Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 telika esteila mail sto eshop kai elaba amesws apanthsh.. to trofodotiko einai to ENERMAX Liberty ELT500AWT 500W <enhmerwtika..>
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Για να μην ανοίγω άλλο thread θα ποστάρω εδώ…, Προχτές λοιπόν παράγγειλα από eshop το ENERMAX Liberty ELT500AWT 500W. Σήμερα, το παρέλαβα και με μια πρώτη ματιά μου φαινόταν ότι το κουτί είχε ήδη ανοιχτεί…Δεν πτοήθηκα όμως και άνοιξα το κουτί…Βλέποντας τα όσα είχε μέσα έμεινα εντυπωσιασμένος…Επίσης ήταν πολύ βαρύ και κομψό (ωραίο, τέλος πάντων)… πράγμα που μου άρεσε πολύ…Κοιτάζοντας προσεκτικότερα όμως, διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη ότι λείπει ένα κομμάτι (μάλλον λουρί )…για την ακρίβεια ,αυτό: Δεν πτοήθηκα και πάλι μιας και μου είναι άχρηστο το παραπάνω…Αυτό που με δυσαρέστησε πολύ είναι το γεγονός ότι το ATX_12V που ενσωματώνεται στο 20-pin-ο (για να σχηματίσουν μαζί 24-pin ATX power) είχε τα πιαστράκια του σπασμένα… Και πάλι λειτουργικά αυτό δε μου λέει κάτι…Όμως, δείχνει ότι το κουτί είχε ανοιχτεί (πως αλλιώς να σπάσανε όλα τα πιαστράκια). Πρέπει να πω όμως ότι δεν παρατήρησα σημάδια από βίδες (κοίταξα τις βόλτες του τροφοδοτικού από πίσω και φαινόντουσαν ανέγγιχτες ). Τελικά, τι να υποθέσω; Να τους το στείλω πίσω και να ζητήσω άλλο; Πάντως αυτή η κίνηση από το eshop δεν μου άρεσε καθόλου..Μου θυμίζει κάτι μαγαζιά στο Άργος όπου ο,τι ελαττωματικό επιστρέφει ο προηγούμενος ,το παίρνει ο (άσχετος) επόμενος.. Επίσης, πριν την αγορά του τροφοδοτικού, έστειλα mail στο eshop ζητώντας specifications για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό(καθώς δεν είχαν περιγραφή)…Η απάντηση ήταν άμεση. Τώρα που έχουν περιγραφή του τροφοδοτικού, βλέπω ότι δίνουν μόνο ένα χρόνο εγγυηση (μόνο σε αυτό το μοντέλο-σε όλα τα υπόλοιπα δίνουν 3). http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700346 Εδώ πάλι, τι γίνεται; Παράλειψη και αυτή; Γενικά, τα έχω πάρει τώρα γιατί σπάζομαι άγρια όταν με (μας) περνάνε για μαλάκα (ες)…Πλήρωσα κάτι (δεν είναι και λίγα αυτά που έδωσα..) και το τελευταίο που περιμένω είναι να λάβω ελλατωματικό (πειραγμένο-ελλιπές-πείτε το όπως θέλετε..) προϊόν. Λοιπόν, τι μου προτείνετε;
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Dystyxws ayto einai to kako me ta online katasthmata. Pragmatika DEN mporei kaneis na kserei ti pairnei giati poly apla DEN to vlepei (otan exoume na kanoume me apostolh ki oxi me e-Shop point)... Einai opws kati parakmiaka souvlatzidika pou alla serviroun stous pelates sto magazi kai olh th savoura th stelnoun se dianomes katoikon (delivery)... Ennoeitai kai partous kai kane fasaria na steiloun allo kai malista me dikh tous xrewsh! Afou ESY plhrwneis, MHN eisai elastikos kai ma8e na zhtas gia na exeis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.