doc1000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Lefteriz τί μάρκα τροφοδοτικό και πόσα amp γράφει στα 12V ? Τϊ θα πει και 420watt τροφοδοτικό? Μάρκα δε γράφει?... Θυμάμαι πριν 5 χρόνια όταν ρωτούσα τί μάρκα είναι το τροφοδοτικό με κοιτούσαν οι πωλητές περίεργα... Τότε το τροφοδοτικό πήγαινε πακέτο με το κουτί και ήταν όλα μάρκα μ' έκαψες... Το μόνο που σου έλεγαν ήταν "250αρι τροφοδοτικό" γιατί οι περισσότεροι ούτε αυτό ρωτούσαν... Πάντως με 7800GT εγώ θα έπαιρνα ό,τι καλύτερο σε τροφοδοτικό. Έδωσες τόσα λεφτά για το PC σου... Ελπίζω να μην το εμπιστευτείς σε καμιά μουφα τροφοδοτικό...
giankyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 lefterisv de 8a sou apanthsw gia to 8ema tou trofodotikou, giati gnwrizw liga gia to sygkekrimeno 8ema (to topic to anoiksa gia na ma8w). alla 8a h8ela na se rwthsw gia kati pou proseksa sto post sou. ...k exw ston H/Y dyo sklhroys 2*256 ram k 4 anemistiria 12cm ... o xristos ki h panagia mazi, 512 ram??? pisteuw pws gia ton 3700 kai thn 7800gt 8eleis xalara 2gb gia na sou apodwsoun ta maximum!
lefterisv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 ayto exw paidia ths chieftec http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=916&Nav_Section_Id=916&Catalog_Id=1&Product_Id=237181&Merchant_Id=1&sts_cid=3 twra amp den xerw 8a prepei na koitaxw to trofodotiko....den mporoyme na vroyme ta amp alliws?
doc1000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 ayto exw paidia ths chieftec http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=916&Nav_Section_Id=916&Catalog_Id=1&Product_Id=237181&Merchant_Id=1&sts_cid=3twra amp den xerw 8a prepei na koitaxw to trofodotiko....den mporoyme na vroyme ta amp alliws? To συγκεκριμένο Chieftec βγάζει μόλις 18amp στα 12V. Για να καταλάβεις πόσο οριακό είναι σαν τιμή να σου πω ότι ένα Qtec 300αρι (που είναι απ' τις χειρότερες μάρκες) που είχα έβγαζε 15amp... To καινούριο μου enermax liberty 500 έχει 2 γραμμές 12V των 22amp η καθεμιά! Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο ψευδές είναι το "420" watt. Άλλωστε οι περισσότερες εταιρείες κανουν την πουστιά να αναφέρουν τα peak watt και όχι τα average...
lefterisv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 dhl.les na parw kainoyrio trofodotiko?an oxi poy 8a to katalavw oti den travaei?px den 8a anoigei o pc?yparxei periptwsei na kapsh tpt?giankyr telika tsimpisa 1giga ram
doc1000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 lefterisv δεν είναι δική μου δουλειά να σου πω πέταξέ το... Δικά σου είναι τα λεφτά, εσύ αποφασίζεις... Εγώ απλά σου λέω ότι δεν τραβάει. Κι εγώ χρησιμοποιούσα ένα Qtec 300αρι για λίγο διάστημα (χωρίς όμως να έχω 7800GT...) και το πέταξα όταν αγόρασα τη δική μου 6800 γιατί το είδα ότι ζορίστηκε άγρια και στην αρχή νόμισα ότι ήταν χαλασμένη η κάρτα αφού με το που την πρωτοέβαλα... γιοκ! Μετά πήρε μπρος αλλα δεν ξαναεμπιστεύθηκα την τροφοδοσία της σε qtec...
