kostelo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Ανακαλυψα σημερα στο bittorent μια εκδοση light των XP ονοματι Windows Mini-Xp που ειναι χακευμενη φυσικα και ειναι ιδανικη λεει για παλιους υπολογιστες καθως εχουν αφαιρευθει ενα καρο στοιχεια των κανονικων και οτι τρωει μονο 300 Mb στο σκληρο και 45-50 Mb ram. Το χει δοκιμασει κανεις? το κατεβαζω για τον αρχαιολογικο υπολογιστη του αδερφου μου που τον θελει μονο για τα mame και καμια μουσικη.Αν ειναι καλο το σκεφτομαι και γω ομως με τον ηρωικο P3 800 Mhz και 256 sdram.Αν ξερει κανεις τπτ ας πει εντυπωσεις.
trospe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 windows2003 70mb edition. Χρησιμοποιούνται μόνο για ftp και mail server. 45-50 είναι το page file. Αλλο page file και άλλο ram ;-) ban ban looky look!!
kostelo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 γιατι ban ρε φιλε? αν εννοεις αυτο,δεν εδωσα ουτε λινκ ουτε ζητησα για κρακ τορεντ κλπ.μια γνωμη ζητησα αν το χει δοκιμασει κανεις.αν απαγορευεται κι αυτο τοτε εκτοξευστε με.
madsc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ...αν απαγορευεται κι αυτο τοτε εκτοξευστε με. lol Μια χαρά έπραξες που ζήτησες γνώμη σε αυτό το section για λειτουργικό. Και όντως δεν ανέφερες ούτε ζήτησες κάτι που να παραβαίνει τους κανονισμούς. Οπότε συνεχίζεις ελεύθερα. Το συγκεκριμένο λειτουργικό που αναφέρεις δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά είναι εφικτό να το "πετσοκόψεις" τόσο ώστε να καταναλώνει αμελητέα resources. /sc
kakli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Ego sou protino ftiaxe esi ta dika sou windows opos ta thelis me to http://www.nliteos.com/nlite.html, ine paneykolo :)Giati ayto pou tha katebasis den tha ypostirizi ta ellinika giati ta echoun aferesi
sotris99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως είχα πετσοκόψει τα χp home με το nlite και όλο μου ζητούσαν το cd γιατί όλο κάποιο αρχείο έλειπε
kakli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Nai mpori stin egatastasi kapoiou programatos na theli to cd,den chalase kai o kosmos .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.