Προς το περιεχόμενο

Fujitsu - Siemens Amilo M3438G 2 --> ?1.824,15 με ΦΠΑ

evi79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγόρασα για την κοπέλα μου πριν 1 μήνα περίπου από το πλαίσιο το εξής notebook: Toshiba Satellite M60-159 στα 1850 euro (Μαζί με τσάντα). Είμαι υπερευχαριστημένος (εγώ βασικά, γιατί η κοπέλα μου νομίζει ότι πήρε λαπτοπ αλλά πλανάται !!). Νομίζω είναι αρκετά κοντά σε επιδόσεις με αυτό που έχεις θέσει στο πρώτο σου ποστ και σημειωτέον είναι Toshiba, τους οποίους θεωρώ κορυφαίους ποιοτικά αν και βλέπω ότι πολλοί εδώ μέσα ασχολούνται με Fujitsu και απορώ. Βέβαια η τιμή δεν είναι ακριβώς αυτή που παραθέτω αλλά αν το ψάξετε λίγο πιο δίπλα (στην ελληνική Silicon Valley εννοώ...) θα βρείτε παραπλήσια τιμή ίσως και την ίδια.

Συνοψίζοντας για το συγκεκριμένο μοντέλο: Πάρα πολύ καλή οθόνη, άψογος ήχος και γενικά ένα αξιόλογο μοντέλο. Για περισσότερες πληροφορίες Google it! Άντε σου δίνω μια μικρή βοήθεια...

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους στο φόρουμ έχω Fujitsu - Siemens Amilo M3438G 2 είμαι πολύ ευχαριστημένος και όσο για τις θερμοκρασίες που λένε δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά είναι πολύ γρήγορος και αξιόπιστος με πολύ καλή ευκρίνεια η οθόνη του 17" ασχολούμαι πολύ με την εικόνα και την φωτογραφία επεξεργάζομαι αρκετά βαριά προγράμματα και δεν έχει κολισει πουθενά .Δεν ξέρω το σέρβις τους τι λέει.

Είχα κάποιο πρόβλημα με το λειτουργικό φορούσε HOME και ήθελα PROFESIONAL επικηνονισα με το σέρβις και την εταιρεία και μου είπανε ότι φοράει μόνο XP HOME είναι τρελό αυτό τούς είπα.

Eγώ το έλυσα το πρόβλημα αυτό και δουλεύει μια χαρά με PROFESIONAL καλιμερα σε ολυς

Δημοσ.
Αγόρασα για την κοπέλα μου πριν 1 μήνα περίπου από το πλαίσιο το εξής notebook: Toshiba Satellite M60-159 στα 1850 euro (Μαζί με τσάντα). Είμαι υπερευχαριστημένος (εγώ βασικά' date=' γιατί η κοπέλα μου νομίζει ότι πήρε λαπτοπ αλλά πλανάται !!). Νομίζω είναι αρκετά κοντά σε επιδόσεις με αυτό που έχεις θέσει στο πρώτο σου ποστ και σημειωτέον είναι Toshiba, τους οποίους θεωρώ κορυφαίους ποιοτικά αν και βλέπω ότι πολλοί εδώ μέσα ασχολούνται με Fujitsu και απορώ. Βέβαια η τιμή δεν είναι ακριβώς αυτή που παραθέτω αλλά αν το ψάξετε λίγο πιο δίπλα (στην ελληνική Silicon Valley εννοώ...) θα βρείτε παραπλήσια τιμή ίσως και την ίδια.

Συνοψίζοντας για το συγκεκριμένο μοντέλο: Πάρα πολύ καλή οθόνη, άψογος ήχος και γενικά ένα αξιόλογο μοντέλο. Για περισσότερες πληροφορίες Google it! Άντε σου δίνω μια μικρή βοήθεια...

Καλημέρα, τα TOSHIBA θεωρούσα και εγώ ότι είναι από τα πιο αξιόπιστα και ισχυρά μηχανίματα, αλλά από όταν άνοιξα τον επιτραπέζιο Η/Υ, που έχω και είνια TOSHIBA και είδα ότι όλα μέσα από το πιο μικρό chip εως και το CD ROM είναι CHINA TOWN - TAYWAN "ΣΠΑΣΤΙΚΑ" τελειώς ..... ε, όχι να ακριβοπληρώνουμε ένα μηχάνιμα και να είναι όλο κινέζικο, ταϋβανέζικο κλπ ..... παρόλα αυτά είναι καλή η πρότασή σου καθώς η TOSHIBA έχει καλές εγγυήσεις .... σε ευχαριστώ ....

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους στο φόρουμ έχω Fujitsu - Siemens Amilo M3438G 2 είμαι πολύ ευχαριστημένος και όσο για τις θερμοκρασίες που λένε δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά είναι πολύ γρήγορος και αξιόπιστος με πολύ καλή ευκρίνεια η οθόνη του 17" ασχολούμαι πολύ με την εικόνα και την φωτογραφία επεξεργάζομαι αρκετά βαριά προγράμματα και δεν έχει κολισει πουθενά .Δεν ξέρω το σέρβις τους τι λέει.

Είχα κάποιο πρόβλημα με το λειτουργικό φορούσε HOME και ήθελα PROFESIONAL επικηνονισα με το σέρβις και την εταιρεία και μου είπανε ότι φοράει μόνο XP HOME είναι τρελό αυτό τούς είπα.

Eγώ το έλυσα το πρόβλημα αυτό και δουλεύει μια χαρά με PROFESIONAL καλιμερα σε ολυς

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ... όσο για τα ΧΡ κουφό τελείως, μήπως στο σερβις δεν είναι αρκετά ενημερωμένοι? :)

Συμβαίνει και αυτό..... γιατί εγώ με την αγορά θέλω και τα ΧΡ Ρro....

