Members gsarig Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Members Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Έχω χρησιμοποιήσει και το AVG και το NOD32 (μετά το Norton) και μου φάνηκαν και τα δύο εξίσου ελαφριά. Τελικά κατέληξα στο NOD32 γιατί, εκτός του ότι είναι ελαφρύ (το έχω σε pentium II χωρίς κανένα πρόβλημα), μου φάνηκε πιο αποτελεσματικό (έχει πολύ συχνές ενημερώσεις και έχω διαβάσει πολλά θετικά σχόλια για την ικανότητά του στον εντοπισμό ιών). Α, επίσης, κάνει το πιο γρήγορο scan σε σχέση με τα άλλα antivirus που έχω δοκιμάσει. Για firewall χρησιμοποιώ το Sygate - επίσης πανάλαφρο. Με NOD32 και Sygate δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα σε ό,τι αφορά τόσο την ασφάλεια, οσο και την επιβάρυνση του συστήματος.
PavelX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 NOD32 kai pali NOD32. 1. Einai elafri kai exei ta perissotera awards. 2. Exei KAI http filtering gia tixon activeX kai spyware pou pane na perasoun. 3. Syxnotata updates tis taksis twn 30KB. Opote oute katalavaineis pote kanei update 4. Einai apla to kalutero
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Προτιμώ το AVG Free, και αν το άλλαζα, πάλι volkswagen θα έπαιρνα. Επίσης έχω και το Kaspersky σε άλλη εγκατάσταση XP,και ως γνωστόν τα πρόβατα βοσκούσα εδώ παρά πέρα. Ρε παιδιά υπάρχει θέμα για anti virus,μην χανόμαστε.
nektarios1973 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Κ εγω NOD32 trial κ zone alarm. Οταν τελιώσει η δοκιμαστική υπάρχει τροπος να συνεχίσω κανονικα χωρίς να πληρώνω? steile minima
ozon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 yia osus rotane yia crack nod 32 as psaksune sto google fix nod32 1.9 nsane afto ine vrack pu lini to trial ke su dini 16ekatomiria meres update
metalmike Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 yia osus rotane yia c***k nod 32 as psaksune sto google fix nod32 1.9 nsane afto ine c***k[/b'] pu lini to trial ke su dini 16ekatomiria meres update kakes leksoules...piperi!diavase tous kanones tou forum se parakalw edw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.