Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για msn messenger

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο παραβιάζω νόμους που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία.Έχω διαβάσει καλά τους κανόνες και δεν θεωρώ ότι τους παραβιάζω!

Δημοσ.

γινεται σιγουρα ρε παιδια.. καπου το ειχα διαβασει.. οσο για τους κανονες του forum..

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά,μια βοήθεια ζήτησα,όποιος μπορεί ευπρόσδεκτος,μην το κάνουμε ανατολικό ζήτημα,μια εξυπηρέτηση θα κάνω,δε θα κλέψω τα μυστικά του κράτους!!!!έχω διαβάσει ότι γίνεται,όποιος έχει καμία ιδέα ας την πει....

Δημοσ.

Αυτό θα ήταν καλή φάση να γινόταν!!! Θα μπαίναμε στο λογαριασμό της κοπέλας μας και θα βλέπαμε εάν μιλάει και με άλλους!!!

Δημοσ.

υπαρχει μια τεχνικη που λεγεται social enginering και μπορεις με λιγο δουλεια και τυχη να βρεις τους κωδικους των αλλων..

Δημοσ.
Το έχει κάνει ένας γνωστός μου...Με ολέθριες συνέπειες...(Κλασσικά η κοπέλα είχε βάλει ημερομηνία γέννησης)

o filos mas edw an katalaba kala 8elei na ma8ei to password gia enan logariasmo me enan hack/crack tropo. autos o gnwstos sou mphke kanonika sthn yphresia i forgot my password paristanontas thn gkomena tou, tpt paranomo edw kai sto katw katw kala na pa8ei h allh pou ebale thn hmeromhnia gennhshs :P

Δημοσ.
υπαρχει μια τεχνικη που λεγεται social enginering και μπορεις με λιγο δουλεια και τυχη να βρεις τους κωδικους των αλλων..

Πώς ακριβώς γίνεται;;Στείλε p.m αν μπορείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...