tom-f Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Σκέφτομαι να πάρω μια φθηνή καρτούλα να βλέπω tv sto pc.Βρήκα μια στο πλαίσιο την K-WORLD EXPER TV η οποία έχει μόλις 35 euro.Την έχει κανένας να μου πεί μια γνώμη για την συγκεκριμένη.Αν έχετε μείνει ευχαριστημένοι απο κάποια άλλη φθηνή καρτούλα προτείνετε΄την μου.Ευχαριστώ.
psyduck Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Με τα ιδια λεφτα στο ιδιο μαγαζι υπαρχει η Avermedia TV Go FM 007.Την εχω και εγω και ειμαι υπερευχαριστημενος.Βλεπεις μια χαρα τηλεοραση και ακους μια χαρα ραδιοφωνακι.Δες εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103380
tom-f Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ωραίος ο psyduck ευχαριστώ.Αυτή που μου πρότεινες θα πάρω.
bloodraven Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Σου προτεινω να πας κατευθίαν σε δορυφορική, η και καρτα που να υποστιριζει ψιφιακή TV, αν τελικα επιμενεις σε καρτα TV να υποστηριζει οπως δηποτε stereo!!!
sno0py Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Σου προτεινω να πας κατευθίαν σε δορυφορική, η και καρτα που να υποστιριζει ψιφιακή TV, αν τελικα επιμενεις σε καρτα TV να υποστηριζει οπως δηποτε stereo!!! dld file pia proteineis me mikro kostos?
ggero Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ego pantos proteino tin winfast xp 2000 expert i opoia einai stereofoniki, exei poli kalo remote control pou mporeis na tou kaneis oti programmatismo thes kai exei sferati apokrisi stin allagi kanalion...kai episis apo video capture paei poli kala..
deathlok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Σου προτεινω να πας κατευθίαν σε δορυφορική, η και καρτα που να υποστιριζει ψιφιακή TV, αν τελικα επιμενεις σε καρτα TV να υποστηριζει οπως δηποτε stereo!!! pou na paei??se doriforiki?? ipame ftina ta doriforika alla oxi kai etsi! o filos mas exei 35 euro diathesima.
KOSTAS4_XT Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 exo k-world pvr-tv 883 (10 bits) και ειναι αψογη. Την εχει δει και φιλος που εχει καρτα τηλεορασης και του αρεσαν πολυ περισοτερο η ποιοτητα και γενικα η σονολικη εικονα. 35 ευρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.