evi79 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ksexasa na grapsw prin gia dell...an dineis gurw sta 1800 - 2000 tha vreis sigoura kapoio mixanima tis dell ... Το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν στη DELL, γιατί ξέρω... αλλά ένα με τα χαρακτηριστικά του 3438 (G2) με 15,4" οθόνη γύρω στα 2600!!!!! Στην Dell δεν έχουν 17"άρες οθόνες στα φορητά, αλλά είναι πάρα πολλά λεφτά.....
evi79 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Θα σε παραπέμψω στο review του M3438G Vision[/url'] Καλά αυτό είναι ΔΥΝΑΜΗ!!!! το θέλω πολύ αυτό το μηχάνιμα αλλά δεν έχω τόσα..... πάρα πολλά .... μια υποτροφία πήρα στο ΑΕΙ που είμαι και γιαυτό κάνω τέτοια κίνηση. .... αλλά μέχρι 1800 ότι μπορώ να βρω.... πάντως στο review, που έχει γράψει τα έχεις αναλύσει όλα..... πάρα πολύ καλό.....
galidix Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ρίξε μια ματιά και στο amilo m 1437 το οποίο έχει παρόμια χαρακτηριστικά με το 3438 . Οι βασικές διαφορές είναι η 15.4 οθόνη η κάρτα γραφικών Χ700 128 ΜΒ και ότι έχει ενα σκληρο δίσκο. Πάντως βγαίνει σε πολύ καλή τιμή και εγώ το σκέφτομαι. Το έχω βρεί εδώ : http://www.openmind.gr
evi79 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ρίξε μια ματιά και στο amilo m 1437 ... Πράγματι πολύ χαμηλή τιμή, αλλά με προβληματίζει η κάρτα γραφικών .... αν πάρω κάποιο με 256 θα είμαι πιο σίγουρη .... και επίσης είναι δύσκολο να κάνεις αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών .... σωστά????
galidix Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Πράγματι πολύ χαμηλή τιμή, αλλά με προβληματίζει η κάρτα γραφικών .... αν πάρω κάποιο με 256 θα είμαι πιο σίγουρη .... και επίσης είναι δύσκολο να κάνεις αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών .... σωστά???? δεν είναι δύσκολο είναι αδύνατο...
AlienHack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 δεν ειναι αδυνατον. Τα περισσοτερα καινουρια λαπτοπ με τις x700 , x800 , 6600 και 6800 (και 7800) καρτες γραφικων, χρησημοποιουν την τεχνολογια MXM ( I & II ) , δηλαδη οι καρτες δεν ειναι ποια κολημενες πανω στις μητρικες, αλλα κουμπονουν πανω σε 2 βυσματακια (socket) πανω στην μητρικη. Οι χ700 και 6600 ειναι MXM Ι , ενω οι χ800 , 6800 κ 7800 ειναι MXM II (εχουν διαφορετικο κουμπομα μεγεθος και ρευμα - θερμικα χαρακτηριστικα.. ) Στο δικο μου TYRBO-X WRS εβγαλα την καρτα κιριλε (χ800 ΧΤ), της αλλαξα θερμοαγωγιμη παστα, και την ξαναεβαλα στο σοκετ χωρισ κανενα προβλημα. Κ οποτε θελω την βγαζω και βαζω πανω μια 7800 Για τα Fujitsu Siemens δεν ξερω αν χρισημοποιουν την τεχνολογια αυτη, επειδη σκεφτομουν να παρω το 3438 τους πηρα τηλεφωνο εδω στην αντιπροσοπια και εστειλα και μειλ στην γερμανια αλλα εδω δεν ηξεραν και οι γερμανοι δεν μου απαντησαν. Παντος αν και δυνατο μηχανημα το 3438 δεν το προτεινω προσοπικα γιατι πρωτων η διαρυθμηση των συστηματων του ειναι τετοια που ζεστενεται παρα πολυ και μερικες φορες αυτο (στα διαφορα φορουμ πολοι εχουν τετοια προβληματα) οδιγει σε κοληματα και lag. Επισης δεν το προτεινω γιατι χρησημοποιε την Geforce 6800 με DDR1 η οποια ειστερει σε επιδωσεις και απο την X800 και απο την βερσιον της 6800 με DDR2.
