dimostzavelas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 πήγα να συνδέσω το λαπτοπ (ντουρον1.000) στη πριζα και εσβησε.αυτο ηταν.δεν ξαναλειτουργησε.η μητρικη κανει 600? και.... Που μου προτεινετε να τον ....πεταξω? τι θα με συμβουλεύατε να παρω?http://www.insomnia.gr/vb3/images/smilies/confused.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου η οθόνη σου στέκεται; Δηλ. όταν την ανοίγεις μένει στο σημείο που την αφήνεις; Ρωτάω γιατί έχω πρόβλημα με την δική μου (έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο) και θα ήθελα τα hinges για να το φτιάξω... Επίσης με ενδιαφέρει τί δίσκο και τί drive έχεις πάνω... Με το αζημίωτο βέβαια... Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Σε παρακαλώ εάν ενδιαφέρεσαι πάρε με στο 6944386359. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου μια αντιπροσωπεία εδώ στην Αθήνα μου ζητάει 60 ευρώ για να μου το επισκευάσει. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω 40 για τους δύο μεντεσέδες της οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostzavelas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 η οθόνη δεν νομίζω ότι έχει τίποτα.μόλις πατάω το κουμπί για να ανοίξει το λαπτοπ, ακούγεται ένα ανεμιστηράκι που προσπαθεί να ξεκινήσι (έτσι το ακούω εγώ τουλάχιστον) και μετά σβήνει.ο μετασχηματιστής δίνει ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 eixa peripou to idio provlima.stin ΕΛΜΗ pou mou to eftiaksan mou eipan pos to kalodio apo to fanaki braxikiklone kapou stin othoni. me 30 euros mou to eftiaksan.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostzavelas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 φίλε γιώργο, μήπως μπορείς να μου πεις για την ΕΛΜΗ? ευχαριστώ από πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 einai stin patision konta stin plateia amerikis. psakse sto google mipos vreis kai kana tilefono. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostzavelas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 efharisto,perimeno ti deftera na pao.thanks again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Πάντως φίλε μου η προσφορά μου ισχύει... Μακάρι βέβαια να στο φτιάξουν, αλλά αν το κόστος είναι τόσο που να αποφασίσεις να μην το φτιάξεις, πάρε με τηλ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostzavelas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 einai stin patision konta stin plateia amerikis.psakse sto google mipos vreis kai kana tilefono. Kai pali efharisto.mou to eftiaxan stin ELMH. mou piran 71 euros.eipan oti ekanan episkevi psiktras....... opos kai nanai hari se sena den ton petaxa.kai pali efharisto,megale! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 thanx boy.ante kalodouleutos.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.