tatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα ! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. έχω πρόβλημα με ένα plextor 716A… και πιο είναι αυτό?? τα buffer στο τελευταίο κουτάκι κάτω κάτω.. όχι τα buffer ανάγνωσης που είναι η πρώτη μπάρα…μου ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια!!! Λες και τρεμοπαίζουν! Αλλά το δισκάκι που γράφετε στο τέλος είναι κανονικά γραμμένο χωρίς απώλειες και παίζει παντού αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι η μπάρα δεν είναι σταθερή και ότι από ότι έχω παρατηρήσει το ματάκι «γράφει»μόνο όταν η μπάρα ξεπεράσει το 90% αλλά με την μια ξαναπέφτει…το αντιγραφικό στις αρχές να πω ότι δεν έκανε τέτοια…ήταν σταθερότατο απʼ όσο θυμάμαι…το έχω κοντά στον 1 μήνα! Πείτε μου τι μπορεί να φταίει και τι κάνω ?? έχω το firm το 1.09 όπου και νομίζω είναι το τελευταίο…..σας ακούω….
Kosmag Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 δοκίμασες με κάποια άλλη έκδοση του nero?π.χ. η 6.6.0.18 είναι μέχρι στιγμής η πιο σταθερή. Υ.Γ. Αν έχεις άλλο πρόγραμμα αντιγραφής δοκίμασε με νεότερη έκδοσή του
abakas7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Θα πας στο Device Manager -> IDE ATA/ATAPI Controllers και θα κάνεις διπλό κλικ στο IDE Channel που είναι το plextor. Στην καρτέλα Advance Settings έλεγξε αν το Transfer Mode είναι DMA. Αν είναι PIO τότε στο Device Manager κάνεις δεξί κλικ στο IDE Channel που είναι το plextor και πατάς Uninstall. Μετά από μία ή δύο επανεκκινήσεις θα ξαναεγκατασταθεί αυτόματα από τα XP και λογικά θα είσαι ΟΚ.
gregkle7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Κι'αν δεν εχει καρτελα Advance Settings τι κανεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Κι'αν δεν εχει καρτελα Advance Settings τι κανεις; Υπαρχει η καρτελα , υπαρχει στο ιδιο σημειο απο την εκδοση wind. 98 , ψαξε λιγο καλυτερα. Τωρα αν βαριεσαι τις καρτελες και τις ρυθμισεις διαβασε το παρακατω http://sniptools.com/tipstricks/getting-back-to-dma-mode-in-windows-xp
abakas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Έχω αγγλικά XP και δεν ξέρω πως το γράφουν το Advanced Settings στα ελληνικά Windows (φαντάζομαι "Για Προχωρημένους" ή κάτι παρόμοιο). Κοίταξε πάντως όλες τις καρτέλες του παραθύρου αυτού. Συνήθως είναι η δεύτερη.
gregkle7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 το ξερω, απλα εβαλα τη φωτο για να σου δειξω οτι δεν εχει καρτελα για προχωρημενους(στο δικο μου)
tatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 παιδια καταρχας σας ευχαριστω ολους!!!το προβλημα ηταν τελικα οτι μαλλον ειχε μπει ενα μαπα δισκακι με αποτελεσμα να γυρισει αυτοματα το dma σε off για καλυτερη λειτουργια οπου και την υποστηριζει......το βρηκα μεσω nero info sytem και απλα το γυρισα σε on....thanks και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.