alfista Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μιλαώ για το σταθερό PC ενός φίλου. Αthlon στα 1400+. Όταν πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει, αφού κάνει το memory test κτλ μετά απλά βγάζει μια μαύρη οθόνη. Αν βαρέσεις 15 restart μετά ανοίγει κανονικά. Επίσης αν μετά το memory test μπεις στο bios και το αφήσεις λίγη ώρα μετά ανοίγει κανονικά. Αυτά σε συνδυασμό ότι παρουσιάζει το πρόβλημα μόνο το χειμώνα που κάνει κρύο και όχι το καλοκαίρι λογικά οδηγούν σε συμπέρασμα ότι η θερμοκρασία παίζει κάποιο ρόλο. Τι μπορεί να φταίει αλήθεια; Είναι όντως Χιτσκοκικό ερώτημα ή απλά εμένα μου φαίνεται περίεργο;
xaxa1982 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μήπως να το άνοιγες και να το καθάριζες από τις σκόνες που θα έχει μαζέψει?
alfista Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Είναι κι αυτό μια ιδέα, αλλά τότε γιατί ανοίγει μόνο όταν ψιλοζεσταθεί; Γνωστός μου ηλεκτρονικός λέει ότι φταίει ο επεξεργαστής και ότι θέλει αλλαγή. Λέει μάλιστα ότι είναι συχνό σε AMD. Ισχύει; Το έχει ακούσει κανείς άλλος;
varthol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δοκιμάστε εναλακτικά ενα αλλο Τροφοδοτηκό.
alfista Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δοκιμάστε εναλακτικά ενα αλλο Τροφοδοτηκό. Αυτό με το τροφοδοτικό είναι μια σκέψη που έκανα κι εγώ. Μάλλον θα το δοκιμάσω. file mou katharise to!!!!!!!!!!! OK ρε παιδιά θα βάλω σκούπα αφού επιμένετε. Θα μπορούσατε ωστόσο να μου εξηγήσετε γιατί το καλοκαίρι δεν έχει πρόβλημα; Μόνο όταν κάνει κρύο έχει σκόνες;;;
SonicZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 mporei kati na mi pataei kala logo systolis...kai to kalokairi logo diastolis na pataei....leme twra... ....den allazeis dimm sti ram mipws kai ginei kanena thayma>>>>>>>>>??
kosmous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ο 2ος τεχνικός που μου τον έφτιαξε τελικά είπε ότι οφειλόταν σε κάποια μάλλον αποτυχημένη αναβάθμιση του Bios.
gdevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μπορεί επίσης να τα'χει φτύσει η μπαταρία εντελώς ενώ το καλοκαιρι ήταν ακόμα οκ. Αυτό με τις συστολες-διαστολές είναι το πιθανότερο πάντως. Το είχα πάθει και εγώ στο παλιο pc. Μετά από 6 χρόνια, όταν ήταν κρύος κολλούσε όπως και σε εσένα, ακόμα και καλοκαίρι! Μόλις πατούσα λίγο τις μνήμες φόρτωνε. Άμα ήταν ζεστός κανένα πρόβλημα. Οπότε αποφάσισα ότι ήταν ώρα να φύγει ο P2@350 και πήρα καινούριο. Πόσων χρονών είναι του φίλου σου;
SonicZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 an to provlima einai sti mpataria tha tou evgaze ena minima stin arxi gia na mbei sto bios kai na sosei tis rithmiseis..otan evgaine tha douleue kanonika...
alfista Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ο 2ος τεχνικός που μου τον έφτιαξε τελικά είπε ότι οφειλόταν σε κάποια μάλλον αποτυχημένη αναβάθμιση του Bios. Αυτό να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα ποτέ. Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως. Μπορεί επίσης να τα'χει φτύσει η μπαταρία εντελώς ενώ το καλοκαιρι ήταν ακόμα οκ. Αυτό με τις συστολες-διαστολές είναι το πιθανότερο πάντως. Το είχα πάθει και εγώ στο παλιο pc. Μετά από 6 χρόνια, όταν ήταν κρύος κολλούσε όπως και σε εσένα, ακόμα και καλοκαίρι! Μόλις πατούσα λίγο τις μνήμες φόρτωνε. Άμα ήταν ζεστός κανένα πρόβλημα. Οπότε αποφάσισα ότι ήταν ώρα να φύγει ο P2@350 και πήρα καινούριο. Πόσων χρονών είναι του φίλου σου; Μπαταρία δεν το κόβω. Για να είναι πάντως στα 1400+ πρέπει να τον πήρε κατά τη διάρκεια μιας infosystem πριν από 4 χρόνια πάνω-κάτω. Δεν τον χρησιμοποιεί πολύ πλεόν αφού ακολούθησε την μόδα των laptop. Δεν παύει ωστόσο να παραμένει ένα πρόβλημα που απαιτεί λύση. Πάντως αυτό με τις μνήμες είναι κι εμένα η Νο1 υποψία μου. Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Πλέον υπάρχουν αρκετές ιδέες για πειράματα. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα φυσικά και είναι ευπρόσδεκτη.
kickback Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Kai go to idio provlima eho. To eho katharisei dokimasa kainoyrio trofodotiko patisa tis mnimes alla tipota akomi..I moni moy elpida einai na einai i mpataria toy bios. Pantos ontos otan kanei zesti to PC xekinaei kanonika.
alfista Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Kai go to idio provlima eho. To eho katharisei dokimasa kainoyrio trofodotiko patisa tis mnimes alla tipota akomi..I moni moy elpida einai na einai i mpataria toy bios. Pantos ontos otan kanei zesti to PC xekinaei kanonika. Τι επεξεργαστή έχεις φίλε μου; Κι εσύ AMD; Μήπως είχε δίκιο ο τεχνικός που μου είχε πει για επεξεργαστή;
Αλέξης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια το δικο μου PC ξεκιναγε κανονικα με πεθαμενη την μπαταρια τελειως.Η μονη διαφορα ηταν οτι ειχε αλλαξει η ωρα και οι ρυθμισεις του BIOS,ειχαν επανελθει σε default κατασταση.Ομως το μηχανακι δουλευε κανονικα.Αλλαξα μπαταρια,εκανα παλι τις ρυθμισεις που ηθελα και ολα ΟΚ.Ολες οι m/b ετσι δεν πρεπει να ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.