george_gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Έχω ενα mp3 player iriver h10 5gb και προσπαθώ να μάθω αν γίνεται να ηχογραφήσω από εξωτερικό μικρόφωνο μιας και το ενσωματωμένο είναι για απλή χρήση. Που είναι το πρόβλημα τώρα. Το μηχάνημα δεν έχει καμία είσοδο ούτε mic in ούτε line in. Υπάρχει όμως ένα αξεσουάρ της iriver το h10 cradle που ουσαστικά είναι βάση στήριξης και φόρτισης του h10 αλλά βγάζει και line in και line out. Το Η10 έχει υποστήριξη εγγραφής απο line in. Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω μικρόφωνο στο line in και να ηχογραφήσει? Ξέρω οτι το line in είναι για να ηχογραφείς από εξωτερικές πηγές ήχου. Όμως μου είπαν οτι αν το μικρόφωνο έχει προενίσχυση μπορεί να γίνει. Τι σημαίνει αυτό? Ισχύει οτί μπορώ να ηχογραφήσω μ' αυτόν τον τρόπο και που μπορω να βρω μικρόφωνο με προενίσχυση? Ευχαριστώ!!
Herculess Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Apo tis liges gnoseis pou exo gia sistimata ixou xero oti den mporeis na syndeseis ena aplo mikrofono sto line in kai na ixografiseis. Xreiazese idiko mikrofono me proenisxisi opos eipes kai esi alla einai arketa akriva. Yparxei kai ali lisi. Na vreis enan enisxiti o opoios dexete mikrofono, na sindeseis ena kalodio apo to line out tou enisxiti sto line in tou mp3 player. Ayto mporei na ginei kai me enan ypologisti me tin idia syndesmologia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.