bomberb17 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Έχω ένα laptop fujitsu το οποίο μπορεί να κάνει boot από usb. Σκέφτηκα λοιπόν να χρησιμοποιήσω τον USB σκληρό μου (κανονικός 3,5" σκληρός σε USB "θήκη") για να έχω μια ανεξάρτητη εγκατάσταση των windows όπου θα πειραματίζομαι! Ξεκινάω λοιπόν τη διαδικασία του format (boot από το cd) και αναγνωρίζει κανονικά και τον εσωτερικό σκληρό και τον USB. Αν όμως του δώσω να κάνει εγκατάσταση στον USB, μου βγάζει ένα "κατεβατό" ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση εκεί ή κάτι τέτοιο! Το έχει καταφέρει κανείς; Πώς; Με το ghost μπορώ μήπως να κάνω τίποτα;
kleidokratwr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω κατα πόσο σε συμφέρει να το κάνεις αυτό. Λογικά θα είναι απελπιστικά αργό το μόνιμο boot απο usb.. Επίσης δεν έχω ακούσει κανέναν να το χει κάνει. Μόνο Boot απο usbstick και αυτό για να σώσεις τα αρχεία σου, όχι για καθημερινή χρήση.
bomberb17 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δεν με ενδιαφέρει πόσο γρήγορο θα είναι. Απλά θέλω να βρω ένα τρόπο...
Pitsi1990 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 o eksoterikos einai se frame,e?tote to pio aplo pou mporeis na kaneis einai na valeis ton frammed skliro se pc kai na tou peraseis win apo ekei.meta ton xoneis piso sto frame tou,kai kaneis boot apo ekei.an den ginei tpt,kane post kai tha doume.
bomberb17 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αυτό δεν γίνεται σίγουρα. Ο λόγος το ότι αν στα ΧΡ (και νομίζω και στα άλλα ΝΤ λειτουργικά) αλλάξεις motherboard τότε κολλάνε και βγάζουν μπλε οθόνη στο boot.
Pitsi1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 paso...........................................
Pitsi1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 tote nai malon me to ghost tha kaneis douleia.frontise na nai freskoformarismeno to laptop sou kai me to pou tou peraseis xp kane douleia me to ghost.logika tha doulepsei afto.etsi tha xeis fresko xp pou tha perimenei na to antigrapseis se skliro. diorthose me an ekana pali kana lathos!
bomberb17 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασα με το arconis true image, αλλά δεν bootάρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.