Προς το περιεχόμενο

Hol hellas το μεγαλειο σου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ολα καλα και ωραια αλλα δυστηχως εγω 2 χρονια τωρα με forthnet δεν ειχα τα προβληματα που εχω με την hol.Καλως η κακως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος και ετσι ακομα και 1+1χρονο να εδινε θα προτιμουσα τον isp ο οποιος μου εσπασε λιγοτερο τα νευρα.Μπορει να φταιει το dslam του οτε στην περιοχη αλλα εγω βλεπω το τελικο αποτελεσμα και αυτο μετραει.Το οτι υπαρχουν και καλοι μεσα στην hol δεν αμφιβαλω αλλα η αντιμετωπηση που ειχα πρωσοπικα ηταν κατακριτεα απο καθε αποψη.Εαν καπιος που βαλενε σε μια θεση και λεγετε τεχνικος πιστευει οτι ωπος μιλαει στο παιδι του πρεπει να μιλαει και στον πελατη που περνει τηλεφωνο ε τοτε εχουν προβλημα.Εγω τουλαχιστον απο forthnet δεν ειχα και δεν εχω τετια αντιμετωπηση και οχι μονο εγω.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να δώσουμε τουλάχιστο τα εύσημα στη HOL για το γεγονός της διάδοσης του adsl σε τόσους χρήστες με την προσφορά του RAM και για το ότι αυτή ξεκίνησε τη δραστική μείωση των τιμών που παρατηρήθηκε τους τελευταίους μήνες με τις προσφορές. Και είναι πολύ πιθανό τα όποια προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί να οφείλονται στη μαζική άυξηση των accounts λόγω αυτής της πολιτικής.

Δημοσ.

paidia geia sas ime sxetika neos sto foroum kai afto ine to lathos mou den ta eixa diavasei ola afta !!!!! ekana sindesi stin hol 6+6 doro to paketo 384 sindesi 236 euro ta xrimata ta katathesa tis 19-12-05 akomi den me exoun sindesi kai o kirios pou lei o filos pio kato mporei na itan apsogos alla o kirios kapralos sto idio tmima malon den kserei ti tou ginete afta exo na po aloimono mou tha tous fao stin mapa ena xrono mono afto leo !!

Δημοσ.

Και εγώ αν και εχω πολύ καλές ταχυτητες με την HOL θα προχωρήσω στην forthnet πάλι, διότι 1) δεν υπάρχει κάποια προσφορά συμφέρουσα για ανανέωση (το μόνο που μου πρότεινε ο τύπος που πήρα τηλ. ήταν να κόψω την γραμμή και να πάρω broadband pack 6+6 :P)

Και εμένα με πετά εξω απο 1 -2 ώρες εχει γίνει 4 φορές μέσα σε 2 μηνες και είμαι σίγουρος οτι φταίει η HOL διότι μαζί μου πέφτουν και άλλοι 20 που έχουν HOL εδώ ...

Δημοσ.

Εχω περιπου το ιδιο προβλημα...

e-mail προς HOL

Διαθέτω μια σύνδεση adsl 256. Το πρόβλημα υπάρχει από την ενεργοποίηση της συνδρομής (29/12/2004) και είναι το εξής:

Κάθε φορά που συμπληρώνονται 2 GB "κατεβασμένων" δεδομένων, η σύνδεση με την Hol διακόπτεται. Για την επανασύνδεση απαιτείται επανεκκίνηση του modem (jetspeed 520i intracom).

Τι φταίει για το παραπάνω πρόβλημα; Η HOL ή ο OTE;

απάντηση της HOL:

Αγαπητέ κύριε/κυρία

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Hellas On Line. Η σύνδεση adSL που έχετε στην κατοχή σας σας επιτρέπει να είστε μόνιμα συνδεμένος στο Internet. Παρόλα αυτά υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν την στιγμιαία διακοπή της σύνδεσής σας. Για παράδειγμα, μια στιγμιαία διακοπή του ρεύματος στο χώρο που βρίσκεται ο router σας, έντονα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να επηρρεάσουν το δίκτυο του ΟΤΕ ή προγραμματισμένες ή μη προγραμματισμένες μικροδιακοπές στον ενεργό εξοπλισμό του φορέα του κυκλώματος aDSL. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο router σας προσπαθεί να ξανασυνδεθεί αυτόματα.

Η Hellas On Line, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν εφαρμόζει κάποια πολιτική τακτικής αποσύνδεσης των συνδρομητών της. Τα 2GB που έχετε παρατηρήσει είναι το μέγιστο που μπορεί να δείξει η συγκεκριμένη σελίδα του MyAccount (κάτι που ήδη έχουμε ξεκινήσει να διορθώνουμε) και δεν αφορά τον πραγ! ματικό όγκο δεδομένων που έχει διακινηθεί για λογαριασμό σας στη διάρκεια αυτής της σύνδεσης.

Σχολιο:

Τα συμπερασματα δικα σας.........................

Τουλαχιστον η αιτιολογηση ειναι για γελια..

Παντως τωρα με την forthnet πως ετυχε δε ξερω, ποτε δε συνεβει καμια διακοπη ρευματος.. Περιεργα πραγματα..

Εν τω μεταξυ ακομη το διορθωνουν το προβλημα!

Αυτα

Δημοσ.

