polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Αλλο κώδικα/backdoors έχει η Ελλάδα...άλλο η Ιταλία και άλλο η Ρουμανία.Δεν είναι όλα τα windows τα ίδια. Τους έχεις για χαζούς να δώσουν βρώμικο κώδικα; Αντε ψάξε τώρα reverse engineering.... LOL! Στην ελλάδα οι μόνοι που έχουν αυθεντικά windows είναι ΚΑΠΟΙΕΣ εταιρίες, και όσοι δεν έχουν ιδέα απο PC.. οι υπόλοιποι τα εχουν αντίγραφα, προφανως δηλαδή αμερικάνικα... Εγω παντως δηλαδή να αισθάνομαι τυχερός που έχω την "ελληνική" έκδοση γιατι την πήρα ΟΕΜ? :D Παιδιά δεν γίνονται αυτα...
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Kanenas antras ekei eksw? Na pei "Nai re file eisai swstos' date='efxaristw gia tis plirofories sou" Oute enas... Anyway... To rixnw ston gialo.. [/quote'] Eντάξει μην γίνεσαι ακραίος... Δηλαδή επειδή δεν συμφωνουμε με κάποια πράγματα πάυουμε να είμαστε άντρες?
Theoxaris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 LOL! Στην ελλάδα οι μόνοι που έχουν αυθεντικά windows είναι ΚΑΠΟΙΕΣ εταιρίες Οι περισσότερες εταιρίες έχουν πια αυθεντικά Windows και άλλα commercial programms γιατί φοβούνται έλεγχο! Γιατί προφανώς καλύτερα να δώσεις ένα X ποσό να τα αγοράσεις, παρά να σε πιάσουν και να πληρώσεις πρόστιμο, όπου δεν συζητάμε για τι ποσό μιλάμε.
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μια ερωτηση μονο...10.000.000 μικροκαμερες σε Αμερικη' date=' κοντα τοσες σε Αγγλια. Echelon και αλλα παλαβα. Μονο και μονο για να μας παρακολουθουν...(ειμαστε ολοι υποπτοι?) Και πιστευετε οτι θα αφηναν ανεκμεταλλευτο κατι που ο περισσοτερος κοσμος εχει σπιτι του?[/quote'] Eγω αυτο που ξέρω ειναι το εξής.. Τρομοκρατικές ενέργειες γινονται συνεχως, και όλο λόγια ακούμε. Θα τους πιάσουμε, θα τους κάνουμε, θα τους δείξουμε. Ε πιάστε τους λοιπόν. Τον καημένο στο Λονδίνο όμως τον Βραζιλιάνο τον εκτελέσανε οι μπάτσοι εν ψυχρώ και μετά είπανε "Oh, we're so sorry luv..we made a mistake". Οπότε.. τί παρακολουθήσεις και ιστορίες για αγρίους μου λέτε? ο απλός κόσμος δεν έχει τίποτα να φοβάται, και να ειστε σιγουροι οτι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το τί γράφετε στη γκόμενα μέσω email/sms. Ούτε τί τσόντες βλέπετε ουτε τίποτα. Με την λογική αυτή, θα έπρεπε να ειχαν μπαγλαρώσει όλους τους αμερικάνους που κατεβάζουν παράνομα πράγματα, αφου πλεον μπορούν και τα βλέπουν οοοοοοοοοοοοολα. Αν δεν έχεις σκοπό να φυτέψεις καμιά βομβίτσα σε κάνα σταθμό της Δάφνης ή Μοναστηράκι, δε χρειάζεται να ανησυχείς.. Αν και εδώ οι άλλοι ανατινάξανε ολόκληρο τραίνο στη Μαδρίτη και εμείς ψάχνουμε τώρα αν έχουμε spyware στα Windows και μας κατασκοπέυουν... I READ YOUR EMAIL.. BOOOO!
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Οι περισσότερες εταιρίες έχουν πια αυθεντικά Windows και άλλα commercial programms γιατί φοβούνται έλεγχο! Γιατί προφανώς καλύτερα να δώσεις ένα X ποσό να τα αγοράσεις' date=' παρά να σε πιάσουν και να πληρώσεις πρόστιμο, όπου δεν συζητάμε για τι ποσό μιλάμε.[/quote'] Οι περισσότερες εταιρίες έχουν παράνομο λογισμικό, και μόνο οι servers είναι νόμιμοι επειδή τους παίρνουν πακέτο με επιδότιση απο ΕΕ... Ξέρω, γιατί φίλος μου δουλεύει ελεγκτής στο δημόσιο και πάει και κάνει φίλο και φτερό τα λογιστικά τους και αν η εταιρία έχει λιγότερους απο 200-300 εργαζόμενους σπάνια βρίσκεις να ειναι ολα νομιμα στο λογισμικό... Επίσης όταν τελικά πεσει καρφωτή και πάει κάποιος εκεί ειδικά για αυτόν τον λόγο, το πιο συνηθισμένο σενάριο έχει τον οικονομικό διευθυντή να πηγαίνει για ταβλάκι με τον ελεγκτή, και ο ελεγκτής πάει σπίτι του με μερικές χιλιάδες ευρω περισσότερο... Ρε παιδιά, πάρτε το χαμπάρι, οι μονοι που πληρώνουν τα πρόστιμα σ'αυτη τη χώρα ειμαι εγω και εσείς, ο απλός ο κοσμάκης...
