Apostolishatz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά υπάρχει τρόπος να "σπάσω" τον κωδικό εισόδου στο messenger??Εννοείται ότι το username το έχω.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Apostolishatz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο παραβιάζω νόμους που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία.Έχω διαβάσει καλά τους κανόνες και δεν θεωρώ ότι τους παραβιάζω!
silverthan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Υποθέτω πως ΔΕΝ είναι δικός σου ο λογαριασμός... ε?
Godfath3r Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 E,ναι...Αλλιώς θα ζητούσε ανάκτηση κωδικού!!!
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 γινεται σιγουρα ρε παιδια.. καπου το ειχα διαβασει.. οσο για τους κανονες του forum.. ΕΛΕΟΣ!
Apostolishatz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά,μια βοήθεια ζήτησα,όποιος μπορεί ευπρόσδεκτος,μην το κάνουμε ανατολικό ζήτημα,μια εξυπηρέτηση θα κάνω,δε θα κλέψω τα μυστικά του κράτους!!!!έχω διαβάσει ότι γίνεται,όποιος έχει καμία ιδέα ας την πει....
Fan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αυτό θα ήταν καλή φάση να γινόταν!!! Θα μπαίναμε στο λογαριασμό της κοπέλας μας και θα βλέπαμε εάν μιλάει και με άλλους!!!
Godfath3r Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Το έχει κάνει ένας γνωστός μου...Με ολέθριες συνέπειες...(Κλασσικά η κοπέλα είχε βάλει ημερομηνία γέννησης)
Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 υπαρχει μια τεχνικη που λεγεται social enginering και μπορεις με λιγο δουλεια και τυχη να βρεις τους κωδικους των αλλων..
giankyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Το έχει κάνει ένας γνωστός μου...Με ολέθριες συνέπειες...(Κλασσικά η κοπέλα είχε βάλει ημερομηνία γέννησης) o filos mas edw an katalaba kala 8elei na ma8ei to password gia enan logariasmo me enan hack/crack tropo. autos o gnwstos sou mphke kanonika sthn yphresia i forgot my password paristanontas thn gkomena tou, tpt paranomo edw kai sto katw katw kala na pa8ei h allh pou ebale thn hmeromhnia gennhshs
Apostolishatz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 υπαρχει μια τεχνικη που λεγεται social enginering και μπορεις με λιγο δουλεια και τυχη να βρεις τους κωδικους των αλλων.. Πώς ακριβώς γίνεται;;Στείλε p.m αν μπορείς.
Xdanger Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 an o logariasmos ine apouikevmenos sto pc su boris na xrisimopiisis kapio programa tipu msn password recovery, psakse google 8a vris bolika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.