alerasta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Fortwste osa mporeite.ean den exete problhma conflict.Kanena apo mono toy den ta katafernei panta.Ean einai perisotera apo ena to ena kalyptei to allo.Exw epanw.1) Firewall toy router,2)kerio,3)nod32.4)ZoneAlarm,kai prosfata ebgala ton nortona,giati hmoyn "yperbaros".512 ram blepeis.... Νομίζω πως αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις... Οπως έχω καταλάβει τα πράγματα ένα firewall βάζει ένα layer (επίπεδο ελέγχου) ανάμεσα στο pc και το internet. Οταν βάζεις πολλά firewall δεν είναι απαραίτητο το ένα layer να οδηγεί στο άλλο σειριακά και να ελέγχεται κάθε πακέτο από όλα τα firewalls. Πιθανότερο μου φαίνεται το firewall που εγκατέστησες τελευταίο να μπορεί να στείλει πακέτα απ' ευθείας στο pc χωρίς να περάσουν αναγκαστικά από τα άλλα firewall. Οπότε ουσιαστικά προστατεύεσαι από ένα firewall. Ασε που κανένα firewall δεν έχει κατασκευαστεί γιά να δουλεύει σε συνδυασμό με κάποιο άλλο firewall και μπορεί να βλέπεις συχνότερα τις αξιαγάπητες μπλέ οθόνες λόγω conflicts... Η κατάσταση διαφέρει με το συνδυασμό hardware + software firewall που θεωρώ πως είναι ο καλύτερος. Ενα -καλό- hardware firewall πολύ δύσκολα παραβιάζεται ενώ το software firewall σε προστατεύει από τα προγράμματα που θέλουν να βγούν στο internet χωρίς τη συγκατάθεσή σου και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας χωρίς conflicts.
alfas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 kAI TA dio... prepei na ta exeis to ena hardware elegxei oti erxete Eno to software kanei kai ta dio- diladi oti 8elei na mpei kai na bgei... (sosta ri8mismeno... )
mikemoisi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 poly kalo topic paidia!!! epiase topo!!! kai ego eho to routeraki tis linksys apo forthnet.... opote voithise!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.