Προς το περιεχόμενο

Condemned

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego to game to vrika prototipo san empiria. Sigura oi fun tou horror prepi na to peksun. Poli enoxlitikes ikones kai skines gia to eves8ito stomaxi...

Pantos i8ela na toniso pedes pos se 5700 128MB (kai oute kan ultra) to pezo mia xara se maximum. To mono pu ekana se kapies skines ine na afino to fako svisto kai na vazo gamma + 50 gia na vlepo kai kati... (den ksero giati alla o fakos rixni poli ta fps)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οχι δεν νομίζω... ακομα και Low.
Μια χαρα παιζεται τελικα και σε medium γραφικα και παραπανω.. πολυ καλο παιχνιδακι!
Δημοσ.

γ@μ@ και δέρνει απο ολες

τις αποψεις

το εχω λήξει

και το τέλος ειναι

πολυ ωραίο

πιστεύω οτι ισως βγει και part2

Δημοσ.

σε 800x600. μια χαρα ειναι.

οχι δεν εχει βγει ακομα σε κινητο για να το παιζει στην αναλυση που ανεφερες..

Δημοσ.

Basika to poli horror gia mena ine to provlima giati nomizo to exoun parakani ligo kai se exoun sinexia stin tsita.

Alla entaksi kanena pexnidi den ine telio.To pexnidi pragmatika aksizi kai tou vazo 9/10.

Pantos kala tha itan na ipirxe kanena cheat na rikso mesa ton robocop na tous kani topi sto ksilo.

Δημοσ.

καλα σιγα το horror.. παντως εγω στο demo Που επαιξα στην αρχη τα επαιξα! ειδα κατι αναλυσεις που εκανα σε κατι σωματα και μετα ξαφνικα να κλεινουν τα φωτα και να πεταγεται μπροστα μου ενας τρελος με ενα ξυλο!! αλλα μετα το συνηθισα! επισης πολυ καλη φαση που βλεπεις τους εγκληματιες να σκοτωνονται μεταξυ τους.. και η A.I ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...