trospe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 I READ YOUR EMAIL.. BOOOO! Επόμενος... @Dimmu_Borgir && ofara4 Thanx guys... rm -R -$topic/* EOF
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Οπότε.. τί παρακολουθήσεις και ιστορίες για αγρίους μου λέτε? ο απλός κόσμος δεν έχει τίποτα να φοβάται, και να ειστε σιγουροι οτι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το τί γράφετε στη γκόμενα μέσω email/sms. Ούτε τί τσόντες βλέπετε ουτε τίποτα. Me thn idia logikh den 8a eixes problhma an ebazan mia kamera sto upnodwmatio sou, enw esu ferneis filous, suggeneis, thn kopelia sou... Den prokeitai na sou kanoun tipota... To 8ema einai h8iko! Den koitame an 8a mas kanei kaneis tipota, fusika kai den 8a mas kanei kaneis tipota. Milame gia poio logo to ekane auto h M$...
trom0s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα!Δέστε και τα παρακάτω... http://www.cnn.com/TECH/computing/9909/03/windows.nsa.02/ http://www.cnn.com/TECH/computing/9909/03/windows.nsa/ http://www.techweb.com/wire/story/TWB19990906S0003 http://news.com.com/2061-10789_3-6012087.html
nmtray2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Τι λετε? Γιατι ολοι τωρα τελευταια τα εχουν βαλει με την καημενουλα τη Microsoft δεν το καταλαβαινω. Στο κατω κατω, εχει αναγκη απο χρηματα γιατι ξοδευει ολα τα εσοδα της για να κανει τα windows καλυτερα. Πλακα πλακα δεν ειναι μονο θεμα Microsoft. Υπαρχει παντου προσπαθεια παρακολουθησης - γιατι καποιοι πιστευουν οτι ειμαστε ολοι επιδοξοι τρομοκρατες και πρεπει να φυλαγονται. Πριν λιγο καιρο ανακοινωθηκε προγραμμα που καταγραφει τι πληκτρολογεις απο τον ηχο των πληκτρων. Με αλλα λογια, ολοι μας σε λιγο καιρο θα εχουμε κατι που θα μας παρακολουθει - αλλοι μεσω microsoft, αλλοι απο κινητα, αλλοι στο νετ κτλ. EDIT δειτε κι αυτο: http://www.eff.org
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 @trospe: φιλε καλα εκανες και ανοιξες το θεμα , μπραβο σου Οσο για τους insomniacs που ετρεξαν να προλαβουν και να γραψουν κατι εδω με σκοπο να δουλεψουν το παλικαρι , ενα εχω να πω RH SE.Linux (Red Hat , Security Enhanced Linux) : η ιδια η NSA το χρησιμοποιει τα τελευταια χρονια... λετε να ειναι γκαβακες ; Δε νομιζω! Ριξτε μια ματια αν δε σας κανει κοπο http://www.redhat.com/magazine/001nov04/features/selinux/ Υπαρχει και ενα σχετικο αρθρο στο site της nsa στην κατηγορια Research (ε... δε μπορει να ειναι ψεμματα) Επισης οπως αναφερθηκε στο τοπικ αυτο , η ns@ εχει υπερ-υπολογιστη τον οποιο χρησιμοποιει προφανως για κρυπτογραφηση και αποκρυπτογραφηση μυνηματων. Πιστευει κανεις οτι ενα υπερμηχανημα με δυναμη 65536 επεξεργαστων θα μπορουσε να το κανει καλα ενα λειτουργικο της microsoft; Δεν υπαρχει περιπτωση. -
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Me thn idia logikh den 8a eixes problhma an ebazan mia kamera sto upnodwmatio sou' date=' enw esu ferneis filous, suggeneis, [b']thn kopelia sou[/b]...Den prokeitai na sou kanoun tipota... To 8ema einai h8iko! Den koitame an 8a mas kanei kaneis tipota, fusika kai den 8a mas kanei kaneis tipota. Milame gia poio logo to ekane auto h M$... Συμφωνω οτι το θέμα ειναι ηθικό. Απλά το θέμα ειναι το εξής, αφού καποιοι γκρινιάζουν τόσο πολύ (δεν λεω για εδω insomnia, γενικα λεω) ας κάνουν κάποια κίνηση εναντίωσης. Ας στείλουν μαζικά γραμμα σε διάφορους φορείς να διαμαρτυρηθούν ονομαστικα και με υπογραφή. Η κάμερα που λες ειναι κατι το τελειώς διαφορετικό. Εγω θυμαμαι οταν βγηκε το zepellin στους Ολυμπιακους που βγαινανε γριες στα κανάλια και λεγανε θα μας βλεπουν ενω κανουμε μπανιο και ενω ντυνομαστε κλπ... Ε κλεινε την κουρτίνα! Αλλο να υπάρχει η δυνατότητα σαν τεχνολογία να γίνει (και με κυάλια καποιος μπορεί να σε δει, αλλα δεν γκρινιαξε τοτε η γρια) και αλλο να γίνεται επι τουτου!
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ti upografes mou les twra...Poios nomizeis 8a endiafer8ei gia ena matso upografes? Afto pou 8a ponesei einai an siga siga o kosmos arxizei na parataei ta windows... Alla h eukolia einai megalo pragma!
Dias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 vale kai tora to skandalo me tis ipoklopes kiniton kai eisaste mesa sta pragmatta.....
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά' date=' πάρτε το χαμπάρι, οι μονοι που πληρώνουν τα πρόστιμα σ'αυτη τη χώρα ειμαι εγω και εσείς, ο απλός ο κοσμάκης...[/quote'] Φαντάζομαι μιλάς σε γενικότερο πλαίσιο γιατί μη μου πεις ότι ξέρεις κάποιον που πλήρωσε πρόστιμο επειδή στο σπίτι του έχει παράνομα Windows, Office, Antivirus, κ.τ.λ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.