Προς το περιεχόμενο

ΔΕΝ μου αρέσει το font του AutoGK για εξωτερικούς υπότιτλους

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν.. Το πρόβλημα το έχω αντιμετωπίσει αρκετά συχνά, όποτε χρειάστηκε να επιλέξω υπότιτλους απο εξωτερικό αρχείο στο AutoGK να τους περάσει μέσα στο βίντεο. Το font που έχει (και δεν έχει και επιλογή να το αλλάξεις), δε μου αρέσει καθόλου. Δεν είναι τόσο το μέγεθος (αν και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μεγάλο), αλλά κυρίως το πολύ χοντρό border και η τεράστια shadow που έχει σε κάθε γράμμα.. Ψάχνω λοιπόν τρόπο να το αλλάξω αυτό..

Ξέρω ότι μπορώ να φορτώσω το αρχείο με το VirtualDubMod και με το TextSub να βάλω υπότιτλους. Το έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, τα αρχικά μου αρχεία είναι .mpg, οπότε ήθελα να εκμεταλλευτώ το 2πλό πέρασμα του AutoGK με τις αυτόματες ρυθμίσεις με 100% quality setting..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετατρέψω τα αρχεία .srt σε .idx (δηλαδή στην ουσία να βάλω εγώ τις δικές μου ρυθμίσεις για μέγεθος και border, shadow κτλ) για να το βάλω μετά αυτό στο AutoGK??

'Η στην ύστατη περίπτωση, κάποιος εναλλακτικός τρόπος να περάσω υπότιτλους σε encoding απο .mpg σε XviD, όσο το δυνατόν πιο αυτόματος (όπως το AutoGK)..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...