Δημοσ.

Αν και έχω καταλήξει σχεδόν ότι θα πάρω το 3438G2, αφού ένα

SONY VAIO με τα ίδια χαρακτηριστικά ξεπερνάει τα 2,500? για δείτε και αυτό εδώ (αν και δεν τα πολυ εμπιστεύμαι ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις με σιγουριά.....)

TURBO-X 17 WRS Entertainment

Δημοσ.

Μήν πάρεις το 3438, τουλάχιστον όχι ακόμα. Δές το ανάλογο thread και ακολούθησε τα links όπως και το thread για την αναβάθμηση του bios της κάρτας γραφικών. Και εγώ με την υποτροφία μου το πήρα και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, αλλά τώρα δεν θα το έπαιρναμε τίποτα! Θα πήγαινα για dell. Περίμενε μέχρι το τέλος του μήνα.

Δημοσ.

evi79 Τι να πω δεν παίζονται με τίποτα στο servis μέσα. Oταν με το καλό αποκτήσεις το κόσμημα στα χεριά σου να σου πω πώς θα περάσεις τα PRO ειναι πολύ εύκολο αλλά εγώ παιδεύτηκα αρκετές ώρες για να βρω τον τρόπο .Αφού μίλησα με το servis και δεν μου έλυσαν το πρόβλημα στο αν περνάει άλω λειτουργικό εκτός τα home που φοράει μου απάντησαν ΟΧΙ και μόνο αυτά μπορεί να ξαναφορέσει.

Απέτισα να μιλησω με τον μεγάλο στην Fujitsu - Siemens και αυτός άσχετος τον ασχέτων να του δοσω χρόνο να μου απαντήσει μάγια θα κάνει?

Χαιρετώ το forum

Δημοσ.

γειά σας παιδιά!!!!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τα posts σας, για τις συμβουλές και τις εμπειρίες σχετικά με το θέμα!

Απευθυνόμενη στο φίλο m3ltd0wn, εφόσον μου λες να περιμένω κάτι θα ξέρεις οπότε θα σε ακούσω .... όμως για ένα DELL, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, το τελικό ποσό κυμαίνεται γύρω στα 2600?. Πόσο άλλο να πέσει !!!

Οσο για το φίλο DASBOOT αν πάρω το συγκεκριμένο σίγουρα θα σε συμβουλευτώ!!!! Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να πέσουν οι τιμές, αλλά από ότι βλέπω τις ανεβάζουν για τις ξαναρίξουν στις τιμές του προηγούμενου μήνα!!!!

και πάλι σας ευχαριστώ πολύ..... :)

Δημοσ.

O φίλος m3ltd0wnος μπορεί να μου πει τι γίνεται με αυτό το

bios της κάρτας γραφικών δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν ξέρω .Και αν ξέρει καμιά διεύθυνση για την αναβάθμιση

υποχρεωμένος και ευχαριστώ

Δημοσ.

Αρχικά να πώ, πως έχω windows xp sp2 και windows xp MCE (Media Center) ειδικά φταγμένα για να περνάνε στον συγκεκριμένο φορητό (έχουν μέσα τα raid-sata drivers για την εγκατάσταση). Όποιος τα θέλει μπορώ ευχαρίστως να του τα δώσω. --Βάλε MCE, μετράνε πολύ αν πάρεις και το tvtuner που θα βγεί!!! Λοιπόν, το bios που φοράει ο συγκεκριμένος φορητός με την κάρτα γραφικών είναι λίγο προβληματικό και πρέπει να αναβαθμηστεί για να αποδείξει το μηχάνημα τις δυνατότητες του. Η αναβάθμηση γίνεται από αυτό το αρχείο.

http://home.eplus-online.de/gaetcke/files/nvwinflash.zip

Με προσοχή και σύνεση πάντα, όταν κάνουμε αναβάθμηση σε bios firmwares κλπ. δηλ. Το ρεύμα στην πρίζα δεν τρέχει τίποτα άλλο κλπ κλπ γνωστά πράγματα. Όπως πολύ σωστά έχει συμβουλέψει και ο φίλος soccerkid οι επιδώσεις θα αλλάξουν δραματικά...!!!

Επίσης αυτό το site είναι η πηγή για όλα όσων αφορά το συγκεκριμένο φορητό να το επισκέπτεστε καθημερινά όσοι τον έχετε... εγώ το κάνω εδώ και 4 μήνες και με έχει σώσει!

http://home.eplus-online.de/gaetcke/notebook.htm

Δημοσ.
φίλε evi79 αν έχεις ενδοιασμούς μπορώ να στον φέρω αν είμαστε κοντά να τον δεις και πίνουμε και καφέ

ok, σε ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσ.

Φίλε m3ltd0wn σε ευχάριστω για τα φωτά σου είμαι πολύ υποχρεωμένος το αρχείο το κατέβασα το αποσυμπίεσα το τρέχω έτσι όπως είναι?

Επίσης με ενδιαφέρουν τα windows xp sp2 και windows xp MCE αν είναι PRO.

Πολύ καλή η σελίδα που μου έστειλες

επίσης θέλω να ροτησω γιατί όταν ανοίγει το laptop και έρχεται στην επιφάνεια εργασίας αργεί να ανοίξει τα εικονίδια κάτι τρέχει από πίσω αλλά δεν μπορώ να το βρω

μου πετάει πρώτα το via raid tool όταν ανοίγει το κάνει σε εσένα?

Το tvtuner είναι για το laptop το συγκεκριμένο? Γιατί ήθελα να πάρω ένα εξωτερικό tvtuner

ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σάς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...