Προς το περιεχόμενο

Χωρίς λόγο reboot!!!!!

gdevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρωας το supra.το εχω και εγω, σε ενα παλιο μηχνημα,για κανενα fax.Δουλευει αψογα το καυμενο.Καμια φορα παρ ολο οτι εχω ADSL, συνδεομαι και με αυτο στο δικτυο,ετσι για να ακουσω το τσιρ-γκλιν-τσιρ που κανει οταν συνδεεται,και να βλεπω τα λεντακια του που αναβοσβυνουν. (Λετε να ειμαι μαζοχα!!!!???). Ωραια παλια χρονια......

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hahah! ontos! ego eixa 3-4 pci modems tote kai ola me petagan

me ping timeouts! mexri pou eixa dwsei 35 xiliarika tote..

pezi na moun kai 12 xronwn kai na ta eklega haha alla ta aksize

me to parapanw! akoma mou ta kseplironei! mia fora se 7 xronia de mou

xi riksei timeout, extos an vgalw ego kanena kalodio apti priza

tilefonou :-P

Δημοσ.

exei klisi nomizo arketa xronia.

sta xp epeze provlima me tous drivers mias kai den ipirxan pouthena!

san aplo pnp modem to eixa.

sto site tis diamond den eixan vgei drivers gia xp.

ara mallon pros klisimo pigene ekini ti periodo :-P

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, το memtest δεν βρήκε σφάλματα στην μνήμη. Και επειδή το pc όταν δεν είναι στο ίντερνετ (δηλ, δεν χρησιμοποιείται το μοντεμ) δεν κρασάρει, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φτάει το άθλιο crypto. Από δευτέρα θα πάω να πάρω καινούριο και με την ευκαιρία θα φάει και 1 φορμάτ να του βάλω τα SP2 για να είμαι ήσυχος. Στο μεταξύ θα δοκιμάσω να βγάλω και την Aydigy για να δω αν θα δουλέψει έτσι και θα την ξαναβάλω, αλλά με τους drivers των Windows για να δούμε μήπως αυτοί λύσουν το πρόβλημα. Για μόντεμ τι προτείνετε; Εννοώ εσωτερικό ή εξωτερικό; Το crypto που έχω είναι εσωτερικο. Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας.:-D

Δημοσ.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να διατηρώ τις αμφιβολίες μου... Εφόσων το pc δεν εκανε restart μέχρι να εγκαταστήσεις την Audigy κάτι άλλο πρέπει να φταίει...

Ίσως φταίει και το οτι μετράω σχεδόν 8 χρόνια με ένα εσωτερικό μοντεμάκι της Crypto που μέχρι τώρα δε με έχει απογοητεύσει στιγμή.

Απ' ότι κατάλαβα πάντως ευκαιρία έψαχνες να το σουτάρεις!

:D

Δημοσ.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να διατηρώ τις αμφιβολίες μου... Εφόσων το pc δεν εκανε restart μέχρι να εγκαταστήσεις την Audigy κάτι άλλο πρέπει να φταίει...

Ίσως φταίει και το οτι μετράω σχεδόν 8 χρόνια με ένα εσωτερικό μοντεμάκι της Crypto που μέχρι τώρα δε με έχει απογοητεύσει στιγμή.

Απ' ότι κατάλαβα πάντως ευκαιρία έψαχνες να το σουτάρεις!

:D

kai ego thn idia esthish exo, den pisteyo na fteei to modem kati alo einai

kane mia akoma prospathia na to alakseis thesh epano sthn mitrikh(ean kai den nomizo na bohthhsei)

apo thermokrasies th leei to mixanima?

ean apofasiseis telika na kaneis format, dokimase prota to repair apo to cd to win me restart.

kai kati teleyteo, bgale oles tis kartes kai ta bizmata kai ksanabalta(an kai pisteyo oti exoun xtipisei ta win h exeis kapio virus*)..

* pezei kapio virus pou kanei restart to pc xoris logo

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες κάνενα πρόβλημα, 52 βαθμούς η CPU σε full load. Θα δοκιμάσω και να βγάλω την Audigy έτσι για το γ@μ*τ! της υπόθεσης. Και λέω τώρα: αν χωρίς την Audigy δεν το παρουσιάσει τι κάνω; Πως αποδεικνύω ότι φταίει αυτή και όχι το μόντεμ το οποίο για κάποιο λόγο δεν την γουστάρει και κάνει reset; Ιός επίσης αποκλείεται, χτες έκανα scan και δεν υπήρχε τίποτα. Λέτε κανα σκουλήκι;; Θα δοκιμάσω να κάνω repair και τα windows, αν και το φορμάτ το έχω αποφασίσει, το σύστημα είναι unformated εδώ και 1,5 χρόνο. Ουφ με έσκασε το άτιμο. Καληνύχτα, ή μάλλον καλημέρα:-D.

