dimitris-a35gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον φιλοι ειμαι ενας ενας ατυχης χρηστης της Hol hellas που ευτηχως ειχα συνδεση μαζι τους για 3 μηνες μεσω του περιοδηκου ram που ειχε προσφορα για 3 μηνες με την συγκεκρημενη εταιρια.Πως να ξεκηνησω και που να τελειωσω.Απο την τεχνικη υποστηρηξη που ειχα απο 10,30μμ εως 12,30μμ χωρις τελικα να μηλησω με κανενα τεχνικο.Απο το οτι σε πεταει καθε λιγο και λιγακι εξω και δεν ξεριες φυσικα τη συμβενει μιας και δεν υπαρχει τεχνικη υποστιρηξη.Και το καλυτερο οταν τελικα μηλησα μαζι τους μου ηπαν λιγο πολυ οτι ασ προσεχα που ειχα συνδεση μαζι τους.Για το οτι με πεταγε εξω δεν το σηζηταμε η δικαιολογιεςηταν απο αστειες εωσ πεδικες για να μην τισ χαρακτηρησω αλλιωσ γιατι θα με κοψουν.Παιδια δεν ημαι κανενας ασχετως και εχω dsl απο τους πρωτους.Forthnet kai otenet που ειχα παλαιοτερα ολα ηταν μια χαρα και αψογη.Eυτηχως ηταν τσαμπα!!!!!!!!!
greeneye Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ta exoume ksanapei gia th hol. einai enas apo tous xeiroterous isp an thes to kefali sou hsyxo me megistes taxythtes pas forthnet kai mono
dimitris-a35gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Αν συνεχησει ετσι δεν θα ειναι μονο ο χειροτερος αλλα προβλεπω να το κλεινουν το μαγαζι.Εγω λεω και παλι μεσα στην ατυχια μου ημουν τυχερος μιας και ηταν δωρεαν η συνδεση.ΕΥΤΗΧΩΣ!!!!!!!!!
deathlok Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ego pantos mia xara eimai me tin tsaba tis hol.(tin eksipiretisi tous (tilefoniki i mi den tin xriasika pote)) an itan toso xalia oso les pantos kai den ebgazes kana evro apo tin tsepi na agoraseis se mia alli eteria sindesi einai megali mizeria
dimitris-a35gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Αυτο εγινε τον τελευταιο μηνα και απο μιζερια πηρα την forthnet και εχω αυτην την στιγμη μια 512.Μιζερια μεγαλη φιλε μου!!
dimitris-a35gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Α και ακτι αλλο μην χρειαστης ποτε τηλεφωνικη υποστηρηξη γιατι τοτε θα καταλαβεις καπια πραγματα τα οποια τωρα εχεις αγνοια
sokonik_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Ειχα κι εγω την 3μηνη απο το ραμ και εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την hol δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα, ετυχε δεν ξερω τι να πω αλλα ηταν μια χαρα
dimitris-a35gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Παιδια δωκιμαστε να εξυπηρετηθητε 10 με 12 το βραδυ η απογευμα και αν μεσα σε μια ωρα ειστε τυχερη και μιλησεται μαζι τους ε τοτε πεχτε και κανενα λοτο.Αυτα ωσ τεχνικη υποστηρηξη σε σχεση με αλλες εταιριες(forthne,otenet).
gherudos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 den ftaiei h hol ksupnhste,hol exw ki egw apo to ram kai exw grammh 512 kai pianw stathera 45-47 kathe mera,phgaine se adsl line 512 anti 384 kai den tha exeis provlhma.
dimitris-a35gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Να διευκρηνησω οτι δεν μιλαω για ταχυτητα αλλα οτι σε πεταγε εκτος για κανενα διωρο και μετα παλι μεσα.Η απαντηση της hol οτι εβαζα λαθος κωδικους.Χα Χα Χα Χα χα.τελος παντων επηδη ειμαι πολυ μιζερος βαρεθηκα και γυρησα στην καλη μου forthnet που την ειχα δυο χρονια πριν αποφασησω να δοκιμασω την εν λωγο εταιρια και ολα ειναι μια χαρα και με ταχυτητες κοντα στα 50kb.
