώθω που αφιέρωσα 90 κατι λεπτά για να δω την ταινία) και κάνουμε ταινία......WoW, HOLYWOOD tactics!!!!!!!! Την ταινία ούτε που την ήξερα απλά είδα Connelly στο cover και την βούτηξα. Μέγα λάθος τελικά.

Δημοσ.

Εγω ειχα δει το γιαπωνεζικο και μου αρεσε αρκετα, ειναι ενα ring-οειδες θριλερ. Ωστοσο, ειτε γιατι ηξερα το τελος, ειτε γιατι το remake ειναι κατι τοις λιγοτερο τρομαχτικο, δε μου αρεσε. Ειδικα η αφαιρεση της ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ φασης (α-λα ring) με το κοριτσακι εκανε την US version σκετη απογοητευση στο τελος... Ελειπαν κι αλλες καλες φασεις, οι οποιες ειναι και η δυναμη της Γιαπωνεζικης version. Λες και δε θελαν να κανουν θριλερ ρε παιδι μου, σον και καλα! Αλλα το ειδος της ταινιας και το σεναριο ειναι καθαροτατο θριλερ. Οποτε μια αρνητικη απο μενα στην Αμερικανικη εκδοχη.

Δημοσ.

Εγω ειχα δει το γιαπωνεζικο και μου αρεσε αρκετα, ειναι ενα ring-οειδες θριλερ. Ωστοσο, ειτε γιατι ηξερα το τελος, ειτε γιατι το remake ειναι κατι τοις λιγοτερο τρομαχτικο, δε μου αρεσε. Ειδικα η αφαιρεση της ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ φασης (α-λα ring) με το κοριτσακι εκανε την US version σκετη απογοητευση στο τελος... Ελειπαν κι αλλες καλες φασεις, οι οποιες ειναι και η δυναμη της Γιαπωνεζικης version. Λες και δε θελαν να κανουν θριλερ ρε παιδι μου, σον και καλα! Αλλα το ειδος της ταινιας και το σεναριο ειναι καθαροτατο θριλερ. Οποτε μια αρνητικη απο μενα στην Αμερικανικη εκδοχη.

Δημοσ.

akrivws opws ta leei o q spock pala den exw dei th giapwnezikh...par olo pou fernei se ring den mou kane kamia entypwsh,kontepse na me parei o ypnos kai synexeia perimena to mpam alla...@@.ante mpas kai pesei sta xeria mou to made in jap...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...