A7X. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 γειά παίδες, επειδή θέλω να βάλω adsl αλλά δεν έχω καμιά ιδέα για τις χρεώσεις του μπορείτε να με βοηθήσεται. οκ αρχικά πείτε πως έχω μια απλή γραμμή τηλεφώνου στον οτέ έτσι? άρα εκτός από τον χρόνο που μιλάω που δεν μας αφορά πληρώνω το πάγιο που νομίζω ότι είναι 26 ε το δίμηνο. τώρα πείτε ότι παίρνω το πακέτο adsl in a box της forthnet που λέει: Μοναδικοί λόγοι για να το αποκτήσετε: 3 + 3 μήνες δώρο στα 384/128 kbps Με 21,5 Ευρώ το μήνα για 6 μήνες, όλα πληρωμένα Χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις Ελευθερία στην ανανέωση με πληθώρα επιλογών - από 26,03 Ευρώ το μήνα όλα πληρωμένα. Τώρα και δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης μετά την λήξη της συνδρομής σας. Δωρεάν εξοπλισμός και ενεργοποίηση γραμμής Δωρεάν οι υπηρεσίες ασφάλειας My Security Χωρίς περιορισμούς όγκου ή χρόνου Με 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα μέσω της υπηρεσίας FORTHnet Telephony Εύκολη & άμεση αγορά χωρίς διαδικασίες και δικαιολογητικά ok εγώ πρόσεξα ότι λέει ότι με τα 129 ε μπροστά είναι όλα πληρωμένα, άλλα έλα που σαν καλός και σωστός πολίτις αυτής της χώρα δεν πιστεύω σ' αυτά! άρα εκτός από το πάγιο που ανέφερα στην αρχή και τα 129ε που θα δώσω μετρητά στην αρχή τι άλλο παίζει? ευχαριστώ εκ των προτ΄έρων
Sorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Τίποτα άλλο δεν παίζει, έτσι απλά! Με 129€ έχεις internet για 6 μήνες. That's it!!! Είμαι ήδη πελάτης αυτού του πακέτου καθώς και ο ξάδερφός μου, απλά go for it! Εννοείτε οτι τα 26€ που έχεις πάγιο στον ΟΤΕ για την PSTN ή ISDN θα συνεχίσεις να τα πληρώνεις καθώς και το κόστος των τηλεφωνικών κλήσεων.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ta paketa exoun tapanta pliromena mesa.apla plironeis to paketo kai oti plirones os tora ston ote gia ta til sou kai ta pagia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.