Hamurabi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Παιδια εχω 2 pc. Ενα στον πρωτο οροφο και ενα στον δευτερο. Τα εχω σε wireless LAN με ασυρματες καρτες 3COM 3CRDW696. Το κατο pc περνει ιτνερνετ απτο πανω. Το σημα ειναι τερμα χαμηλο οσο δεν παει. ισα ισα που φαινεται οτι υπαρχει δικτυο αν και πολλες φορες κοβεται κι αυτο λογω αδυναμου σηματος. Στις wireless καρτουλες ειναι βιδωτη μια κεραια. μπορω να την αλλαξω με μια μεγαλυτερης εμβελειας; [που θα βρω τετοια; βοηθειστε!!!
snot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Fysika mporeis, psakse gia keraies typou omni sto skoutz
Hamurabi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ολες οι κεραιες τυπου ΟΜΝΙ κανουν για την καρτα μου;
snot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Arkei na einai sta idia ghz me thn karta sou. An h keraia den exei thn idia eksodo me thn eisodo ths kartas sou mporeis na xrhsimopoihseis adaptora h kana kalwdio
xaotikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Βάλε 2 πανελ κεραίες να κοιτάνε η μία την άλλη.
Hamurabi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδια χρησιμοποιησα το προγραμμα της καρτας δικτυου και εκει οπντως εχει επιλογες να διαλεξω καναλια κτλ. εβαλα ενα τυχαιο καναλι και οντως ειχε καλυτερο σημα. Για να λειτουργει ομως αυτο το προγραμμα πρεπει ναναι απενεργοποιημενο το "use windows to configure my wireless conection settings". Ολα καλα λοιπον συνδεθηκα στο δικτυο με καλυτερο σημα αλλα δεν κανει share to internet:-(((( wtf να κανω τωρα?? εχω απελπιστει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.