lalexoulhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 File giannhsg tha diafonisw ligo mazi sou gia to xalko. Paizei polu megalo rolo. Kai an oxi shmera pou o sxediasmos stis pshkres exei anebei arketa, prin ligo kairo ekane megali diafora. Asfalos opws les autes oi duo pshxtres einai TOP kai giauto den fainetai aisthhth diafora.
giannhsg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 oi apopsis diistante file Buill kane to gnwsto A-MPE-MPA-MPLOM sth vitrina tou katastimatos anamesa se xp90 k 120 :-P
lalexoulhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 xaxaxaxaxaxa Basika gia autes tis duo den nomizw oti einai duskolo na dialeksei xp120 gagkoto
Dark_son20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 o logos tou xp120 dagoto parakalo? bigger den einai panta better mporei i 120 na einai pio athorivi alla to methos tis einai terastio provlima...malon den tin exete dei apo konta gia na katalavete gia ti teras milame e? http://www.thermalright.com/ pigene edo prota na deis an i 120 kanei sto mobo sou xoris na prepei na ligiseis piknotes na min mporeis na valeis mnimes kai ola ta sinafi
Biull Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Καταρχάς thanks για όλους...... Η μητρική μου είναι η P4C800 και δυστυχώς δεν υποστηρίζει το XP120! P4C800 : *caps mechanically obstruct pipe slightly, cap tilting necessary...κοινώς πάω για XP90C! Και πάλι thanks!
evansdimo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εγω στη θεση σου θα επαιρνα την απλη XP90 (οπως και εκανα...) Γιατι λετε να βαλετε 8αρι ανεμιστηρα αφου παιρνει 9αρι κανονικα. Εγω εχω βαλει ενα της Zalman.
Biull Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εγω στη θεση σου θα επαιρνα την απλη XP90 (οπως και εκανα...)Γιατι λετε να βαλετε 8αρι ανεμιστηρα αφου παιρνει 9αρι κανονικα. Εγω εχω βαλει ενα της Zalman. Ο χαλκός έχει μεγαλύτερη θερμοαπαγωγικότητα αλλά είναι και πιο βαρής(αυτό δεν με ενδιαφέρει βέβαια)! Κάποιο λάθος θα έγινε από συνήθεια(για τα 8αρακια)! Το ανεμιστηράκι που πήρες μια χαρα είναι!Έχεις βάλει fan controller για τις στροφές;Πού το έχεις συνδέσει;
lalexoulhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 O monos logos einai o thorhbos. H diafora sthn apodwsh einai polu mikri. Opws fainetai pragmati o xalkos kanei th diafora. @evansdimo Exeis dikio gia to fan!!!!
Biull Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σύγκριση Stock , XP90 , XP90C και XP120!
giannhsg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 oi diafores kimenonte maximum 0,5c. to 9ari einai pio thorivodes apto 12ari. nomos. ego gia miso vathmo klesiou tha protimusa ligotero thorivo :-P
Biull Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 oi diafores kimenonte maximum 0' date='5c.to 9ari einai pio thorivodes apto 12ari. nomos. ego gia miso vathmo klesiou tha protimusa ligotero thorivo :-P[/quote'] Συμφωνώ απόλυτα giannhsg αλλά έλα που δεν υποστηρίζεται η μητρική μου!Οπότε πάω για 90αρη!Δεν πειράζει!
evansdimo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ο χαλκός έχει μεγαλύτερη θερμοαπαγωγικότητα αλλά είναι και πιο βαρής(αυτό δεν με ενδιαφέρει βέβαια)! Εμενα με ενδιαφερει γιατι καηκα απο μια Hyper 6 μισου κιλου που ειχα πριν. (Μου διελυσε το socket σε μεταφορα του PC...) Κάποιο λάθος θα έγινε από συνήθεια(για τα 8αρακια)!Το ανεμιστηράκι που πήρες μια χαρα είναι!Έχεις βάλει fan controller για τις στροφές;Πού το έχεις συνδέσει; Εχει ενα connector το οποιο αλλαζει τη τροφοδοσια του ανεμιστηρα. (Χαμηλοτερες στροφες για λιγοτερο θορυβο, και ψηλοτερες.) Η μ...κια ειναι οτι πρεπει να ανοιγεις το case και να την αλλαζεις απο μεσα. Αν μπορουσα παντως να επαιρνα την χαλκινη XP90 θα το εκανα αλλα ηταν πολλα τα χρηματα ρε παιδια για μια ψυκτρα.
giannhsg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Εμενα με ενδιαφερει γιατι καηκα απο μια Hyper 6 μισου κιλου που ειχα πριν. (Μου διελυσε το socket σε μεταφορα του PC...) Εχει ενα connector το οποιο αλλαζει τη τροφοδοσια του ανεμιστηρα. (Χαμηλοτερες στροφες για λιγοτερο θορυβο' date=' και ψηλοτερες.) Η μ...κια ειναι οτι πρεπει να ανοιγεις το case και να την αλλαζεις απο μεσα. Αν μπορουσα παντως να επαιρνα την χαλκινη XP90 θα το εκανα αλλα ηταν πολλα τα χρηματα ρε παιδια για μια ψυκτρα.[/quote'] giauto iparxoun ta fan panels :-P aksizei ta leuta tis h xp90 pantos:)
Biull Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 giauto iparxoun ta fan panels :-P aksizei ta leuta tis h xp90 pantos:) Πές τα ρε giannhsg!!!! Και εγώ θα βάλω panel' date='αυτό που μου είπες!Εσύ ποιό έχεις;;; Εμενα με ενδιαφερει γιατι καηκα απο μια Hyper 6 μισου κιλου που ειχα πριν. (Μου διελυσε το socket σε μεταφορα του PC...) Το γράφουν και στα site τους οι εταιρίες οτι πρέπει να μεταφέρονται με προσοχή τα κουτιά! αλλαηταν πολλα τα χρηματα ρε παιδια για μια ψυκτρα. Είναι φοβερή η ψύκτρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.