screwman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Έχω μία PCMCIA D-Link DWL-650+ στο laptop μου και την χρησιμοποιούσα κανονικά τον τελευταίο καιρό για να συνδέομαι στο wifi του σπιτιού μου. Από προχθές όμως την βάζω στο laptop και δεν την βλέπει καθόλου. Ούτε ρεύμα δεν παίρνει. Όλα αυτά στα Win XP. Όταν bootάρω σε Fedora Core 4 την βλέπει κανονικά και παίρνει και ρεύμα κανονικότατα. Έχει κανένας καμία ιδέα? Το μηχανάκι είναι ένα Turbo-X, ηλικίας 1,5 χρονών. Ούτε κάποιο update έβαλα, ούτε κάνα περίεργο πρόγραμμα. Μόνο mail διαβάζω και μπαίνω σε forum...
screwman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δυστυχώς όχι. Και δεν έχω και άλλο laptop να δοκιμάσω την κάρτα...
Nikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Αφού την βρίσκει το linux τότε έχεις πρόβλημα με την εγκατάσταση των Windows. Δες τα logs αν σου βγάζει πρόβλημα με τους drivers.
screwman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Αν θέλετε το πιστεύετε: είχα πολύ καιρό να αφήσω το laptop να εκφορτίσει πλήρως την μπαταρία του. Πιο παλιά μου είχε κάνει κάτι αντίστοιχα κολήματα με το USB (τότε δεν είχα και PCMCIA) και κάθε φορά που το άφηνα να εκφορτιστεί πλήρως μετά δούλευε κανονικά. Ε, μετά το χθεσινοβραδυνό σκίσιμο, η PCMCIA σήμερα το πρωί δουελύει κανονικότατα...
neco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ti laptop exeis? dokimase na bgaleis thn mpataria entelws kai des an douleuei dokimase epishs na deis an douleuei xwris reuma mono me thn mpataria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.