Voorhees Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Εκτός του Nero Vision Express γιατί δεν έχω DVD-RW και δεν τις κάνει. Θέλω να τις έχω έτοιμες ώστε όταν έρθει ένας φίλος απλά να τα γράψω.
kallair Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 opos perigrafeis to provlima sou, ligo diskolo na katalavei o allos ti akrivos thes gia na se voithisei. an ennoeis pos na kaneis back up ta dvd sou gia na erthei o filos sou k na ta grapsei me eksoteriko burner, tote xrisimopoiise eite to dvd shrink an ta dvd sou einai megalitera apo 4,5gb eite to dvd decrypter an theleis na kratiseis back up apo kopies pou xorane idi se ena dvd5 diskaki.
dali13gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχεις DVD-R και δεν σου βγάζει στο NV επιλογή για DVD ε; Ορίστε: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80383
Voorhees Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 kallair εσύ με μπέρδεψες τώρα. Είπα πως έχω κάποια .avi files και θέλω να τα γράψω σε DVD αλλά το Nero Vision Express δεν μου δίνει το δικαίωμα αφού δεν έχω DVD-RW. Thats All!!! dali13gr με αυτό μπορώ να κάνω και μενού για να βάλω και τους τίτλους των ταινιών;
Voorhees Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 dali αυτό το πρόγραμμα δεν κανει, θέλει όλα τα video να έχουν τα ίδια fps και γενικός τα πάντα να είναι ίδια. Έτσι μου γράφει.
giankyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 file Voorhees paizei ap' tous 65 pou diabasane to topic sou mexri stigmhs, o monos pou katalabe ti eipes na einai o dali13gr!
Voorhees Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Πώς να το πώ ρε παιδιά; Μήπως να το ζωγραφίσω κιόλας; Είπα πως έχω κάποια .avi files και θέλω να τα γράψω σε DVD αλλά το Nero Vision Express δεν μου δίνει το δικαίωμα αφού δεν έχω DVD-RW. Thats All!!! Δεν είναι δυνατό να το πώ κάπως αλλιώς γιατί δεν λέγεται!!!
zavlakas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δεν το ζωγραφιζεις καλυτερα, γιατι η περιγραφικοτητα δεν ειναι το δυνατο σου σημειο...
parsifal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Πάμε μία μπας και βοηθήσουμε τον φίλο: ...έχω κάποια .avi files και θέλω να τα γράψω σε DVD... Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι ένα DVDRW drive. ...το Nero Vision Express δεν μου δίνει το δικαίωμα αφού δεν έχω DVD-RW.... Ατύχησες λοιπόν, δεν γίνεται. Μπορείς ίσως να τα γράψεις μέσω του Image Recorder του Nero, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρεις ένα αρχείο image με κατάληξη .nrg. Αν αυτό το μεταφέρεις με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε κάποιο φιλαράκι σου που διαθέτει DVDRW drive, θα μπορέσεις μέσω της επιλογής <Burn Image> του Nero Burning ROM να γράψεις το DVD που θέλεις...
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 lol..afou den exei dvd recorder re paidia..pos na to grapsei? ayto lei to paidi..ti de katalavenete? na valoume oloi refene na parei ena ?
Vangosmech Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 χαχαχαααααα....Θεός ο άνεμος............
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ektos an thelei na grapsei me markadoro pano sto diskaki...? opote mia eine i lysi
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ayto eine ftinotero..mporoume na tou to stiloume ...alla tha xreothei to courier ..
Voorhees Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 έχω κάποια .avi files και θέλω να τα γράψω σε DVD αλλά το Nero Vision Express δεν μου δίνει το δικαίωμα αφού δεν έχω DVD-RW Δεν πάτε να κάνετε κανα τεστ IQ λέω εγώ; Λέγοντας να τα γράψω σε DVD δεν λέω να γράψω με μαρκαδόρο βέβαια πάνω στο DVD. Πιστεύω πως αυτό εύκολα το καταλαβαίνεται με λίγη προσπάθεια. Δεν έχω DVD τώρα για τώρα όπως είπα τέρμα πάνω, κι αυτό ΑΝ τα διαβάζατε θα το βλέπατε. Επίσης αναφέρω το Nero Vision Express και αν δεν είχα ταλέντο στο γράψιμο θα το βγάζατε από το συμφραζόμενα αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Τέλος σας ευχαριστώ για το δούλεμα και την ξεφτίλα που μου δείξατε λέγοντας πως παρέπεμψα ένα άλλο άτομο μέσω DC++ εδώ και μου έδωσε λύση. Πρέπει να είναι υπεράνθρωπος(αφού λέτε πως δεν το καταλαβαίνετε) όπως ο dali13gr και ο anemos(αν και δεν άντεξες κι εσύ πέταξες κάτι μαμακίες περί μαρκαδόρου). Και πάλι σας ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.