KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Osoi exoun p4 exoun 400res mnhmes 2x200mhz alla gia na ekmetaleutoun plhrws to bandwidth pou tous prosferei o P4 prepei na tis vazoun na douleuoun DUAL CHANNEL. Diskolo na to katalaveis? Έχεις μπερδέψει τα σκατά με τις πάστες. Μιλάμε για μνήμες οι οποίες δουλεύουν στα 200MHz αλλά επειδή και στο rise και στο fall ενός κύκλου μεταφέρει δεδομένα, λέμε καταχρηστικά ότι δουλεύει στα 400MHz, γιατί στην ουσία μεταφέρει δεδομένα που απλή SDRAM θα μετέφερε δουλεύοντας στα 400MHZ. Από εκεί και πέρα, μπερδεύεις FSB, μπερδεύεις Dual Channel. Με άλλα λόγια, πρέπει να διαβάσεις λίγάκι για να μάθεις τι είναι ακριβώς ο κάθε όρος που πετάς. Δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
xrhstarasxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Dark_son20 diavase kai koita kai kanena diagrama mpas kai ksestravwtheis kai ase tis eirwnies...
PaniC_GR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 file xrhstarasxxx gia koita mipos pigenoun pio epanw oi mnhmes sou k me xamhlotera timing...
xrhstarasxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 KWSN_men ti sxesh exei to Double Data Rate (DDR) twn mnhmwn me to dual channel pou einai texnologia epikoinwnias tou controller me tis mnhmes pou sou lew egw?
Dark_son20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 ok xrhstarasxxx me ton cerneron sou egines o magos tou overclock ase mas emas me ta opteronia na koloxtipiomaste...axrista mixanimata....
xrhstarasxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 apogohteutika, kai nomiza pws yphrxan atoma pou kseroun 2 pragmata parapanw, alla vlepw pws den kseroun xristo kai to paizoun kai gnwstes! e ELEOS dld.
xrhstarasxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 mporeite na kleidwsete to thema moderators. (an de faw kanena ban dhladh)
PaniC_GR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 xrhstarasxxx ti temps exei to shsthma sou???k ti psixh tou exeis?
KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 KWSN_men ti sxesh exei to Double Data Rate (DDR) twn mnhmwn me to dual channel pou einai texnologia epikoinwnias tou controller me tis mnhmes pou sou lew egw? Μεγάλε, εσυ έκανες τους πολλαπλασιασμούς πριν και δεν ήξερες τι πολλαπλασιάζεις, όχι εγώ.. Όπως λέει και ένας φίλος, σε λίγο θα το πολλαπλασιάσεις και με τα Volt...
billpeppas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 apogohteutika, kai nomiza pws yphrxan atoma pou kseroun 2 pragmata parapanw, alla vlepw pws den kseroun xristo kai to paizoun kai gnwstes! e ELEOS dld. Παιδιά κρυφτείτε, ήρθε ο Bob ο μάστορας να μας μάθει από PC. Χρηστάρα, πόσο χρονών είσαι αγόρι μου ?
KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά κρυφτείτε' date=' ήρθε ο [b']Bob ο μάστορας[/b] να μας μάθει από PC. Χρηστάρα, πόσο χρονών είσαι αγόρι μου ? Έχει κάποια σχέση με τον Bob τον Σφουγγαράκη;
billyyo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Time out παιδιά! Μάλλον ημίχρονο καλύτερα Εσείς πρέπει να το γυρίσετε σε chat room και γρήγορα:-P Να σας πω την αλήθεια εγώ δεν είμαι ειδικός σε όλα αυτά αλλά η ερώτηση του αρχικού μηνύματος ήταν ξεκάθαρη. Ποιά είναι η γνώμη του φορουμ. Εγώ μιας και δεν είμαι ειδικός δεν μπορώ να απαντήσω αλλά αφού ζητήθηκε η γνώμη τους πρέπει να είναι σεβαστή. Τα υπόλοιπα μαθηματικά για τις μνήμες πρέπει να μεταφερθούν σε νέο post ίσως. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να ανοίξετε μια νέα συζήτηση πάνω και μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα. Θα το έκανα εγώ αλλά δεν ξέρω πως να το διατυπώσω ακριβώς οπότε ανοίξτε ένα νέο post με το επίμαχο θέμα :idea: :idea: :idea:
xrhstarasxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 23 eimai morfonie Bill. h fwtografia sto avatar dikh sou einai >?
xrhstarasxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 esy Bill posa xronia douleueis sto e-shop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.