ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 tora .. allo ena eidos grapsimatos eine to.. p.x ego exo na grapso kati DVD gia backup...kai olo to paramelo, kai olo leo..asto gia ayrio.. opote ? ta exo gramena kanonika
VATGABRIEL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ Aone Ultra DVD Creator 1.4.4 / Aone Movie DVD Maker 1.4.2
Panahs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 tora .. allo ena eidos grapsimatos eine to.. p.xego exo na grapso kati DVD gia backup...kai olo to paramelo' date=' kai olo leo..asto gia ayrio.. opote ? ta exo gramena kanonika [/quote'] έγραψες
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 palikari mi pareksigis...mas leipei to gelio.. kai otan broume tin eukairia,.. an se stenaxorisa sorry..
dali13gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δες http://www.vso-software.fr/products/divxtodvd/divxtodvd.php και http://www.winavi.com/en/video-converter/video-converter.htm
Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 dali13gr και vatgabriel σας ευχαριστώ αλλά μην ψάχνετε γιατί όπως είπα την λύση μου την έδωσε ένας υπεράνθρωπος σαν κι εσάς αφού καταφέρατε να καταλάβετε τη έγραψα. Το πρόγραμμα είναι το Ulead DVD Movie Factory όπου μπορείς να κάνεις και menu και ότι άλλο θές.
polaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αυτο θα σου εγραφα και εγω τωρα, ο αδερφος μου χρησιμοποιεί το Ulead και περνάει τα videos που κατεβάζω από διάφορες σειρές που βλέπω και τα γράφει σε DVD, με μενου, και ηχο απο πίσω να παίζει κλπ. Κατα κάποιο τρόπο αυτο που ζητάς λέγεται DVD Authoring και ίσως αν το είχες εξηγήσει καλύτερα (πχ να ελεγες οτι θελεις να τα γραψεις με μενου) να σου δινανε τη λύση γρηγορότερα, το λεω αυτο γιατι το Ulead μπορεί και σου φτιάχνει το τελικό DVD στο δισκο σου, χωρίς να το γράψεις σε DVD κατευθείαν, και άρα δεν χρειάζεσαι DVD Recorder. Επίσης μπορεί και το γράφει και σαν image αν δεν κάνω λάθος, ωστε αν θες πχ να κανεις το πραγμα αυτο με 5 dvd, να τα έχεις σαν σκέτα αρχεία το καθένα και όχι φακέλους με τα vobs μεσα. Ειναι νομίζω πιο πρακτικο στην περίπτωση που θες να τα βαλεις σε εξωτερικο δισκο και να τα κουβαλας μαζί σου σε καποιον αλλο να στα γραψει..
Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αυτό το ζήτησα 2-3 post παρακάτω. Τώρα για DVD Authoring τι να κάνω; Εκτελέστε με!!! Ζήτησα να γράψω σε DVD και όχι πάνω στο DVD και είπα πως απο avi σε vob αλλά αρκετά άτομα ή δεν διάβασαν καλά αυτά που έγραψα(όχι μόνο στο πρώτο post αλλά και στα άλλα) ή δεν είχα άλλη δουλειά απο το να λένε ότι τους έρθει αγού δεν ξέρουν την απάντηση. Αυτό που λές για τα iso ναι είναι αλήθεια το είδα κι εγώ αλλά ο σκληρός μου είναι μικρός. Η γκαντεμιά είναι πως το πρόγραμμα το είχα με μια συσκευή της Avermedia που είχα αγοράσει για να μετατρέπω τα VHS σε DVD αλλά το είχα ξεχάσει τελείως.
kallair Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 dokimases na prostheseis eikoniko drive sto sistima sou(px nero imagedrive, daemon tools) mpas k doulepsei etsi?
oneirobatis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 oti na nai lete to paidi re eleos.. to ulead kalo alla ligo argo den nomizo omos na se endiaferei.k telos afou vrethike lisi.
ppetr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Αν και μάλλον άργησα λίγο έχω μια λύση που θα σου "ξεκλειδώσει" τα χέρια. Αν χρησιμοποιείς το Nero 6.6 δες το pm που σου 'στειλα.
Voorhees Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Πολύ καλό και αυτό που είπες ppetr. Τι γίνεται ρε σείς αυξάνονται οι υπεράνθρωποι ή δεν υπάρχουν υπεράνθρωποι αλλά άσχετοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.