Προς το περιεχόμενο

Fujitsu - Siemens Amilo M3438G 2 --> ?1.824,15 με ΦΠΑ

evi79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 408x289x38.1mm

Θύρες επικοινωνίας 4xUSB 2.0, Modem, Lan

Επεξεργαστής (CPU) Intel Centrino-760 2.0 GHz

Οπτικές συσκευές DVD-RW

Κάρτα ήχου Azalia codec (7.1 SPDIF), 2 built-in speakers, built-in microphone, microphone in combined with stereo in, headphone combined with SPDIF support

Κάρτα Γραφικών GeForce Go 6800 256MB

Οθόνη 17" TFT WXGA

Μέγιστη μνήμη 1024MB

Χωρητικότητα σκληρού δίσκου (GB) 160

Βάρος (kg) 4.1

Κάρτα δικτύου Wireless LAN 802.11g

Εγγύηση κατασκευαστή Εγγύηση 2 Ετών

€1.824,15 με ΦΠΑ

-----------------------------

Πως σας φαίνεται?

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που μπορώ να τον ¨χτυπήσω¨ πιο φθηνά???

Γενικότερα θεωρείται ότι σαν μοντέλο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι δυνατό???

Το θέλω για "βαριά" προγράμματα που απαιτούν πολύ μνήμη και ισχυρό επεξεργαστή (oracle, photoshop, autocad, delphi και άλλα σχεδιαστικά και προγραμματιστικά ....)

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση πιο οικονομική με τα ίδια χαρακτηριστικά?????

Ευχαριστώ

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχεις αποφασίσει οτι θέλεις οπωσδήποτε έναν ανάλογο επεξεργαστή Centrino, είναι πολύ καλό μηχάνημα, από άποψη ισχύος βέβαια...

Σαν εταιρεία, δεν θα σου πρότεινα την Siemens, γιατί κατά καιρούς, έχουν ακουστεί πολλά για την συγκεκριμένη όπως και για την acer...

Η microsoft ανακοίνωσε επίσης, ότι μέσα στο έτος 2006, όλες οι νέες εφαρμογές της θα "τρέχουν" σε 64 bit... Μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένεις λίγο αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Διαφορετικά, υπάρχουν και οι επεξεργαστές της AMD και συγκεκριμένα ο Turion 64 που μπορεί να σε καλύψει απόλυτα...

Δημοσ.
Αν έχεις αποφασίσει οτι θέλεις οπωσδήποτε έναν ανάλογο επεξεργαστή Centrino' date=' είναι πολύ καλό μηχάνημα, από άποψη ισχύος βέβαια...

Σαν εταιρεία, δεν θα σου πρότεινα την Siemens, γιατί κατά καιρούς, έχουν ακουστεί πολλά για την συγκεκριμένη όπως και για την acer...

Η microsoft ανακοίνωσε επίσης, ότι μέσα στο έτος 2006, όλες οι νέες εφαρμογές της θα "τρέχουν" σε 64 bit... Μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένεις λίγο αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Διαφορετικά, υπάρχουν και οι επεξεργαστές της AMD και συγκεκριμένα ο Turion 64 που μπορεί να σε καλύψει απόλυτα...[/quote']

Εννοείται ότι θα περιμένω άλλο λίγο εφόσον μου λες κάτι τέτοιο.....

Έχεις να μου προτίνει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο???

Άλλοι λένε για τα FUJITSU SIEMENS ότι αυτήν την εποχή χαρακτηρίζονται ως τα καλύτερα, αλλά είμαι λίγο άπιστος θωμάς και γιατό το ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό.

Αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω το 8388 της ΗΡ, αλλά μου είπαν ότι καλύτερα με centrino..... επίσης λέει ότι ένας centino 2GB αντιστοιχεί σε έναν 3,8 περίπου Pentium, για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω.....

ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

θα σου προτεινα να μην παρεις την εκδοση με τους 2χ80 gb σε εκδοση raid διοτι το μηχανημα εμφανιζει προβληματα υπερθερμανσης απ`οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ.

Δημοσ.

exw to GL 1 tis idia s seiras (Fujitsu siemens Amilo 3438 ) , i diafora me ton GL2 pou se endiaferei einai i Ram (512) kai i CPU (740- 1.73)..an kai ton pira prosfata eimai arketa ikanopoiimenos apo tis epidoseis tou...genikotera ta teleutaia montela tis Fujitsu-Siemens exoun para polu kali poiotita kataskeuis kai kales epidoseis...an kai einai alitheia pws paliotera parousiazan kapoia provlima...arketoi filoi m exoun laptop tis idias etairias kai oloi einai apoluta ikanopoiimenoi..(itan kai enas apo tous logous pou to protimisa).oso gia to thema tis uperthermansis den exw paratirisei tpt tetoio ...akoma kai me varia paixnidia...isws to gegonos pws i karta grafikwn vrisketai katw apo to touchpad...(kai logiko einai na zestainetai i karta)...fainetai pws uperthermainetai...to mono "psiloprovlima" pou m emfanizei san mixanima einai i leitourgia tou touchpad( an kai de to xrisimopoiw suxna) ..merikes fores o pointer einai allou gia allou...alla me pontiki den exeis kanena provlima...

