mi26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδια να ρωτησω κατι, Γιατι οταν βαζω ενα dvd στο PS2 μου μου βγαζει κοκκινη οθονη και μου λεει να βαλω ενα dvd του PS2 Σημερα εβαλα το τσιπακι και δεν ξερω αν θα εχω προβλημα και μηπως μου καψει κανενα λειζερ. Παρακαλω παρα πολυ οποιος ξερει κατι για το θεμα ας με ενημερωσει!! Please Help
devil_will_cry Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 ti ebales aythentiko h backup?pio chipaki exeis?
mi26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 και αυθεντικο και backup το ιδιο γινεται
devil_will_cry Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 odhgies soy edwse?den xerw an exoyme to idio den nomizw egw exw ena palio.bale mesa to dvd to backup kane shutdown kai xananoixe to .oxi reset shutdown.
mi26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 xekina meta apo polla kleisimata kapote xekina, allote xekina xoris problima.Genika oti 8elei kanei. Otan les oxi reset shutdown ti ennoeis?
telegamesvg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 xekina meta apo polla kleisimata kapote xekina' date=' allote xekina xoris problima.Genika oti 8elei kanei.Otan les oxi reset shutdown ti ennoeis?[/quote'] Πηγαινε το εκει που εβαλες το τσιπ να το τσεκαρει .....το ποιο πιθανο ειναι κατι να εχει γινει με καποια κοληση ...
mi26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Κοιτα, θα του το παω αυτο ειναι σιγουρο, αλλα φοβαμαι οτι θα αρχισει να μου λεει μ@λ@..... και οτι ειναι μια χαρα και δεν εχει τιποτα, και αν του πω μηπως μου καψει κανα λειζερ, θα μου πει αυτα τυχαινουν και θα τον βρισω. Παντως γινεται πολλες φορες και ειναι εκνευριστικο ακομα και αν δεν συμβαινει τιποτα. Παρακαλω οποιος ξερει ή εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα please help!!
Cromb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 reset ειναι το μπροστινό κουμπί... shutdown ειναι ο πίσω διακόπτης που το τερματίζει τη λειτουργία.
gherudos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 profanws exeis to mars kai einai to pio axrhsto chip.Akou ti tha kaneis: anoikse to ps2,pathse to eject kai vale to backup diskaki sou kai pata reset kai tha ksekinhsei,an oxi pata 2 fores to reset grhgora kai tha paiksei,an pali den paiksei tote eite to laser thelei calibration to azimouthio eite thelei na xrhsimopoihseis kalutera dvd-r
telegamesvg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Κοιτα' date=' θα του το παω αυτο ειναι σιγουρο, αλλα φοβαμαι οτι θα αρχισει να μου λεει μ@λ@..... και οτι ειναι μια χαρα και δεν εχει τιποτα, και αν του πω μηπως μου καψει κανα λειζερ, θα μου πει αυτα τυχαινουν και θα τον βρισω. Παντως γινεται πολλες φορες και ειναι εκνευριστικο ακομα και αν δεν συμβαινει τιποτα. Παρακαλω οποιος ξερει ή εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα please help!![/quote'] Ποτε το εβαλες το τσιπ??? Γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να το πηγαινες να το δει αμεσως μολις σου παρουσιασε τετοια προβληματα ... Ανεξαρτητα ομως απο αυτο πηγαινε του το και πες του να το δοκιμασει μπροστα σου και να επιμενεις να στο διορθωσει ... Αν ειχε δει μολις σου εβαλε το τσιπ οτι ισως το laser ειναι "πεσμενο" επρεπε να στο ειχε πει .... Απο εκει και περα πολλα συμβαινουν ...αστα ας μη τα λεμε τωρα .... Το ηξερες το μαγαζι αυτο ??
mi26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Το τσιπ χτες το εβαλα και απο την πρωτη μερα μου εβγαλε το προβλημα. Το μαγαζι το ξερω και τα παιδια μεσα φαινονται οκ. Δεν ξερω τι να πω......
mi26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 παντως σημερα που το ανοιξα καμια 10αρια φορες δεν μου εβγαλε προβλημα. Μονο με δισκακια backup της TDK σημερα. Δεν μπορω να καταλαβω!Παντως σημερα θα παω να του το πω!
mi26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Απο εκει και περα πολλα συμβαινουν ...αστα ας μη τα λεμε τωρα .... Το θεμα ειναι να μην συμβαινει τιποτα σοβαρο και μου καταστραφει το PS. Μπορει να προκαλεσει αμεσως σοβαρη ζημια;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.