Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη Windows key

xalva

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω σε Wιn2000 να αλλαξω το Win Key?

To KeyViewer δεν μου δουλευει.

O κωδικος ειναι γνησιος και οχι Clopy.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το κλειδι σου μπορει να ειναι γνησιο,δεν νομιζω ομως να το καταφερεις να τ'αλλαξεις ..μονο με επανεγκατασταση των win..εκ πειρας μιλαω σε win xp..

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάνεις activation μπορείς να το αλλάξεις. Απλά πάτα να κάνεις activation μέσω τηλεφώνου και μετά έχει change product key.

Αν όμως είναι ήδη activated τότε δεν γίνεται να το αλλάξεις.

Δημοσ.

H Microsoft δεν δεχεται αυτην την διαδικασια...σου λεει ξαναπερασε τα με το σωστο κλειδι...προ καιρου ειχα προσπαθησει σε πισι φιλου,ειχαμε παρει τηλ,με την παραπανω απαντηση..

Edit: με xp sp2 δεν γινεται!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις γνήσιο Windows Key σημαίνει ότι έχεις αγοράσει τα Windows 2000 (ή κάνω λάθος;) αλλά προφανώς δεν επιθυμείς να κάνεις format.

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι στην Microsoft; Από τη στιγμή που έχεις αγοράσει τα Windows 2000 είσαι νόμιμος πελάτης. Πες τους ότι κατά λάθος ένας τεχνικός που σου έκανε την εγκατάσταση δεν πέρασε το δικό σου key αλλά κάποιο άλλο και μόλις τώρα το διαπίστωσες...

Δημοσ.

Και τα δικά μου τα δίλιτρα με το rollup γνήσια είναι....

Vasdarovnia...:mrgreen:

Ρε μεγάλε,πολύ έξυπνος είσαι....πρώτα έκανες install με πειρατικό κωδικό και μετά αγόρασες γνήσια?

:twisted: ?

H μήπως σου έδωσε κανένας φίλος σου γνήσιο κωδικό? Και στη τελική τι τον θές αφού γίνεται update με οπιοδήποτε κωδικό!!! ;-)

Εκτός κι αν θέλεις να κάνεις καμιά ζημιά με local access!

Ημαρτον Κύριε...είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι...

Δημοσ.
Και τα δικά μου τα δίλιτρα με το rollup γνήσια είναι....

Vasdarovnia...:mrgreen:

Ρε μεγάλε' date='πολύ έξυπνος είσαι....πρώτα έκανες install με πειρατικό κωδικό και μετά αγόρασες γνήσια?

:twisted: ?

H μήπως σου έδωσε κανένας φίλος σου γνήσιο κωδικό? Και στη τελική τι τον θές αφού γίνεται update με οπιοδήποτε κωδικό!!! ;-)

Εκτός κι αν θέλεις να κάνεις καμιά ζημιά με local access!

Ημαρτον Κύριε...είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι...[/quote']

τα σπασμενα μπηκαν στον η/υ πριν 2 χρονια αλλα τωρα η εταιρεια αποφασισε να νομιμοποιηθει οσο μπορει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...