Προς το περιεχόμενο

PCI karta se serial (seiriakh)

lewnidas_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Katarxhn me sugxwreite gia ta greeklish (exw provlhma auth thn stigmh me to keyboard)

Mporeite na mou proteinetai mia pci karta (vasika ena katasthma xreiazomai,entos Elladas) pou na vgazei pisw mia h kai duo 8ures -den exw provlhma- seiriakes (serial)

Vrhka kati sto inet http://tinyurl.com/9644s alla den mou kanei (ektos Elladas :-( )

Exw hdh mia seiriakh sto pc thn opoia xrhsimopoiw gia to modem.

Xreiazomai enan tetoion "adaptor" gia na valw epanw kai to "mati" ths kartas tv.

Epishs ean exete upopsin sas kai kapoio programmataki gia diaxeirhsh tou pc me to control ths tv mesw twn uperu8rwn kai to proteinetai 8a voh8hsete akomh perissotero.

Sas euxaristw para polu!!!

Δημοσ.

basika kartes yparxoyn polles, alla na protimiseis aytes me netmos chipset, exoun megalh symbatothta me syskeyes, soy milaw ek peiras.....nomizw oti einai apo mia etairia mercury, se skouro kouti, alla kai alles bgazoun me idio chipset...

alliws, mporeis na baleis ena usb2serial adapter, dld apo tin mia pleyra 8a einai USB (stin mitriki) kai apo tin alli dinei seiriako bysma.doyleyei episis, kai me ypery8res kai me...tameiakes :P

Δημοσ.

Υπόψιν, αν το "μάτι" είναι απλό κύκλωμα δε θα δουλέψει με τον adaptor usbtoserial (έχει γύρω στα 20e), εκτός κι αν βάλεις εκεί το modem και βάλεις το δέκτη στη σειριακή της μητρικής. Οπότε δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει στα σίγουρα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας. :-)

@ mpentenis

Θα με βοηθούσες πάρα πολύ εαν μου έδινες και ένα link με την καρτούλα που μου λές...

Επίσης πολύ καλή η ιδέα σου για το "usb2serial adapter" δεν μου είχε περάσει καν απο το μυαλό...

@ capthookb

Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "απλό κύκλωμα" και πως μπορώ να το διακρίνω αυτο;

'Εχετε στήσει κάτι ανάλογο κι εσείς;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έχει φορητό χωρίς σειριακές θύρες. Πήρες μια Skystar δορυφορική κάρτα τηλεόρασης (USB) και ήθελε ένα usbtoserial adaptor για να συνδέσει το "δέκτη" του τηλεχειριστηρίου όπως φαίνεται εδώ:

1370.jpg

Ο δέκτης που φαίνεται στη φωτογραφία αποτελείται από ένα απλό κύκλωμα όπως περιγράφεται εδώ εδώ.

Ένα απλό τέτοιο κύκλωμα λοιπόν δεν δουλεύει με adaptor. Τώρα με σειριακή κάρτα δεν ξέρω για να σου πώ.

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια εγω την εβρισκα σε μαγαζια εδω κατω, οποτε δεν εχω καποια σελιδα... http://www.axd.gr/product_info.php?cPath=1_94&products_id=2656

αυτη ειναι με netmos, αλλα δεν εχω δουλεψει με αυτη την καρτα.αν και, να σου πω την αλη8εια, οι drivers σε αυτες ειναι ολοι ιδιοι, το ολοκληρωμενο ειναι που μετραει.

Δημοσ.

Skroutz it! ελπίζω να σου φτάνουν :P

σε pci καρτούλα παίζουν σχεδόν τα πάντα, αφου να φανταστείς σεταρα μια netmos σαν αυτή που λέει ο mpentenis σε sco unix (εννοείται drivers ούτε για δείγμα) και έπαιξε καμπάνα με τηλεφωνικό κέντρο + σειριακό εκτυπωτή!!

Δημοσ.

1000 ευχαριστώ παιδιά!!! :D

Θα ψάξω για καρτούλα και κατόπιν θα προσπαθήσω να στήσω αυτό που σκέφτομαι.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...