Η Hellas On Line' date=' τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν εφαρμόζει κάποια πολιτική τακτικής αποσύνδεσης των συνδρομητών της.

[/quote']

και τότε γιατί αποσυνδέει όταν μπεί κάποιος σε σελίδες με ΧΧΧ περιεχόμενο?:confused:

Δημοσ.

Re paidia eimai me tin sindromi tou RAM gia 5 mhnes twra k den me exei petaksei pote eksw. Twra tha balw forthnet 3+3 me 60 euro giati einai fthynoteri, alliws eimai toso eyxaristimenos pou tha ebaza pali HOL.

Δημοσ.

Gia na mi ginontai pareksigiseis...

Kata ta alla eimai polu eyxaristhmenos me thn hol... Polu polu kales taxithtes (toumpa thes/nikhs)

Oson afora thn parapanw dimosieysh:

Eimai sindromitis 2 xronia se dsl.Apo ayta ta dio xronia oi 3 mines itane otenet (kai pote den eixa parathrhsei to paramikro) alla apo tote pou ebala hol me petouse kathe 5 me 10 meres kai eprepe na kanw epanekinhsh gia na sindethw. Ena periergo pragma omws, meta to mail pou esteila sthn hol, de me petakse pote (exei kana mina twra) kai as min allaksa kamia rithmish.....

Etixe?????

Δημοσ.
Η Hellas On Line, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν εφαρμόζει κάποια πολιτική τακτικής αποσύνδεσης των συνδρομητών της.

και τότε γιατί αποσυνδέει όταν μπεί κάποιος σε σελίδες με ΧΧΧ περιεχόμενο?:confused:

Για τακτική αποσύνδεση μιλάνε, δηλαδή για αποσύνδεση σε σχέση με το traffic ή τον συμπληρωμένο χρόνο σύνδεσης.

Δημοσ.

Παιδια ευτηχως που βλεπω και αλλους με το ιδιο προβλημα γιατι στην hol θα μας βγαλουν και τρελους.Παντως οποιος ειναι ευχαριστημενος με την παραπανω εταιρια για μενα (προσοπικη αποψη )ας προσεχε.Για οσους δεν ειναι ασ γυρησουμε στην forthnet που δεν τρελενετε ο router μου στα καλα καθουμενα να με πεταει εξω και πρωπαντως δεν εχουν τοσο ασχετο τεχνικο τμημα.Για οσους δεν γνωριζουν μπορουν λεω και παλι να φανε ιδικα απογευμα κανενα διωρο στην αναμονη και να τελικα καταφερουν και μιλησουν μετα ασ μου πουνε τι καλουδια τους ηπαν.Φιλε που πηρες τους 6+6 δεν αναρωτηθηκες γιατι τους επιασε ο πονος να χαριζουν μηνες ητε μεσω περιωδικων ητε μεσω προσφορων.Το τσαμπα δεν ειναι παντα καλο και δυστηχως για την hol επαληθευεται.

Δημοσ.

De mporw na katalavw ka8e toso giati ginetai fasaria gia 8ema pou exoune syzhth8ei kai e3antlh8ei toso poly.Egw exw Hol kai krima pou mou lhgei twra,apo thn yposthri3h den eixa kanena parapono akoma kai tis nyxterines wres pou anaferei o a35gr diafhmizontas th 4net.Oloi dokimazoune kai exoune tis empeiries tous,edw apla exoume polles gnwmes mazemenes gia na mas voh8hsoune sthn apofash mas na diale3oume isp..anyway,mh prospa8eite me tetoia themata na anevazete tis apanthseis sas sto forum!

Δημοσ.

Μεγαλε αν δεν γινετε θεμα τοτε να κατσουμε αναπαυτικα στην πολυθρονα μας και να τρωμε οτι μας πασαρει οκαθενας.Αν το δι σου σκεπτικο ειναι αυτο μπραβο σου αλλα δεν σκεπτομαστε ολοι το ιδιο για ολα.Εγω λεω και παλι ειχα μια κακη εμποιρεια και την ειπα.Αν ενοχλοι λυπαμε.Εσυ οπως και αλλοι φιλοι δεν εχουν προβλημα.σεβαστο και κατανοητο.Αλλα οφιλης να σεβαστης και το τιλενε η αλλοι και οχι να κανεις υποδηξης το τι θα πει καπιος .Εδω ειμαστε για να λεμε τις εμπειριες μας χωρις ημερομηνια ληξης.Και το internet στην ελλαδα ειναι ακριβο και μας πιανουν τον κ......Τι σημενει αυτο οτι δεν πρεπει να ξαναπουμε τιποτα.Ωραια!!!!Καθηστε να πληρωνετε παιδια 384dsl περιπου στα 35 ευρω.

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι πληκτρολογιο μαντευεις για να γραψεις.Συγνωμη πεδες για την ανορθογραφια αλλα απαντω με ενα πληκρολογιο που μαντευεις και ειμαι και στην δουλεια

Δημοσ.

exo kai ego provlimata me ti syndesi tou ram. diakoptetai i syndesi synexeia kai xoris logo. ase pou kathe ligi ora rpepei na kano epanekkinisi tou router. kai tora psaxno gia alli syndesi, ektos apo HOL.

protaseis gia syndesi adsl 384 aoristou? otenet 'i forthnet?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...