Genius Hermes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Πάρε το βαρύτερο. με την μεγαλύτερή ισχή (W) Κατα πρωτίμηση από Πλαίσιο, Εγώ προτιμώ την Thermaltake!
jimarass26 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Paidia o ipologistis mou einai agorasmenos apo plaisio prin 2 xronia.To trofodotiko apo oti blepo einai MACRON me input sta 230v-4.5 A kai output : MAX = 400W red = 35A yellow = 15A white = 0.5A blue = 0.8A ppurple = 22A brown = 3A Exo pano Athlon 2400+ apo ton opio eimai efxaristimenos. Exo 3 mnimes DDR, dio sklirous stis 7200, karta hxou live 5.1 kai 3 usb siskeves.Thelo na allakso tin Gforce FX5200 kai na balo kati oikonomiko.Dino to poli 200 euro. Pia karta protinete na balo?KAti akousa kai gia kartes opou kseklidonoume me update ta pipelines.Pos ginetai afto kai me ti risko?Thanks guys!!
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 To 8ema exei syzhth8ei ksana. Me ena search 8a deite poly aksiologa trofodotika gia oles tis tsepes. H protash mou kai pali sta8erh kai idia: Antec, HeroIchi (HEC), Enermax, Tagan. O,ti plhrwnei pairnei kaneis eksallou...
Green Dragon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά καλημέρα! Ποστάρω και εδώ κάτι που έγραψα σε ένα άλλο thread, μήπως ενδιαφέρεται κάποιος. " Το καινούργιο μου κουτί είναι το Coolermaster Wavemaster. Αλουμινένιο, όμορφο, ελαφρύ στα 7kg, εξαιρετική ποιότητα κατασκεύης και πολύς χώρος. Ένας ανεμιστήρας 120άρης πίσω και 2 80άρηδες μπροστά. Το είχε σε προσφορά στα Multirama μαζί με τροφοδοτικό Tagan TG480w-U22. Τελική τιμή στα 199e. Το τροφοδοτικό είναι θηρίο, αθόρυβο με μεγάλη δυνατότητα συνδέσεων. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν τα πολλά καλώδια και ζορίστηκα να τα βάλω σε τάξη. Και να σκεφτείται ότι ελάχιστα χρησιμοποιώ από αυτά. Για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι να το πουλήσω ( δύο ημερών είναι ) και να πάρω ένα πιό μικρό, να μην έχει τόσα καλώδια για να μπορώ να τα κουμαντάρω πιό εύκολα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τι λέτε; " Αλήθεια, θα μπορούσε να ενδιαφέρει κάποιον;
DjLouiS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 egw padws me to purepower 680w ths thermaltake eimai ypereyxaristhmenos,to proteinw me kleista ta matia !!
DjLouiS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 egw padws me to purepower 680w ths thermaltake eimai ypereyxaristhmenos,to proteinw me kleista ta matia !!
giankyr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 nai loipon, paragkeila shmera to enermax liberty 500 apo pixmania
alcemist Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 ε λοιπόν θα ρωτήσω κι ας έχει υποθεί.. είναι όντως αθόρυβο το enermax liberty? βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι κάπως υποκειμενικό αυτό. ρωτάω γιατί το enermax noisetaker 460 που έχω ναι μεν είναι τέλεια ποιότητας, ναι μεν είναι πιο αθόρυβο από τα κοινά φθηνά τροφοδοτικά αλλά εμένα δεν με ικανοποιεί το επίπεδο θορύβου του. αν και το έχω μόνο 1,5 μήνα λέω να το σκοτώσω για κάποιο άλλο λιγότερο θορυβώδες. α, επίσης η φάση με τα αποσπόμενα καλώδια είναι πολύ καλή (δεν έχει τέτοιο πράγμα το δικό μου..)
Green Dragon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 nai loipon, paragkeila shmera to enermax liberty 500 apo pixmania πείσθηκα και εγώ από τις προτάσεις των περισσότερων (....α ρε DOC, δεν σε άκουσα όταν έπρεπε ) και παράγγειλα από Αγγλία το Enermax Liberty 500W. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Και αυτά τα αποσπώμενα καλώδια πολύ με εξυτάρησαν. Τώρα θα διώξω ένα ολοκαίνουργιο Tagan 480 - 5 μερών - στο κουτί του και με την εγγύηση κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.