Δημοσ.
exw to GL 1 tis idia s seiras (Fujitsu siemens Amilo 3438 ) , i diafora me ton GL2 pou se endiaferei einai i Ram (512) kai i CPU (740- 1.73)..an kai ton pira prosfata eimai arketa ikanopoiimenos apo tis epidoseis tou...genikotera ta teleutaia montela tis Fujitsu-Siemens exoun para polu kali poiotita kataskeuis kai kales epidoseis...an kai einai alitheia pws paliotera parousiazan kapoia provlima...arketoi filoi m exoun laptop tis idias etairias kai oloi einai apoluta ikanopoiimenoi..(itan kai enas apo tous logous pou to protimisa).oso gia to thema tis uperthermansis den exw paratirisei tpt tetoio ...akoma kai me varia paixnidia...isws to gegonos pws i karta grafikwn vrisketai katw apo to touchpad...(kai logiko einai na zestainetai i karta)...fainetai pws uperthermainetai...to mono "psiloprovlima" pou m emfanizei san mixanima einai i leitourgia tou touchpad( an kai de to xrisimopoiw suxna) ..merikes fores o pointer einai allou gia allou...alla me pontiki den exeis kanena provlima...

σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες αρκετά!!!

Δημοσ.
θα σου προτεινα να μην παρεις την εκδοση με τους 2χ80 gb σε εκδοση raid διοτι το μηχανημα εμφανιζει προβληματα υπερθερμανσης απ`οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ.

αυτή ακριβώς είναι η έκδοση ..... Μάλλον από ότι βλέπω θα το ψάξω και άλλο ... έλεγα και για ένα άλλο μοντέλο της ΗΡ 8388 που έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός από το σκληρό που είναι 100GB στα ίδια λεφτά έρχεται, μήπως να έπερνα κάτι τέτοιο???

Δημοσ.
Αν έχεις αποφασίσει οτι θέλεις οπωσδήποτε έναν ανάλογο επεξεργαστή Centrino' date=' είναι πολύ καλό μηχάνημα, από άποψη ισχύος βέβαια...

Η microsoft ανακοίνωσε επίσης, ότι μέσα στο έτος 2006, όλες οι νέες εφαρμογές της θα "τρέχουν" σε 64 bit... Μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένεις λίγο αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Διαφορετικά, υπάρχουν και οι επεξεργαστές της AMD και συγκεκριμένα ο Turion 64 που μπορεί να σε καλύψει απόλυτα...[/quote']

Βρήκα το 1667 της FSC, αλλά βγαίνει μόνον με 15,4" οθόνη, εγώ προτιμώ 17", αλλά από ότι βλέπω και τα λεφτά πέφτουν στα 1310? που είναι ένα από από τα υπέρ του, από ότι είδα στην αγορά το συγκεκριμένο το έχουν παραγγείλει πολλοί και το περιμένουν ..... ή με δουλεύουν οι καταστηματάρχες(:)).

Δεν ξέρω τι να κάνω έχω μπερδευτεί πάρα πολύ!

Δημοσ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!!

Ποιά άλλη εταιρία θεωρείται αξιόπιστη???

Μόνον για Fsc & Ibm, αλλά έλεγα και για ΗΡ, όμως μήπως τελικά να δω και για Acer ή Asus ???

Είναι πολλά τα λεφτά και όπως και να το κάνουμε θέλω να κάνω μια αγορά που να μην με απογοητεύσει!!!

Κάτι που να κρατήσει για μια 5ετία και από εκεί και πέρα με μια αναβάθμιση (λέω εγώ τώρα.....!!!!) να με βγάλει κανά δυο χρονάκια ακόμα.....

Καλά μέχρι τότε μπορεί να έχω πιάσει την καλή!!!! (Χαχαχαχα!!!!)

Δημοσ.

Acer tha sou elega na min to skefteis kan...an kai exoun polu kales times...kai ta mixanimata tis panw apo 1000 eurw exoun kala xaraktiristika...einai tragikes oi epidoseis tous...osous kserw pou exoun acer travane ta mallia tous...kat'arxin molis tous vgaleis apo tin priza kai tous xrisimopoiiseis san 100% laptop ...i apodosi peftei polu katw apo tis mises dunatotites tou sustimatos...an theleis psaxe mipws vreis kati apo toshiba...einai arketa aksiopista mixanimata..eidika panw apo 1300 eurw..alla de kserw kata poso tha vreis kati me 17ara othoni...tha sou elega kai gia sony vaio..alla afou theleis kali karta grafikwn ..duskola tha vreis kati..alla psaxe den exeis na xaseis tpt...an vreis kati tha einai sigoura kati kalo...:)

Δημοσ.
Acer tha sou elega na min to skefteis kan...an kai exoun polu kales times... :)

Και εγώ για Acer έχω ακούσει τα χειρότερα όσο για TOSHIBA, παρότι έχω επιτραπέζιο pentium III 800 με μια προσθήκη μνήμης (512) καλά πάει αλλά πλεον (από 99 τον έχω) δεν τραβάει με όλα αυτά τα προγράμματα πάνω....