AlienHack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δειτε τις εικονες που επισυναψα.. μιλαμε για διαφορες απο 30 μεχρι 100% !! Επισης αν θελεις κορυφαιο μηχανημα σε γραφικα οπως ειπες βρες καποιο με την Χ800 ΧΤ , απλος θα σου πω οτι στο 3Dmark 03 βγαζω 13.000 και στο 05 6.000.. με τετοιες επιδωσεις το μηχανημα θα ειναι ανταγωνισημο στα παιχνιδια για τουλαχιστον 3 χρονια και απο κει και περα του πετα μια 7800 ΜΧΜ ΙΙ και το παρατεινω...
Aias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 για τιμες δες στο http://www.skroutz.gr .Ισως το βρεις πιο χαμηλα.
DASBOOT Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 geia xara ego exo amilo 3438g2 kanena provlima paei mia xara kai den zestenetai ka8oloy eimai poli eyxaristimenos 8a i8ela na rotiso pos na alaxo litoyrgiko giati den vlepei diskoys sto format poy toy kano eyxaristo poli gia tin voi8eia sas
pancups Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Προς Evi79 Να έχεις υπ'οψιν Μιλάμε για ΦΟ-ΡΗ-ΤΟ.Αν μου ζυγίζει 4 κιλά, η αυτονομία του είναι για καμια ώρα, αν η εγγύηση της εταιρείας είναι για πέταμα,τι να κοιτάξω στο ΛΑΠΤΟΠ: Οτι τρέχει παιγνίδια στυλ DOOM με άνεση..Όχι δεν το δέχομαι.Θέλω επαγγελματικό εργαλείο,να τη βγάλει καθαρή 4-5 χρονάκια, να το πουλήσω κιόλας,να μη φοβάμαι μήπως ζεσταθεί όταν κοιμηθούμε αγκαλίτσα, να το βάλω στο αεροπλάνο και να βλέπω ταινιούλες χωρίς να έχω θέση Α, να μου πέσει χάμου και να μη πάθει το παραμικρό,να έχει οθόνη που να δείχνει καθαρά κ όχι ΤΕΡΑΣΤΙΑ-η οθόνη του Siemens δείχνει θολά κατα την ταπεινή γνώμη..Αυτά θα κοιτούσα σε ένα ΦΟΡΗΤΟ εργαλείο. Τα λέμε
likoyrgos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 geia xara ego exo amilo 3438g2 kanena provlima paei mia xara kai den zestenetai ka8oloy eimai poli eyxaristimenos 8a i8ela na rotiso pos na alaxo litoyrgiko giati den vlepei diskoys sto format poy toy kano eyxaristo poli gia tin voi8eia sas Δηλ τι Λ.Σ θέλεις να βάλεις;
evi79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 geia xara ego exo amilo 3438g2 kanena provlima .... Καλημέρα, με 17"άρα οθόνη λογικά, πως είναι? Ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο φίλος pancups??? ("... ΤΕΡΑΣΤΙΑ-η οθόνη του Siemens δείχνει θολά κατα την ταπεινή γνώμη ..." )
evi79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Προς Evi79Να έχεις υπ'οψιν... Πολύ σωστά!!!! Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη!!! Όταν γράφεις ότι "... ΤΕΡΑΣΤΙΑ-η οθόνη του Siemens δείχνει θολά κατα την ταπεινή γνώμη ..." τι εννοείς ότι η 15,4" έχει καλύτερη απόδοση και είναι πιο ξεκούραστη από την 17"άρα, είναι σημαντικό αυτό που ρωτάω, γιατί με αυτό το κριτήριο (ξεκούραση στα μάτια) επιλέγω την 17!!! Χρησιμοποιώ τον Η/Υ καθημερινά από 1ώρα εως και ...... όσο τραβήξει .....
evi79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 προς: [AlienHack] Μάααααλιστα....... Όσο για αντιπροσωπεία και εγώ που έιχα πάρει στο τμήμα πωλήσεων, δεν γνώριζαν καν τα μοντέλα σε φορητό !!!!!!
pancups Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δεν μ'άρεσε ρε παιδί μου, πως να το πώ τώρα, γούστα είναι αυτά.Προτιμώ κάτι βολικό και πρακτικό.Η 17άρα δεν τα χει αυτά τα χαρακτηριστικά,ενώ ασφαλώς κερδίζεις σε γραφικά. Εμένα δεν μ'ενδιέφεραν τα παιχνίδια οπότε έχω 15αρα οθόνη -λαπτοπ πήρα πρόσφατα - και κάνω την δουλειά μου μια χαρά.Σκέψου ότι όσο πιο μεγάλη οθόνη έχεις, τόσο το βλέμμα πέφτει σε περισσότερα πράγματα.That's my point of view.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.