Δημοσ.

Λοιπόν χωρίς την Audigy δουλεύει κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πέφτει η γραμμή εύκολα, αλλά αυτό είναι γνωστό. Τι να πω θα με κουφάνει! θα κοιτάξω και για drivers του μόντεμ αλλά και της Αudigy και αν δεν λυθεί και έτσι θα το πάω στο ZeroOne από όπου και το πήρα να το δουν. Και την άλλη φορά που είχα πρόβλημα με τους drivers του μόντεμ αυτοί βρήκαν την άκρη.... Τώρα είμαι συνδεδεμένος από το desktop. Καλή σας μέρα!

Δημοσ.

Το δοκίμασα ήδη και δεν έχει conflicts. Και την Audigy άλλαξα slot μήπως φτιάξει αλλά μπαααααα. Επειδή δεν έχω άλλο χρόνο (και υπομονή) για ψάξιμο το πήγα σήμερα στο Ζeroone απόπου πήρα το pc και την κάρτα να το ελέγξουνε και βλέπουμε. Μόλις έχω νέα θα ποστάρω. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aκριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Audigy SE έχω κι έγω και αντί για modem της crypto έχω ένα Tornado V92 PCI modem.

Έχω κάνει post το ίδιο πρόβλημα στο forum του insomnia/ Κάρτες Γραφικών και Ηχου/ "Παράδοξο με κάρτα ήχου"

Αναφέρω το πρόβλημα στο 5ο ή 6ο post, όχι στην αρχή του Thread.

Στην αρχή του Thread αναφέρω το παράδοξο με την ψηφιακή έξοδο της Audigy που βγάζει απλά Stereo

Δεν φταίει το modem, βεβαια λύση δεν έχω βρεί ακόμα ούτε εγώ εδώ και 10 μέρες !!! γμτ!

Δημοσ.

Δε ξέρω φίλε αν είναι λύση,και λίγο κοίταξα το forum χωρίς να δω τι έχετε γράψει,αλλά γιατί δε πέρνεις ένα εξωτερικό μοδεμ usb και να δεις αν κάνει τίποτα;

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, ύστερα από αρκετό ψάξιμο, και αφού το pc πήγε και στο ZeroOne (απ' όπου είχε αγοραστεί), αιτία για το πρόβλημα είναι οι drivers της Creative. Δοκίμασα την Creative σε άλλη θέση στην motherboard, μετά έκανα το ίδιο με το Crypto, και στο τέλος έβαλα και τα δύο σε άλλες θέσεις αλλά τίποτα. Έβαλα τους τελευταίους drivers και για τις δύο κάρτες αλλά πάλι τίποτα. Μετά δοκίμασα με 3-4 διαφορετικές μάρκες modem και το πρόβλημα παρέμεινε. Δοκίμασα και με άλλη Creative (ίδιο μοντέλο) και πάλι έκανε τα ίδια. Το πρόβλημα λύθηκε με το που άλλαξα κάρτα ήχου. Έβαλα μια εντελώς άγνωστη (και φτηνιάρικη) Cronos......κάτι και από τότε το σύστημα δουλεύει μια χαρά!

Εφόσον η κάρτα δεν ήταν η ίδια ελαττωματική, πιστεύω ότι έφταιγαν οι drivers. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα από την Creative γιατί περίμενα να έχει πιο προσεγμένους drivers. Σημειώνω ότι δεν δοκίμασα να βάλω SP2 (έχω φορτωμένα προγράμματα πολιτικού μηχανικού τα οποία θα χρειαζόμουν άπειρες ώρες για να ρυθμίσω) αλλά δεν είναι βέβαιο ότι αυτό θα έλυνε το πρόβλημα.

Δημοσ.
Επείδή η Creative κάνει μ@λ@κιες με τους drivers' date=' κάνε απεγκατάσταση τους drivers του modem, επανεκίνηση, βάλε τους drivers ξανά, επανεκίνηση και μετά δοκόιμασε να συνδεθείς.

(Πες μας και τα αποτελέσματα....)

Sam.[/quote']

Στο είχα πει...... Δεν με πίστεψες. :)

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...