jkont Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως που έχω HOL 512 6+6 μήνες είχα ΑΨΟΓΗ αντιμετώπιση από τον πωλητή (κ.Στάση) που μου την ενεργοποίησε άμεσα ,την ώρα που μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο για να δώ αν είχε λάβει το fax της αίτησης που είχα στείλει ένα λεπτό νωρίτερα. Και κάποια άλλη φορά που είχα χρειαστεί μια διευκρίνηση επίσης ανταποκρίθηκε άμεσα. Όσον αφορά ταχύτητες κλπ. επίσης δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Angeldust Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μην τα ρίχνετε όλα στους ISP. Εχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που επικρατεί αλλά οχι εξ ολοκλήρου. Αν ο ΟΤΕ δεν αναβαθμίζει το DSLAM και υπάρχει overbooking, δεν φταίει ούτε η HOL ούτε η FORTHnet ούτε κανένας άλλος, παρά μόνο ο ΟΤΕ. Εγώ πάντως όσο καιρό χρησιμοποιούσα την free σύνδεση απο το RAM δεν είχα κανένα πρόβλημα απο ταχύτητες και σταθερότητα. Επίσης μια φορά που χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους για ενα προβληματάκι που αντιμετώπιζα, ανταποκρίθικαν κατευθείαν και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε (και υπάρχει και τώρα πλέον ακόμα και με FORTHnet) είναι στα pings, τα οποία δε με απασχολούν και πολύ μιας και δεν παίζω online games.
lordeco Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Και εγώ έχω ακόμα σύνδεση 384 με HOL (λήγει τέλος Ιανουαρίου), χωρίς κανένα πρόβλημα. Έμεινα ευχαριστημένος. Το d/l από Giganews newsgroups είναι από 36 έως 48 ανάλογα την μέρα και την ώρα.
xalara87 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 pedia afou ine TZAMPA :) ine mia xara! texniki ipostirixi bebea de xriastika pote...kai etsi i sxesis mou ine mia xara bebea 2-3 fores me xesindese xwris logo...alla ..... etsi kai allios se 10 meres telioni kai tha balo forthnet
random Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ειμαι στον 5ο μηνα του τσάμπα-Ram-Hol, και δεν είχα παρά μηδαμινά ανάξια αναφοράς προβλήματα. Φυσικα δεν χρειάστηκε τηλεφωνικη υποστήριξη γιατι εχω ιντερνετ κάμποσα χρόνια, για να ψάξω 2-3 απλα θεματα μόνος. Η γραμμη κατεβαζει νυχτα-μερα απο το Σεπτέμβρη. εχει κοπεί η σύνδεση 5-6 φορές σε 4,5 μήνες (οι 4 , τελευταία, μεσα στο 2006). για πόση ώρα? για 5-10 λεπτά η καθεμία. στο ρουτερ μου βγαζει "Authentication Error".. και φυσικα αν ειμουν στο τηλεφωνικό support, και μου ελεγες αυτο το μηνυμα, θα σου έλεγα κι εγώ "εχεις βαλει λαθος password". δεν εχω αλλαξει το configuration, ουτε εβαλα/εβγαλα το password, (αλλα το support δεν μπορει να το ξερει). μπορει να συμβαινουν διαφορά... απο το μοντεμ μου, απο το dslam toy ote, ή με τους σερβερ τις hol, να πετανε εξω τους πάντες σε μια συγκεκριμένη ώρα. Αλλα αφου ειναι -για μενα- 5λεπτες διακοπές, μια στο 15νθημερο, δεν εχω καμια ορεξη να πρήξω και να με πρήζουν στα τηλέφωνα ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.