Αυτό που θέλω να πω για TOSHIBA, επείδή έχω ανοίξει τον δικό μου και έχω δει τι έχει μέσα είναι όλα CHINE TOWN παρότι εγώ είχα την ψευδαίσθηση ότι όλα ήταν TOSHIBA!!!

Τέλος πάντων ..... άσε που ένα μοντέλο με τα χαρακτηριστικά αυτά ξεφεύγει από τα 1800 που διαθέτω πάει γύρω στα 2300 με 2500!!!!

Όσο για SONY θα το κοιτάξω ....

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!!!!

Δημοσ.
[...]

Πως σας φαίνεται?

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που μπορώ να τον ¨χτυπήσω¨ πιο φθηνά???

Γενικότερα θεωρείται ότι σαν μοντέλο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι δυνατό???

Το θέλω για "βαριά" προγράμματα που απαιτούν πολύ μνήμη και ισχυρό επεξεργαστή (oracle' date=' photoshop, autocad, delphi και άλλα σχεδιαστικά και προγραμματιστικά ....)

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση πιο οικονομική με τα ίδια χαρακτηριστικά?????

Ευχαριστώ[/quote']

Θα σε παραπέμψω στο review του M3438G Vision που αγόρασα πρόσφατα. Το notebook το αγόρασα για χρήση παραμετρικών προγραμμάτων (Pro Engineer, Solidworks κλπ), σχεδιαστικών κλπ. Μέχρι στιγμής έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Το αγόρασα με σκοπό να μπορώ να εργάζομαι ταχύτατα όπου κι αν βρεθώ (το Σεπτέμβρη μάλιστα, πρώτα ο Θεός, θα φύγω στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και σκοπεύω να του «βγάλω τα μάτια» εκεί έξω).

Δημοσ.

ksexasa na grapsw prin gia dell...an dineis gurw sta 1800 - 2000 tha vreis sigoura kapoio mixanima tis dell ...kai de suzitame kan gia poiotita epidoseis ktl ktl...einai dell..ola ta lefta..to mono provlima pou isws exeis einai oti den exoun antiproswpeia stin ellada(nomizw den eimai kai sigouros)..kai tha prepei na sto steiloun ap'exw...alla an (xtupa ksulo) exei kanena provlima...erxetai texnikos spiti s kai sto ftiaxnei...(se ena filo m kaike i mitriki ...giati to petage opou na'nai..alla itan stin egguisi kai irthe texnikos apo to belgio kai tou to eftiaxe!!!!)....auta apo mena...arketa se kourasa....

Δημοσ.
καλημέρα...

Το έχω δει το συγκεκριμένο απλά κάτι δεν μου πάει καλά στα χαρακτηριστικά του, και επίσης δεν αναφέρει ταχύτητα επεξεργαστή είναι ΑΜD αλλά τι ταχύτητα.....

Έχω καταλήξει στη Fujitsu - Siemens (νομίζω δηλαδή!!!), έψαξα μήπως βρω κάτι με επεξεργαστή AMD βρήκα το 1667 είναι πάρα πολύ φθηνό (γύρω στα 1300) αλλά το μόνο που έχει 15,4 οθόνη ....

αν θε δες το εδώ.... http://www.e-direct.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=48592

***Τα ακόλουθα θεωρώ ότι είναι από τα πιο δυνατά μηχανίματα:

----------------------------------

Fujitsu - Siemens Amilo M3438G V2

----------------------------------

€2.489,47 408x289x38.1mm4xUSB 2.0, Modem, LanIntel Centrino-760 2.13 GHzDVD/RWAzalia codec (7.1 SPDIF), 2 built-in speakers, built-in microphone, microphone in combined with stereo in, headphone combined with SPDIF supportGeForce Go 6800 256MB 17" TFT WXGA crystal view2x1024 MB200 GB4.1Wireless LAN 802.11g

-----------------------------------

Fujitsu - Siemens Amilo M3438G 2

-----------------------------------

€1.832,48 (TO ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ!!!!!!) 408x289x38.1mm4xUSB 2.0, Modem, Lan Intel Centrino-760 2.0 GHz DVD- RW A zalia codec (7.1 SPDIF), 2 built-in speakers, built-in microphone, microphone in combined with stereo in, headphone combined with SPDIF supportGeForce Go 6800 256MB 17" TFT WXGA1024MB 1604.1Wireless LAN 802.11g

---------------------------------

Fujitsu - Siemens Amilo M3438G

---------------------------------

€1.759,97 408 mm (W) x 289 mm (D) x 38.1 mm (H)4xUSB, Modem, LanIntel® Pentium® M Processor Built-in DVD Dual Double Layer (8.5GB)Azalia codec (7.1 SPDIF), 2 built-in speakers, built-in microphone, microphone in combined with stereo in, headphone combined with SPDIF supportPCI graphic card GeForce Go 6800 with 256 MB VRAM 17” TFT WXGA1024MB1604.1 kg10/100Mbps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...