thanocaster Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 @bingo: Apla eipa gia paradeigma aftin tin methodo dynamikis ypokatastasis kai gia afto exei erthei i kouventa gyrw apo aftin. @kirimis: Den diafwnise kaneis gia to oti yparxoun backdoors sta windows. I diafwnia edw kai merikes selides einai an yparxei kwdikas pou den spaei.
Isle Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Einai gia na se vazei stin mpriza :-) ;-) Στην πριζα με εβαλε αλλα εγω που θελω να το δω το υπολοιπο που θα το βρω? Παντως δεν καταλαβα κατι. Πως ξερουν που γινονται οι επιθεσεις? Απο οτι ειδα ειχαν κατι καμερες αρα πιθανον να παρακολουθουν κρυφα τους black listed.Αλλα δεν μου φαινεται πολυ λογικο να ξερουν καθε επιθεση επειδη κοιτανε μερικους. Λετε πραγματι να περνανε ολα τα packets απο την Αμερικη και να τα παρακολουθουν?Και ακομα και ετσι πως βρισκουν αυτα που πανε στον πολεμο? Και κατι αλλο. Αν εγω στησω εναν server της πλακας, και του κανω ενα DoS αττακ, ξερω γω πως, με ping requests η τπτ αλλο, θα με καταλαβουνε?
trospe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 O kakos o stroumf koitaei....sssssss.... :evil:..
trospe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Στην πριζα με εβαλε αλλα εγω που θελω να το δω το υπολοιπο που θα το βρω? Παντως δεν καταλαβα κατι. Πως ξερουν που γινονται οι επιθεσεις? Απο οτι ειδα ειχαν κατι καμερες αρα πιθανον να παρακολουθουν κρυφα τους black listed.Αλλα δεν μου φαινεται πολυ λογικο να ξερουν καθε επιθεση επειδη κοιτανε μερικους. Λετε πραγματι να περνανε ολα τα packets απο την Αμερικη και να τα παρακολουθουν?Και ακομα και ετσι πως βρισκουν αυτα που πανε στον πολεμο? An diavaseis olo to topic prosektika tha vreis apantiseis... Και κατι αλλο. Αν εγω στησω εναν server της πλακας' date=' και του κανω ενα DoS αττακ, ξερω γω πως, με ping requests η τπτ αλλο, θα με καταλαβουνε?[/quote'] Tha se parakalousa na prosekseis tis erwtiseis sou! Den "eimaste" kanena h4c|(Ing group!!! Kanoume sizitisi kai oxi paranomes erwtiseis!!! 8-) An thes tetoies.....yparxoun paaara polla forums makria apo emas!
Isle Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 An diavaseis olo to topic prosektika[/b'] tha vreis apantiseis... Το διάβασα ολο αλλά οχι προσεκτικά.Ισως γιατι το διάβασα μονορούφι. Αλλά και πάλι, δε νομίζω οτι είπε κανείς για αυτό που ρωτώ.Εντάξει μας "παρακολουθούν", πως όμως ξέρουν πως γίνεται επίθεση κάπου? Δεν ξερω απο tcp/ip αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν κακάκαι καλά packets και οταν βλεπουν κακάpackets να βλέπουν που πάνε και απο που. Δεν ξέρω αν είπε κανείς για αυτό που ρωτώ, αλλά είτε είπε είτε δεν είπε, σας πειραζει να μου πειτε?
trospe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 An den to diavases prosektika...tote mallon den to diavases...
Isle Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Τσα!!! :-D Μετα απο τοσο καιρο επεσα σε ενα κειμενο που εξηγουσε τι ειναι τα honeypots. Και καταλαβα επιτελους...
Golum Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Afairesi tou Alexa meta to format: (an den exei grafti akoma) fortoneis to programa spybot search&destroy kai ton vriskei to spybot vriskei diaforetika pragmata se sxesi me opoiodipote adaware i antivirus ---------------------------
trospe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 To Spybot S&D έχει σταματήσει να υποστηρίζεται. Δυστηχώς. Σε λίγους μήνες θα έχει μείνει πολύ πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.