nickogreek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Θέλω να δείξω απο ένα PC διαφορετικά θέματα σε 4 οθόνες!!!! παλιά ξέρω οτι η Matrox P750 θα μου έκανε τη δουλειά... Τι υπάρχει σήμερα? στα καταστήματα η ασχετοσύνη βασιλεύει!!!!!Anybody???? Δοκίμασα με n-vidia αλλά μέχρι δύο οθόνες είναι σουπερ...μετα??? να βάλω δ'υο?
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Matrox πάλι. Δυστυχώς είναι λίγο ακριβές. Μπορείς να βάλεις PCI αν έχει ήδη κατελλειμένη την AGP ή PCIX
Angeldust Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Η matrox πιστεύω είναι η καλύτερη λύση στο θέμα αυτό. Μια καρτούλα σε AGP και μια δεύτερη σε PCI και θα κάνεις μια χαρά αυτό που θέλεις. Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούν και λύσεις που υποστηρίζουν δυνατότητα απευθείας σύνδεσης με 4 οθόνες αλλά είναι πανάκριβες.
Ailuros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 ΄Οντως στοιχίζουν από $700-800 ανά κάρτα της Matrox που υποστηρίζουν μέχρι και 4 οθόνες. Με αυτά τα λεφτά μάλλον θα ήταν προτιμότερο να πάρει δύο 7800GT σε SLi και να τελειώνει η ιστορία. Κάνει την δουλειά που θέλει και του μένει να παίζει και κανένα παιχνιδάκι αν του επιτρέπεται φυσικά
Highlander Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Το Sli έλυσε το πρόβλημα απεικόνισης σε όλες τις εξόδους; Έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται με Sli.
Ailuros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 How many monitors are supported with SLI in Multi-GPU mode? When in Multi-GPU mode, SLI currently supports one monitor. When in Single-GPU mode, users have the ability to use up to 4 monitors using nView Multi-Display Technology and Windows XP Dualview. Note: The GeForce 6800 Ultra 512MB works in single card mode with Apple 30 inch HD Cinema panel. However, an issue has been discovered when running the GeForce 6800 Ultra 512MB card in SLI mode with an Apple 30 inch HD Cinema display. This is due to an interaction between the GPU, the application, and the ability to scale to nonnative panel resolutions of the Apple display. All GeForce 6 series GPUs will work with Apple 23 and 20 inch HD Cinema displays in single GPU mode. Note: The GeForce 6800 Ultra 512MB works in single card mode ONLY with a limited number of widescreen displays. This is due to an interaction between the GPU, the application, and the ability to scale to nonnative panel resolutions. NVIDIA recommends using single card mode for the GeForce 6800 Ultra 512MB when combined with the Apple 30 inch Display or the HP L2035 Display. http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html#s7 Απλά το γυρίζεις σε single GPU mode για να μπορείς να στείλεις σήμα σε 4 οθόνες.
Highlander Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ενώ αν το έχεις Dual δεν παίζει. Αυτό εννούσα. Δυστυχώς.
StavrosD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Σε ενδιαφέρει να έχεις 3D επιτάχυνση ή όχι; Αν δεν σε ενδιαφέρει, βάλε επιπλέον κάρτες PCI (στο http://www.fleamarket.gr θα βρείς αρκετές επιλογές Σε κάθε κάρτα γραφικών ανάλογα με το μοντέλο θα συνδέσεις μία ή και δύο οθόνες, έτσι άνετα μπορείς να έχεις όχι 4, αλλά 10 οθόνες (αν υποθέσουμε ότι η θα εγκαταστήσεις 1 AGP + 4 PCI VGA με 2 εξούδους έκαστη).
panoz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 παιδιά αυτη τη στιγμή έχω 2 οθόνες και μια TV στο PC με μία ati 9800 AIW (AGP) και μια παμπάλαιη 3DFX Voodoo 2000 (pci).. και το setup το έχω δοκιμάσει και με s3 968 pci με 4 MB Vram (τις θυμάστε??)!! Πάρε μια dual head ότι να'ναι και βρες και 2 pci vga και θα είσαι μια χαρα!!
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ενώ αν το έχεις Dual δεν παίζει.Αυτό εννούσα. Δυστυχώς. Για την δουλειά που το θέλει (αμφιβάλλω να θέλει να στείλει τρισδιάστατη εφαρμογή να τρέχει σε πραγματικό χρόνο σε 4 οθόνες) δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Φυσικά και υπάρχουν φθηνότερες λύσεις όπως αυτές που προτείνουν τα παιδιά, εγώ ανέφερα το SLi σαν εναλλακτική λύση μόνο σε αναλογία με το υψηλό κόστος που έχουν οι εξειδικευμένες 4-head GPU της Μatrox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.